Arama sonuçları: *

• Users: meden2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Wifi Bağlantımda Kararsızlık var sorun ve çözümü hakkında fikrim yok

Türk Telekom modem kullanıyoruz öncesşnde 24mbps hızında internetizimiz vardı bu süreçte her cihazda wifi den 20 ye yakın hızlar alabiliyoduk ayrı ayrı sonrasında 50mbps hıza geçtik ve şu an her cihazda internet stabil değil. Kablolu bağlantıdan 47, kablosuz laptoptan 45, telefondan ise 5-13...
  2. M

Starfield nasıl oynanır

Starfieldı bi 5 saat oynamıştım ama bir yerden sonra silah seviyleri düşmanlar için çok zayıf kaldığından oyun zevkim azalmıştı sonra bıraktım. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum ama nasıl daha kolay seviye atlanır bilemiyorum bunu bir glitch olarak sormuyorum oyun akışı içinde eksik yaptığım...
  3. M

Bilgisayara girerken bitlocker kilit soruyo nasıl kaldırırım

Bilgisayarım servise gitti. Geri geldiğinde bitlocker key sordu ve girdim hala soruyo her seferinde girmek durumunda klaıyorum nası çözerim
  4. M

HDD den drop yiyorum

Ana bilgisayarımın garantiye gitmesi üzerine eski bilgisayarıma geçtim önceden format atmıştım cihaz sıfırlanmıştı.Lol ve minecraft gibi basit oyunlar indirdim fps olarak idare eden fps ler alsam da fps drop yemeye başladım görev yöneticisinden baktığıma göre drop yediğim anlar hep hdd nin aşırı...
  5. M

Oyun oynarken sürekli ekran gidiyor

geçenlerde nvidia app indirdim o güne kadar hiçbir sorun olmadan kullandığım i7 13700h rtx 4070 32 gb ram li laptobum fifa ve spiderman da oyun oynarken aniden ekran kapanmalarına sebep olmaya başladı sorun driver ya da app te zannettim gittim canlı desteklerine yazdım önce tüm her şeyi silmemi...
  6. M

hp victus fanda sürtünme var acil yardım edebilecek var mı

Hp victus 16 bilgisayarım var sağ fan da 1 haftadır problem var sanki sürtünme yapıyor fokurtuya benzer ses çıkıyor ne yapmam gerek
  7. M

Rtx 3080 ve i9 11980HK için 230 watt adaptör yeterli midir

excalibur g911 laptop alaccağım ve adaptöründen emin olamadım sizce adaptör sistemi besyebilir mi
  8. M

Sizce hangisi daha iyi gtx 980 vs gtx 1650

2.el bi ekran kartı alacağım ve gtx 980 ile gtx 1650 arasında kaldım işlemci i3 6100 testlere baktığım zaman gtx 980 daha önce ama daha yeni olması sebebiyle 1650 ye daha sıcak bakıyorum sizce hangisini almalıyım
Geri