Arama sonuçları: *

• Users: LaLLo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Bannerlord Savaş Kapasitesi Arttırma

selam arkadaşlar Bannerlord da savaşa girdiğimizde tek bir seferde canlanan genel birlik sayısını daha fazla arttıracak bir yol yada mod var mı. Ayarlardan savas kapasitesini en yükseğe çektim ama atıyorum 1 k kişilik savasa giriyorum dusman ile, ilk basta 500 kişi falan doğuyor. Ben onu 2...
  2. L

Aula F75 Hakkında Yardım

selam arkadaslar, Klavyeyi ilk defa kullanıyorum.Genel kullanım olarak güzel ve işimi görüyor fakat ufak bir problem var ve beni sinir ediyor. Klavyeyi film izlerken ya da video falan izlerken kullanmadıgımız için uyku moduna giriyor ama videonun sesini ya da filmin sesini ayarlamak için ses...
  3. L

Klavye Konusunda Tavsiye

Selam, Mekanik bir klavye alacağım.İstediğim klavye stili Aula F75 ama ben küçük klavye hiç kullanmadım ve kullanabileceğimi de pek zannetmiyorum.Acaba Aula F75 gibi olup da tam klavye boyutunda olan bir klavye seçeneği var mıdır ? Aulada ki gibi ses kısma yükseltme tekerleği de mutlaka olsun ama.
  4. L

1500-2500 Tl Arası Kablosuz Mouse Önerisi

Selam arkadaşlar, 1500-2500 tl arası mouse bakıyorum aklımda Razer Deathadder V3 Pro vardı fakat bu mouse çok kaliteli olmasına rağmen genellikle e-spor ile ilgilenenler ya da online fps oyuncularının tercihi olduğunu farkettim ve benim için fazladan para harcamak olacak diye düşünüyorum. Ben...
  5. L

25 Bin TL'ye Hazır Sistem Önerisine İhtiyacım Var

Selam arkadaşlar...Yeğenim için hazır sistem bakıyoruz.Genellikle valorant - Gta - Lol oynacak.Max bütçemiz kasa için 25 bin tl. Üzerine çıkmassanız çok iyi olur çünkü daha monitör - klavye- fare alıcak.Amd tabanlı bir sistem daha F/P olur diye düşünüyor ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. L

Cep Telefonu İçin ''Kablolu'' Kulak içi Kulaklık Önerisi

Selam arkadaşlar. Çok sık müzik dinleyen biriyim. Kablosuz kaliteli bir kulaklık aldım fakat istediğim performans ve hissiyatı alamadım. Ben eski usul kablolu kulaklıktan devam etmek istiyorum. Bana gerçekten kaliteli bir kablolu kulaklık lazım ama bir türlü karar veremiyorum. Genelde dinlediğim...
Geri