Arama sonuçları: *

1. gokdenizzie

GameGaraj Slayer Laptop Kurulumu

Laptop elime ulaştı içinden bir flash bellek çıktı içinde bu tarz dosyalar var ne işe yaradığını anlamadım kurulumu da yapmadım henüz bu aşamada hangi videoları izlemeliyim?
  2. gokdenizzie

45.000 TL Bütçeye Laptop Önerisi

45.000 TL bütçem var alabileceğim en uzun ömürlü ve en iyi performanslı laptopı almak istiyorum kronik sorunu olmaması benim için çok önemli önerilerinize açığım teşekkürler.
  3. gokdenizzie

3000 TL BÜTÇEYE KULAKLIK ÖNERİSİ

3000 TL bütçem var şu an steel series arctis nova 1 kullanıyorum ve mikrofonum bozuldu. kulaklığın uygulamayla desteklenmesi büyük rahatlık sunuyor ve mikrofonundan da epey memnundum eğer bu bütçeye daha iyi kulaklık bulabilirsem alacağım önerilerinize açığım.
  4. gokdenizzie

ÜST SINIR 35.000 TL BÜTÇELİ LAPTOP ÖNERİSİ

35.000 TL'ye performans acısından en iyi laptopı almak istiyorum önerilerinize açığım yardımınıza ihtiyacım var.
  5. gokdenizzie

1500-2000 TL ARASI KULAKLIK ÖNERİSİ

Aklımda SteelSeries NOVA 1 var fakat daha iyisi olabilir bilgim yok lütfen yardım edin.
  6. gokdenizzie

Laptop'ım Battlefield 2042'de %100 CPU kullanıyor.

HP VICTUS 16 laptopa sahibim ve BF 2042'ye girdiğimde 2 dakikanın arıdndan %100 cpu kullanılıyor oluyor user.cfg dosyası yükledim yine aynı. ++ KULLANILABİLİR FİZİKSEL BELLEĞİM NEDEN 7 GB? yüklü fiziksel bellek : 16 gb kullanılabilir fiziksel bellek : 6,88 gb İşlemci 13th Gen Intel(R)...
  7. gokdenizzie

EA APP 1 mb download alıyorum nasıl düzeltirim?

koskoca EA App'ten battlefield 2042 indirmeye çalışıyorum geceden beri açık ve 32 gb indirmiş 10 saattir. bunun çözümü yok mu? görev yöneticisinden eabackgroundservices'i yönetici olarak çalıştırıp da denedim.
  8. gokdenizzie

LAPTOP İNTERNETE BAĞLANMIYOR?

starbuckstayım laptopımı internete bağlamaya çalışıyorum ancak olmuyor beyaz ekranda kalıyor.
  9. gokdenizzie

HP VICTUS 16-R0035NT 4060 EKRAN KARTI KAÇ WATT?

https://www.trendyol.com/hp/victus-16-r0035nt-intel-i5-13500h-ddr5-16gb-1tb-ssd-gen4-8gb-rtx-4060-16-1-freedos-laptop-7p6l3ea-p-706057652?boutiqueId=61&merchantId=216294&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_l...
  10. gokdenizzie

DISCORDDA SESLİDEYKEN ŞARKININ SESİ CIZIRTILI OLUYOR!

Discord'da sesli konuşurken müziğimin sesi sanki telefonda konuşuyormuşum gibi çıkıyor ve acayip sinir bozucu nasıl düzelticem yardım edin
  11. gokdenizzie

INSTAGRAM REELS & TELIF

Instagram'da reelslarda da telif yeme olayı videolardaki gibi mi? belli bir sürenin üstüne geçtiğimizde kaldırılıyor mu?
  12. gokdenizzie

PENCEREYİ KÜÇÜLTEMİYORUM KAFAYI YİYECEĞİM

GÖRÜNTÜDEKİ PENCEREYİ KÜÇÜLTMEM GEREKİYOR Kİ OK TUŞUNA BASIP AYARI YAPABİLEYİM AMA Bİ TÜRLÜ KÜÇÜLTEMİYORUM NOLUR YARDIM EDİN 1700492327 UP UP UPUPUPUPUPUP
  13. gokdenizzie

Youtube'dan Nasil Full Kali̇te Vi̇deo İndi̇rebi̇li̇ri̇m?

RAP/HIPHOP temalı instagram hesabı açacağım ancak bunun için müzik videolarına ihtiyacım var fakat nasıl indireceğimi bilmiyorum google'daki sitelerin çoğu virüs barındırıyor en güvenli yol neresidir?
  14. gokdenizzie

IPHONE'UM KITLENDI ŞIFREMI HATIRLAMIYORUM

ICLOUD HESABIMA BAŞKA CİHAZDAN GİRİŞ YAPTIM TELEFON KİTLENDİ İPHONE ŞİFREMİ HATIRLAMIYORUM WEBDEN AÇMA YÖNTEMİ YOK MU BUNU
  15. gokdenizzie

Adobe Photoshop Logo tasarımı YARDIM GEREK

Şu limbo logosu gibi bir logoya ihtiyacım var Photoshop'ta hangi adımları izleyebilirim youtubedaki türkçe kaynaklar çok yetersiz kalıyor ne yapacağımı bilmiyorum. 1695415749 UP UP UP
  16. gokdenizzie

Discord boost botu kuramıyorum?

configde complete xxxxxxxxxxxxxxxx(link) and install `request`, `threading`, `time` and `discord` packages using the `pip install` command. yazıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum
  17. gokdenizzie

Creative Cloud orijinal ile Crack ARASINDAKİ FARKLAR NELER?

aylık 127 lira Creative Cloud tüm programlarının olduğu öğrenci indiriminden yararlanmak istiyorum fakat her ay da 127 lira vermek fazla geliyor crackle kullanmalı mıyım ne yapayım bilemedim
  18. gokdenizzie

WIN 11'e GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN 0xc000000f0 ALIYORUM!

bugün windows 10 kurduğum laptopıma 11 kurmak için microsoftun sitesinden indirdim fakat güncelleştirmeler denetlenirken 46'da durup 0xc000000f0 hatası verdi usbye yüklemekle rufusla uğraşmak istemiyorum daha bilgisayarın hiçbir driver güncellemelerini yapmadım açar açmaz win11 indirdim.
  19. gokdenizzie

SATIN ALDIĞIM LAPTOP FARKLI GELDİ DEĞİŞTİRMELİ MİYİM?

https://www.amazon.com.tr/HP-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-GeForce-Performans/dp/B0C85JQYQ6/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=3AMI66A2Z0FDV&keywords=hp+victus+16&qid=1694970671&sprefix=hp+victus+1%2Caps%2C676&sr=8-2 AMAZONDAN ÜSTTEKİ LİNKTEKİ BİLGİSAYARI SATIN ALDIM AMA...
  20. gokdenizzie

hangi Windows'u kurmalıyım?

bugün HP Victus 16 FreeDOS satın aldım win 11 kuracaktım fakat oyunlarda optimizasyon sorunları olduğunu performansımı düşüreceği söylendi Win 10 kurmalısın dendi ne yapmalıyım?
Geri