Arama sonuçları: *

• Users: blauwband
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Biosa girebiliyorum ancak windows açtığımda ekran gelmiyor

Merhaba dün hiçbir sorun yok iken bilgisayar bir anda oyunda siyah ekran verdi sestekilerin sesi geliyordu ama hiçbir görüntü yoktu hatta monitör kendini güç tasarrufuna aldı sonra bilgisayarı kapatıp açtım düzeldi bu sabah yine aniden siyah ekran verdi geri açtığımda BIOS'a girebiliyordum ama...
  2. B

Steam Çin pazarından oyun alınabiliyor mu?

FC 25 almayı düşünüyorum Çin'de 35 dolar görünüyor VPN vs ile alınabiliyor mu?
  3. B

FC24 oyuncu kariyeri modunda Playstyle Plus nasıl alınır?

oyuncu kariyerinde sadece silver playstlyle alabildim gold playstyle almanın bir yolu var mı
  4. B

Yardım Modemden Pcye çekmek için Cat6 kablo önerisi

yaklaşık 25-30 metrelik dayanıklılığında ve hızında problem çıkarmayacak cat6 kablo arıyorum Bütçe:400-450 TL
  5. B

Wifi 2 oda ilerisinde çekmiyor

Arkadaşlar bu zamana kadar hiçbir değişiklik vs yapmama ve routerin yanına herhangi bir elektronik cihaz eklemememe rağmen geçen akşam bi anda internet hızım 0,002mbps gibi değerlere düştü 100mbps lik internet kullanmama rağmen routerin 2 oda ilerisinde önceden 70,80mbps hız alırken şuan 5ghz de...
  6. B

5GHz bandında internet yok

Bu zamana kadar hiç böyle bir durum yaşamamıştım herhangi bir şekilde modem ayarları ile oynamama rağmen bir anda 5GHz bandında internet koptu çok nadiren ara ara internet geliyor. Speedtest yaptığımda da 100Mbps'lik internet kullanmama rağmen 5GHz bandında 0,002 Mbps gibi bir değer alıyorum. Bu...
  7. B

FC24 zanaat yükseltmesi sorunu

zanaat yükseltmelerinin hepsini yapmama rağmen 160da 159 görünüyor ve ödülü alamıyorum bunun için kiminle iletişime geçmem lazım
  8. B

5600G + 4060 Ti 550W yeterli midir?

5600G APU sistemime aşağıdaki ekran kartını almayı düşünüyorum açıklamasında en az 650W PSU istediği yazıyor o kafama takıldı benim şu an elimde 550W PSU var yeterli olur mu yoksa sıkıntı çıkarır mı yada darboğaz olur mu...
  9. B

Snowman T6 ultra Ramlere temas eder mi

b450-m a pro max (mikro atx) anakartım var t6 ultra alırsam ramlere temas eder mi?
Geri