Arama sonuçları: *

1. rburakuysall

Gamer avm shopier satın alım sonrası yapılması gerekenler

bi oyun satın aldım banada 1 mb den küçük bi dosya indirtti wq den ulaştım dalga geçer gibi 50 tane dosya olan şeyde bilgi var bunun içinde dedi bende hangisinde diye sordum cevap gelmeyince senin gibi deteğin mk dedim çıktım da hangisinde bilgi var bunlardın
  2. rburakuysall

Pc Jak girişlerini okumuyor

Ses kartım nvidia hd audio realtek falan da yok olmadığı için de jak girişlerini okumuyo pc kuramıyorum da bu sorun nasıl düzelir
  3. rburakuysall

Yayın sırasında ekranda hata alıyorum sebebini bilen varmı

yayın sırasında ekranın ortasında plase update stream your link yazıyor herhangi bilginiz varmı acaba desteğe yazdığım zaman donanımsal olduğunu ve monitörle alakalı olabilir dediler
  4. rburakuysall

Donanım kimliği ile nasıl driver güncellenir

hdaudio\func_01&ven_10ec&dev_0260 donanım kimliği bu jak girişini görmüyor güncellemem lazım ama artık desteklenmiyor galiba nasıl yapabilirim
  5. rburakuysall

Yardım Pc de ses aygıtlarında hoparlör görünmüyor

başkalarına baktığım zaman Realtek hd audio yüklü ama bende yok anakartıma göre yükleme yaptım ama malesef gene yok napcam bunu hoparlöre bağlanamıyorum
  6. rburakuysall

Ses driverini nasıl kurarım

https://www.msi.com/Motherboard/PRO-H610M-E-DDR4/support#driver bu siteden indirdim bu driverin bende olmadığını farkettim nasıl kurabilirim
  7. rburakuysall

Eski 4+1 sistemi nası pc ye bağlarım

Elimde böyle bir anfi var bilgisayarın arkasındaki yeşil yerden gelen kabloyu 2ch input yazan yere sokuyorum ikisini hoparlörü de audio outpu yazan yerde r l yazan yere takıyorum bilgisayardan herhangi bir hoparlör ses çıkışı gözükmediği için monütörü seçiyorum ama ses gelmiyor 1741464489...
  8. rburakuysall

Minecraft fabric kullanan varsa yardımcı olabilirmi

bu mod yükleme konusunda yeniyim fabric yükledim orjinal minecrafta çünkü forge veya optifine 40-50 fps veriyor shader kuruluyken fabric 500 fps veriyor bunuda anlamış değilim oyüzden fabric kullanıyorum amaaa mod kurmaya geldiğimde %appdata%<minecraft.<mods klasörünün içine attığım hiç bir mod...
  9. rburakuysall

Minecraft launcher açılmıyor

launcher da forge indirmiştim açılıyordu da ama forge nin sürümünü değiştirip kaydete bastığımdan beri launcher arka planda açılıyor ama ekrana hiç bi şekilde gelmiyor nasıl düzelticem bunu
  10. rburakuysall

Garantiden yeni gelen Asus monitörde ölü pixel

Monitörü 1 aydır bekliyordum panel değişimi yaptılar test yaptığımda ise 1 adet ölü pixel olduğunu farkettim ne yapmam gerekir bu durumda 1734785565 Sadece siyah ekranda belli oluyor
  11. rburakuysall

Çözüldü✓ Klavyedeki bu tuş ne işe yarar

Klavye razer blackwidow v4 2 aydır kullanıyorum şu m tuşları ne işe yarıyor hiç bi yerde bilgisini bulamadım bilen barsa yazarsa sevinirim
  12. rburakuysall

Obs kamera ayarları sürekli bozuluyor

beyler obs kamera ayarlarını yapıyorum obs i kapatıp açınca ayarlar bozulmuş oluyor bunu kalıcı kaydetme yolu yokmudur
  13. rburakuysall

Minecraft cracklı nasıl indirebilirim

Şimdiye kadar hiç bi oyunu cracklı indirip oynamadım minecraft bedrock editionu nasıl pc ye kurup oynayabilirim
  14. rburakuysall

Fake numara almama yardım edin

Telegram için bildirim gitmesin diye fake numara istiyorum ama 50 tane uygulama site denedim hepsi tırt
  15. rburakuysall

.

?ıcjdısus
  16. rburakuysall

gizlilik bağlantısı hatasının çözümü ?

her siteye giriş izni vermeyen ağa bağlıyım girmeye çalıştığımda bağlantınız gizli değil diyor (gizlilik hatası) ne yapabilirim
  17. rburakuysall

Hastane interneti sınır kaldırma

Hastanede refakatçi kalıyorum hastane interneti sadece youtube falan izin veriyor bisürü vpn denedim ama işe yaramıyor ne yapabilirim
  18. rburakuysall

Oyunda otomatik parlaklık kısılması

Mi 11 t pro modelini kullanıyorum miui 14 yüklü her ayarı yapmama rağmen hâlâ pubg girdiğimde ekranı çok karartıyor yokmu bunun çözümü
  19. rburakuysall

Yurt dışından telefon gönderilmesi mümkünmü

Sevgilim hollandandan bana kendi eski telefonunu gönderecek ama gümrükte veya başka bir şeyde sıkıntı çıkarırlarmı hiç bir bilgim yok
  20. rburakuysall

Bu mavi ekran ne hatası

Sürekli bu hatayı veriyor ne bu bi çözümü varmıdır
Geri