Arama sonuçları: *

• Users: omer.dn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. omer.dn

Samsung S9 FE Plus İçin Klavyeli Kılıf Tavsiyeleri

Huawei matepad 11.5 den samsung s9 fe plusa geçtim. Orijinal klavyeli kılıfı çok pahalı. Klavyeli kılıf da işimi görüyor. Hangi marka alınabilir uygun fiyata
  2. omer.dn

RTX 4050 45 W Alınır mı?

Arkadaşlar selam yeni bir laptop alacağım bütçem max 30k. Şöyle bir laptop buldum ama ekran kartı watt değeri 45. bu az mı sıkıntı olur mu bilgisi olanlar yardım edebilir mi teşekkür ederim. Bilgisayar tavsiyeleri alabilirim.
  3. omer.dn

Kablosuz Mouse Önerisi

Asus mw203 wireless mousem tıklayınca çalışmıyor iki üç tıklamayla anca çalışıyor. Tamir edemedim. Tamir bilenler tamir tavsiyesi de verebilir. Bundan dolayı yeni mouse alacağım. 600 TL'ye kadar mouse önerilerine açığım tercihen kablosuz ve sessiz kullanıyorum
  4. omer.dn

Pc Xbox güncelleme ekranında kalıyor.

Xbox kurmaya çalışırken hata veriyordu hatayı çözdüm şimdi bu ekranda kalıyor nasıl çözebilirim??
  5. omer.dn

Pc Xbox güncelleme ekranında kalıyor.

Xbox kurmaya çalışırken hata veriyordu hatayı çözdüm şimdi bu ekranda kalıyor nasıl çözebilirim??
  6. omer.dn

Öneri Sekiro bitti nasıl devam etmeliyim?

Sekiroyu geçen günlerde bitirdim. Hikaye 2'yi başlat diye bir seçenek çıktı eğer başlatırsam burdaki güçlerim vs gider mi? başlatmayıp devam edersem bu haritada farklı yan görevler var mıdır? kesmediğim bazı boslar da var onları da kesicem
  7. omer.dn

Sekiro hakkında düşünceler

Aktif olarak sekiro oynuyorum. Sizin de düşüncelerinizi merak ettim :))
  8. omer.dn

Hp victus 16 soğutucu önerileri

Hp victus 16 serisi gaming laptop kullanıyorum. Dört fanlı soğutucum var ama sanki pek soğutmuyor gibi. Kaliteli soğutucu öneriniz var mı? 1690664571 Sistem Amd ryzen 5 5600h 16 Gb Ram Rtx 3050 512 gb ssd
  9. omer.dn

RTX 3050 PC Aldım Ama Düşük Fps Alıyorum

Bir kaç gün önce Hp Victus Gaming laptop aldım. Steam indirip oyunlarımı kurduktan sonra The Foresta giriş yaptım şarzda değilken 10-15 FPS alıyorum. Sadece şarzdayken 60-70 FPS'ye kadar çıkıyor. Geforce Experience ve driverlar tam. Sorun var mıdır varsa nedir?
Geri