Oyunu indirmeye çalışıyorum xbox dan ama surekli 0x87e0000f hata kodu aliyorum vpn bütün çözüm yollarini denedim olmadi ne yapmam gerek çözümü olan varmi ?
Arkadaşlar benim demeye çalıştığım şey pc ye ekran kartımı soğutması için ne eklesem iyi olur 3 tane önde fan var arkada 1 tane fan daha var ve full mesh yaz ayları olduğu için cok ısınıyor ekran kartım ne yapmalıyım her öneriye açığım
Gencerden hazır sistem aldim 4-5 gün önce bugün baktığımda kargolandı yazıyordu kargoyu takip etmek icin kargo takip no girdiğimde hata aldım ne yapmalıyım
@GENCERGAMİNG
Yeni pc aldim 2 yil garantisi var gönderdikleri stok soğutucu fan 5 5600 işlemcisini soğutamadiği icin yeni bir tane alicağım eger yeni soğutucuyu takarsam garantisi gidermi ve hangi parçaların garantisi gider pek bir bilgim yok lütfen yardım edin
16000tl ye bilgisayar onerisi olan varmi şuan bula bildiğiniz hazır sistemler varsa yazarmisiniz
İstediğim sistemler rx6700xt-rtx3060ti-rtx3070-rtx4060-rx6650xt sistemler bula bilirseniz atınız lütfen başka sistemler bulursanız onlarda olur
3060ti 2 fanlı ekran kartı en yüksek grafikler 2k da 75 dereceyi görüyor inceleme videosunu izledim ileride 90 dereceyi görürmü eğer görür ise ne yapmalıyım sizce alınmalı mı ve fiyati 16000tl değermi 2 fanli olamsina rağmen yada 3 fanlı veriyosunu kac tl ye çıkar sizce ne yapmalıyım?