Arama sonuçları: *

• Users: FikretSmsk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

FC 26 UT Kadro Geliştirme Önerisi

Arkadaşlar kadrom şu anlık böyle. Div 6 dayım. Önerdiğiniz oyuncular var mı? Sizce courtoıs mı Donnarumma mı Donnarumma satılabılır ona gore satacagım. Ayrıyeten ilk11'deki çoğu oyuncuda satılabilir(pina, rejınders, kros, yamal, Van dıjk)
  2. F

Fc 26 UT Kadrom Nasıl ?

Arkadaşlar kadrom böyle. Sizce nasıl? Tavsiyeleriniz nelerdir?
  3. F

Öneri MSI Maestro 300 vs SteelSeries Arctis Nova 1

Kulaklıık alacağım bütçem 2.5k cıvarı bu ıkısını buldum hangısını onerırsınız. [H3...
  4. F

Öneri Oyun önerisi lazım!!

Arkadaşlar daha önce. TLOU1-2, Uncharted4, Cyberpunk 2044 Marvel Spider-Man, Batman Arkham Knight, Batman Origin ve asylum. BF1-5(hikayeleri) AC Origins ve Odyssey. Raft, Forest 1-2 Stranded Deep gibi oyunları %100 bitirdim Şu anda Dying Light 2 ve RDR2'yi aktif olarak oynuyorum ama bunlarda...
  5. F

İşlemci sıcaklığımı nasıl doğru öğrenebilirim

Arkadaşlar normalde AMD Software Adrenalin Edition'dan işlemci sıcaklığıma bakıyordum son güncellemeden sonra orada işlemci sıcaklığımı göremiyorum. Bunun için AMD Ryzen Master diye bir uygulama indirdim. Fan ayarlarımı Armoury Crate'den yapıyorum fakat Armoury Crate ve Ryzen Master'in...
  6. F

EA FC 25 fut kadro geliştirmek için ne yapılmalı?

Arkadaşlar UT oynuyorum yaklaşık 40 saatim falan oldu kadrom bu şekilde sadece orkunu marketten aldım diğerlerini paketlerden çıkardım devamlı Rivals oynuyorum param 15k olur olmaz drafta giriyorum genelde ilk maçtan yeniliyorum Max 2 Win aldım kadromu geliştirmek için ne yapmalıyım para olur...
  7. F

Discord hesabıma erişemiyorum

Şu an bilgisayarımda kullandığım Discord'un şifresini unuttum şifreyi sıfırladığımda kod gönderilen maili kapatmıştım artık kullanmıyorum. Discord hesabımın bağlı olduğu maili değiştirmeye çalışınca da aynı şekilde kod gönderiyor ama o maile hiçbir şekilde erişemiyorum. Var mıdır bir çözümü...
  8. F

Öneri Günlük kullanım için kulaklık önerisi

1000-1500 TL civarında bütçem var günlük kullanım için Bluetooth kulaklık alacağım kulak içi veya kulak üstü şu anlık fark etmez uzun süreli pil ömrü olsun ve F/P bir ürün olsun uzun süre kullanmak istiyorum önerileriniz nelerdir?
  9. F

Yardım Microsoft Flight Simulator indirme ekranında takılı kaldı

Yaklaşık 1 saattir bu ekranda takılı kaldı ne yapmalıyım.
  10. F

Öneri Uygun Fiyatlı Kulaklık Önerisi

En fazla 500-600 TL civarlarında uzun ömürlü bir kulaklık arıyorum ortalama bir ses kalitesi yeterli olur önerdiğiniz modeller var mı?
  11. F

Yardım İşlemcim çok ısınıyor

işlemcim AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 38MB kasayı yaklaşık 4 ay önce incehesaptan hazır sistem olarak aldım ama işlemcim boştayken 60-65 derece civarlarında oluyor yük bindiğinde oyun oynarken 80-85 civarlarına kadar çıkıyor işlemcinin stok fanı ekstra soğutucu kullanmıyorum bu değerler...
  12. F

Laptopu Monitör Yapma

Eski laptopumu yeni aldığım masaüstü bilgisayarıma 2. monitör olarak bağlayıp kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim ekstra bişeyler almam lazım mı yardımcı olur musunuz uygulama kullanmadan akıcı bir görüntü elde edebilirmiyim
  13. F

Gaming ve Tasarım İçin Laptop Önerisi

Arkadaşlar 30-35k bütçem var zorlarsam max 40a kadar çıkabilirim hem grafik tasarım için illustrator premiere pro ae vb tarzi uygulamalar kullanacağım hem de oyun oynayacagim her cesit oyunu oynarim piyasadaki acamayacagi oyun olmasin istiyorum aklimdaki istediğim özellikler: i7 islemci 32gb...
  14. F

Mİ BAND 5 TİTREŞİM SORUNU

2 gün once bilekligimle denize girdim bi sıkıntı yoktu bugun tekrar girdigimde bileklik bi anda titremeye başladı bi süre titredikten sonra şarjı bitti ve kapandi eve gelince şarja taktim ve açılır açılmaz tekrardan titremeye başladı şarj da ya da şarjdan çıkarınca devamlı titriyor durmuyo...
  15. F

Yardım BATMAN ARKHAM KNİGHT AÇILMAMA

Arkadaşlar oyuna giriyorum başlangıçda ki kapak fotoğrafı geliyor kapanıyor ve oyun açılmıyor çözümünü bilen var mı?Steamdan deniyorum dosya bütünlüğü doğruladım yine olmadi
Geri