Arama sonuçları: *

• Users: Selin0935
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Selin0935

Kilo alma adına fikir almak istiyorum.

168 boy 49,5 kiloyum. Kilo almak istiyorum. Yurtta kalıyorum akşam yemeği çıkmıyor. Kalori açığını kapatmak için dışardan söylediğim yemeklere ek olarak gainer almayı düşünüyorum. Kas kütlemde hiç yok. Bacaklarımda ve dirseklerimdeki kemikler belli oluyor. Diyetisyene gitmiştim günlük 2200...
  2. Selin0935

Sorum birden fazla yanıtlayabilir misiniz ?

1) Matematik öğretmeniyim online özel ders veriyorum. Yaz tatillerinde 3 ay boyunca şehir değişikliği yaptığım için ev internetine ihtiyacım oluyor. Soruma gelirsek en az kaç mbps internet bağlatırsam canlı derslerde kopukluk yaşamam ? Bir de operatörler 3 aylık ev interneti bağlarlar mı ? 2)...
  3. Selin0935

KUNDUZ 200 TL DEĞERİNDE İNDİRİM KODU

Arkadaşlar merhaba Kunduz soru çözüm uygulamasını duymuşsunuzdur. 2025-2026 eğitim öğretim yılı için çevrenizde kunduz üyeliği isteyen varsa elimde 200 tl değerinde indirim kodum var. İstediğiniz kadar kullanabilirsiniz arkadaşlarınıza da tavsiye edebilirsiniz. Kod: SELDUR204T
  4. Selin0935

Yurtta airfryer’ı nasıl saklayabilirim ?

Özel yurtta tek kişilik odada kalıyorum. Akşam yemeği verilmiyor. Airfryer almak istiyorum nasıl saklayabilirim ?
  5. Selin0935

Whatsapp hesabıma başka biri tarafından ulaşılmaya çalışılıyor.

Bu akşam 5-6 kere whatsapp’tan doğrulama kodu gelmeye başladı ve 15 dakikada bir doğrulama kodu geliyor. Whatsapp hesabımı biri hacklemeye çalışıyor olabilir mi ?
  6. Selin0935

Trendyol bildirimlerini nasıl sessize alabilirim?

Telefona sürekli Trendyol bildirimi yollamalarından bıktım günde 5-6 kere geliyordur. Bildirimlerin sesini nasıl kapatabilirim ?
  7. Selin0935

Özel ders için grafik tablet önerisi

Matematik ve geometri için online özel ders vericem. Sıfır grafik tablet arayışındayım önerilerinizi bekliyorum. Bütçe sınırı yok iyi olması önemli.
Geri