Arama sonuçları: *

• Users: mt09kedy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Lenovo loq 24 gb ram alınır mı?

https://www.teknosa.com/lenovo-loq-83jc00fjtr009-ryzen7-7435hs-156-24-gb-ram-1-tb-ssd-rtx4060-fhd-freedos-dizustu-bilgisayar-p-785395805 alınır mı? 24 gb ram sotun olurmu genelde 16 32 var
  2. M

Naruto izleme sırası nasıl olmalı

Naruto,shippuden,baruto şeklinde ama bunlardan hangisi naruto onu anlayamadım
  3. M

50 k bütçe lattop öneriai

Beyler 50 k bütçeye amd işlemcili bir gaming lattop öneri arıyorum hp ve dell olmayacak markalar ne önerirainiz
  4. M

Artık lütfen yardım oyunlardan atma dehşet bi hal aldı

Arkadaşlar kaç kere bununla ilgili konu açtım oyundayken oyundsan atıyor valoraqnt lo lvs. tekrar girerken yine atıyor ara sıra süzeliyor sonra yine aynı format atıldı bios güncellendi ssd ye test yapıldı olmuyor arkadaşlar sizce sorun ne
  5. M

Reelste gördüm doğrumudur(bedava valorant skini)

Mr beast işbirliği falan diyordu bende denedim çıktı bir skin sonra heabaı girdim tabiiki yan hesabı ardından a day falan dedi 1 gün içinde heaaba düşer heralde anneannemlerdeyim hesaba bakamıyorum skin varmı diye link bırakayım reisin aşağıya virüs falan bulaşırmı hesap patlarmı yoksa realmi
  6. M

Yurtta kalmak için latop önerisi

Yurta gideceğim arkadaşlar bi sorun çıkmazsa amd işlemcili yazılım,oyun için kullanabileceğim taşıması nispeten rahay 50000 tl bandında bi lattop önerir misiniz? (dell,lenovo markaları hariç)
  7. M

Olay görünyüleyisinde tpm hatası çıkıyor

sebebi nedir oyunlardan aşırı atıyor ara sıra düzeliyor hata falanda vermyor atarken genelde tpm 2.0 açık uefı devrede bıos ekran kartı drıverı guncel 2 gün ardarda format attım düzelmedi
  8. M

Hata vermeden oyunlardan atıyor

Arkadaşlar iş çığırından çıktı sistem özelşikleri şu şekilde Ryzen 5 5500 Rtx 3060 12 gb 1tb m2 ssd 32 gb cl18 ram A520m plus anakart 600w psu Daha oyuna giremeden pyundan atıyoe açıkma ekranındayken maç içinde atıyor ve hata falanda vermiyor driver bios ve ekran kartı için güncel dün ve...
  9. M

Anime önerisi lazım

Merhaba dün animeye geri döndüm izlediğim animeler demon slayer jujutsu kaisen solo leveling çıkan sezonlar blue lock çıkan sezonlar attack on titan death note hunter x hunter de biraz ama grafikler iyi olmadığından çok alışamadım bleach denedim onun grafiklerde eski bir anime olunca iyi değil...
  10. M

SSD test uygulaması lazım oyunlardan atıyor

m2 ssd ye test yapmak istiyorum oyunlardan hata vermeden atıyor neden oluyor sizce ve test uygulaması varmıdır
  11. M

Bu aoc monitör iyi midir? tavsiye varmı

Arkadaşım Aoc 25g4sre 310hz monitör almayı düşünüyor fast ıps olması ghosting yaşanmasına sebep olurmu daha iyi bir tavsiyesi olan varmı oynadığı oyunlar valo,cs tarzı oyunlar
  12. M

Oyundan atıp atıp duruyor

valodur loldür atıp atıp duruyor format attım drıver güncel ekran kartının az önce hata verdi valorant dump falan yazıyordu minidump dosyalarından kaynaklı olabilirmi öyleyse ansıl halledilir 3060 ve r5 5500 32 ram var
  13. M

Uygulamalar kapğanım açılıyor

Uygulamalar kapanıp açılıyor ara sıra oyundan atıyor formatladım hala aynı
  14. M

Yurtta kalmak için laptop önerisi

Arkadaşlar yurtta kalmak gibi düşüncem var eğer olursa ve lattop ihtiyacım olur gibi öyle bir durumda genelde lol valo vs. oynuyorum yazılımla uğrayabilir yani hafiflik(taşınabilirlik),performans,işeriye dönüklük öncelikli olarak 50 bin bandında (fazla geçmezse iyi olur aöd işlemcili bir lattop...
  15. M

Biostan bitlocker kaldırma

Lolden atıyordu çözüm yolları denedim olmadı format atarken bitlocker olduğundan disk 0 a windows kıramıyorum şuan PC de windows yok ve bitlocler var biostan falan nası kaldırılıyor acil yardım (Asus tuf anakart)
  16. M

E postayla nerede hesabım var nasıl bulabilirim

Çok fazla e posta var ve 1-2 tane kalsın istiyorum ama nerede ne hesabım var tam bilmiyorum nasıl bulabilirim?(konuyu bulamadım en alakalılardan biri buydu)
  17. M

Gizli numaradan arandım sorun olurmu

Gizli numara aradı arklar trolluyordur diye açtım ve tarım ve orman bakanlıgı falan dedi ben 2 kere alo dedim başka bir şey demedim sorun olurmu dolandırılma falan
  18. M

W10 kurulum aracıda format işlevi görürmü

Arkadaşa format atmalıyım ama permissoından dolayı iso ayzdıramıyorum w10 isosu ındıremıyorum kuruluma racı ındırdım formatla aynı işlevi görürü yoksa ayarlardan sıfırlama gibi bişeymi
  19. M

Nvıdıa drıver rezaleti

Malım konu ben bir şey daha eklemek istiyorum eklendimi bilemem ama daha 1 ay olmadı belkıde drıver gunceleyelı (ekran akrtı asus dual 3060 12 gb lık versiyon) geçen oyunlardan hata vermeden atmaya başladı aklıma gelfi geçen drıver guncellıyım dedım ama daha gecen guncelemıstım guncelledım sorun...
  20. M

Ram ekran kartı test uygulaması

başlıkta yazna
Geri