Arama sonuçları: *

1. E

İphone 17 de sıkıntı gözüküyor mu?

Selamlar. Irak'tan 17 getiriyorum pazartesi elime ulaşacak. Kutunun üstüne anladığım kadarıyla orada ki dükkanın kendi stickerı. Orijinal kutu üstüne kendileri yapıştırmış sanıyorum. Yapay zeka da aynı cevabı verdi. Bir de konu hakkında bilgisi olanlar yorum yapsın istedim saygılar.
  2. E

7700XT tam performans alamıyorum.

RX 7700 XT-R5 5600 sistem tam performans vermiyor gibi. YouTube'dan videolara bakıyorum, benimle aynı sisteme sahip olan adam RDR2'de 1440p Ultra ayarlarda 100FPS'e yakın alırken ben 1080p yüksek ayarlarda o değerlere yaklaşamıyorum. Keza Cyberpunk, dün indirdim oyunu o da aynı şekilde...
  3. E

Lenovo Legion R25i-30 1.HDMI portundan görüntü gelmiyor

Selamlar. Lenovo Legion R25-I30 monitörüm var. 1. portta Xbox'tan gelen kablo, 2. portta PC'den gelen kablo takılı kullanıyordum. Ama dün PC'yi kapatıp Xbox'ı açayım dedim ve görüntü gelmedi. Monitörün beyaz ışığı köşede yanıyor güç geliyor yani ama standby moda alıyor. 1.porta bilgisayardan...
  4. E

Ethernet Kartım Turuncu Yanıyor

İyi günler ilk konum bu benim. Öncelikle bu sorunu 1.5 haftadır yaşıyorum. Normalde Download hızım 85 sabit olduğu için GFN aldım ve 1 hafta kadar sorunsuz kullandım. Ancak son bir haftadır download hızım 35- 40 arasına sabitlendi ve anakartımda ki ethernet portu yeşil yerine turuncu renkte...
Geri