Arama sonuçları: *

• Users: SEmrey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SEmrey

35K Gaming Laptop Önerisi

Merhaba, 35K bütçem var gaming laptop arıyorum. Önerinizi bekliyorum.
  2. SEmrey

25-30K Arası Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Sistem arıyışındayım. Bütçem 25-30k ağırlıklı PUBG oynayacağım. Önerebileceğiniz sistemlere açığım.
  3. SEmrey

30K Bütçe Telefon Önerisi

Merhaba, Telefon alacağım ve maksimum bütçem 30k ve üstüne çıkamam. Aklımda S24Fe var. Apple düşünmüyorum. Farklı önerileriniz varsa alabilirim. Telefonun şarjının uzun dayanmasını istiyorum.
  4. SEmrey

Yardım AMD Ekran Kartı Alırken Neler Yapmalıyım

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir AMD ekran kartı satın alacağım. Ekran kartını gidip ben kontrol edeceğim. Sistemde takılıyken hangi testleri yapmalıyım? Benim bildiğim Furmark testi var, onun dışında neler yapabilirim?
  5. SEmrey

25K'ya Sistem Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bir sistem satın alacağım ve bu sistem ile PUBG oynayacağım. Ortalama bütçem 25k bana önerebileceğiniz f/p sistem var mıdır? Ayrıca yakın zamanda bilindik bir sistem indirimleri falan var mı? O zamanı beklesem daha mı iyi olur? Teşekkürler şimdiden önerileriniz için.
  6. SEmrey

Bu kasa ne kadar eder

7. SEmrey

Yardım Superlight 2 Bağlantı Problemi

Merhaba arkadaşlar, Mouse yaklaşık 1 yıldır bende son 2 aydır bu problem başıma geliyor diyebiliriz. Mouseumu kablosuz kullanıyorum. Bazen bilgisayarımı açtığımda mouse çalışmıyor ve ekranda imlecim çıkmıyor. Ancak mouse'un üzerinde ki bildirim ışığı yanıyor. Bende dongle çıkar tak yapıyorum...
  8. SEmrey

Sistemim Ne Kadara Satılır?

Merhabalar, Sistemimi ne kadara satabileceğimi öğrenmek istiyorum. Ortalama ne kadara gider? Sistem Özelliklerim CPU:Amd Ryzen 5 5600 (KFG) CPU Soğutucu: Snowman Çift Fanlı Hava Soğutucusu (KF) GPU: Sapphire Rx570 4GB Mini ITX (KF) Anakart: Gigabyte A320m S2H (1.x) (KF) Ram: Geil Evo Spear 8x2...
  9. SEmrey

Çizim için Laptop Önerisi Max 75K

Merhabalar, Exocad programı için laptop alacağım. Maksimum 75'e çıkabilirim. Daha ucuza f/p laptop varsa önerebilirsiniz. 1743451749...
  10. SEmrey

Öneri Maks 7000TL Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Oyuncu koltuğu alacağım ancak hemen gün içinde halletmek istyorum. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum, gidip direkt test edip alabileceğim bu bütçeye kaliteli bir koltuk önerisi yapabilir misiniz?
  11. SEmrey

🔥İndirim North Bayou NB F80 1.196,05 TL 🔥 🔥

Aktif olarak kullanıyorum. Güzel bir ürün. https://www.n11.com/urun/north-bayou-nb-f80-tek-kol-amortisorlu-monitor-tutucu-2957629?magaza=dailylink&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  12. SEmrey

Çözüldü✓ İntelden AMD ye geçtim. İşlemci çok kullanıyor

Merhaba, İntel işlemciden amd ilemciye geçtim, updateleri falan yaptım ancak çok kullanım yapıyor ve aırı dalgalanıyor ısı ile ilgili bir problemim yok. ne yapabilirim?
  13. SEmrey

Bilgisayarı açma tuşuna bastığım gibi kapanıyor

Merhaba, Bilgisayarı açma tuşuna bastıktan 1-2saniye sonra kapanıyor. Işıklar bir anlık gelip gidiyor? Ne yapabilirim tam oalrak neyde sorun var
  14. SEmrey

🔥İndirim GÜNCEL! Wraith Esports Yeni İndirimi BBLvsTL

Arkadaşlar, Tekrardan indirim var BBLvsTL geçen ki kadar güzel değiller ama %50 ace serisi mousepadlerde indirim gelebilir bide ekstra olarak wraithin kendi iem kulaklık indirimi https://www.instagram.com/share/BAFsFtC6Ek
  15. SEmrey

Arabanın Ön Camında Hep Buhu Oluşuyor

Merhaba arkadaşlar, Araçta park ettikten sonra sabah baktığımda iç ön camı full buhulu bu oldukça aslında normal bir durum ancak mahallede diğer bulunan araçlarda buhu oluşmamış,oluşmuş ise çok az bir şey olmuş. Ancak benim araçta ön cam görünmez halde. Bu neyden kaynaklı olabilir. Mesela şu an...
  16. SEmrey

Turknet Arkadaşını Davet Et Kodu

Merhaba arkadaşlar dün türknet e başvuru yaptım ancak başvurudan sonra arkadaşını davet et kodu aklıma geldi ve o aşamayı geçtim mi geçmedim mi bilmiyorum bilgisi olan var mıdır? Eğer geçmediysem kod paylaşır mısınız
  17. SEmrey

In Street 3000TL üzeri sepette 500TL İndirim Tüm Ürünlerde

https://www.instreet.com.tr Kod: SIS500
  18. SEmrey

Valorant Gece Pazarınızda Ne Var

Benim böyle sizde durumlar nasıl??
  19. SEmrey

TCL 50P635 50INC 4K Televizyon 13.869TL

https://www.amazon.com.tr/TCL-50P635-in%C3%A7-UHD-Google/dp/B0BJFJS7NY?ref=dlx_deals_dg_dcl_B0BJFJS7NY_dt_sl14_39
  20. SEmrey

Asus Rog Strix XG259QN 24.5 Monitör

Merhaba arkadaşlar, Asus Rog Strix XG259QN Bu monitör sizce indirimde mi Yoksa piyasada çok bulunmadığından fahiş bi fiyatta mı
Geri