Arama sonuçları: *

1. A

Arkadasim için hazır sistem

Arkadaşlar bi arkadaşım ilk kez bilgisayar alıcak 40 bin tl limiti var.Fare , mouse ,klavye,kulaklık, monitörü yok.Hazır bir sistem olucak ben amd ekran kartı kullanıyorum ve memnunum ama ilk zamanlar yazılım hataları ile karşılaşmıştım.Arkadaşım için nvidia ekran kartı olan güzel bi sistem...
  2. A

neden mavi ekran verir

beyler hazır sistem aldm ve ertesi gün su hatayi vermeye basladi bilgisayarciya götürdüm yeni bir sata ssd takti ve pc calisti ardından bu bozuk m2 ssd garantiye yolladim elime ulasti ve gecici kullandigim calisan ssd soktum ardindan windows kurmaya calistim 0 ssd ye ve bu hatayı verdi kurulum...
  3. A

yurt içi kargo kargolamaya yardım eder mi?

gaming gen tr den aldıgım sistem sürekli mavi ekran veriyor ssd değişti durum degişmedi müsteri hizmetleri bize gönderin bakalım dedi sorun şu bende kargolama içn gerekli ekipman yok yurt içi kargo şubesi bana ücret karşiliginda yardimci olurmu
  4. A

Ssd bozuldu galiba bilgisi olan yardim etsin Acil

beyler benim ssd sağlamdı bi sök tak yaptim gitti.Yanlis mi taktim takarken neresi bozuldu onuda anlamadm sizce tamir olurmu ve nasil takarak bozdum
  5. A

ana karta fazladan m2 ssd nasil takilir

beyler hazir sistem aldim ve ana kartta bir adet m2 ssd girisi var sistem elime gecince m2 ssd bozuk cikti degisimdeyken 256 gb lik bi tane aldm acaba bunu pc bi donusturucu ile fln kurabilirmiyim ana kart modelinide yazarim isteyene
  6. A

int hizim 12 mb adls bölgeme yakin zamanda vdls geldi

beyler dediğim gibi yakin zanda vdls altyapisi geldi bögemde mevcut size sorum ise şu bendeki adls baglanti yerine vdls 35 mp internet alsam pingim çözülürmü çünkü evdeki int 10 mb ancak oluyor ve int birkac kisi kullaninca hic kalmiyor int altyapi sorgulattim ve 280 metre diyor şebeke ye...
  7. A

kendi kendine dolan ssd

beyler benim ssd 256 gb kendi kendine doldu cs valorant lol var hafiza dolu nedeni nedir sizce 256 gb dolmamasi lzm yardim edin
  8. A

cs ne kadar internet yer

ca var ping genel olarak 80 90 oynuyorm ama öyle anlar geliyorki 1800 fln cikiyir mobil veri ile oynamk istesem ne kdr int yer
  9. A

Hangisinde ping daha fazla olur

evde şuan bi wifi adaptörü yok modemden de pc kablo cekme imkanim yok o yüzden bende redmi telefonumla usp internet bağliyorum pc ye acaba wifi adaptörü alsam ping azalırmı
  10. A

geming gen tr gelen ssd bozuk

beyler hazir sistem elime cumartesi aksam ulasiti aksam hic bir sey toktu ama sabah ekran hatasi ve windows hatasi vermeye basladi ilk basta Windows yanlis kurulu sandim ama sorun ssd mis simdi degisim talep edicem kabul etmezlerse tuketici haklari hakem heyetine basvurmak zorunda kalicam
  11. A

ACİL YARDM açilirken birden boyle oluyor

beyler pc dun aldm kurdm ama acilirken bi anda boyle oluyor nedeni nedir
  12. A

pc aldim ve 6 aylik deneme surumu window 11 ile geliyormus

arkadaslar hazir sistem aldm ve windos 11 ile geldigini oğrendim 6 ay ucretsiz deneme ile geliyormuş windowsa para vermekte istemiuorum windows 10 nerden kurabilirim
  13. A

arkadaş işlemci yukseltmek istiyor

h310m ana kart var sisteminde ekran karti gtx1050 ti 8 gb ram var hangi islemciyi almali cvp gore ram sorucam
  14. A

arayan kiside video cikma

beyler bir arkadasim var ve beni aradiginda ona özel bir video ile ekranimda gozuksun istiyorum boyle bir seu varmi
  15. A

geming gen tr den dün pc siparisi verdim

beyler uzun uğraşlar abime aileme yalvarmalar sonunda da kendi biriktirdiğim para ile pc aldm çok gururluyum size sorum kargo ne zmn gelir ne zmn kargoya verilir
  16. A

beyler sizden de aldigim tavsiyeler üzerine bu sistemi aldm dşncelerinizi söylyn

Sistemdeki Standart ParçalarÜrünModelResimİşlemciAMD Ryzen 5 7500F MPK 3.7GHz 32MB 6 Çekirdek AM5 işlemciAnakartMSI PRO A620M-E 6000MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 mATX AnakartEkran KartıMSI Radeon RX 6800 Gaming Z Trio 16G V1 16GB GDDR6 256 Bit Ekran KartıRAM BellekXPG Lancer Black 16GB (2×8)...
  17. A

120 mm soğutucu almayi planliyorum

merhaba beyler geçen de burda soemustum ve DDR 5 amd rayzen 5 7500f işlemcili bir hazir sistemim var 120 mm hava soğutucu almayı düşünüyorum karadeniz bölgesinde yaşiyorum ve yazın pek sicak olmuyor sicak olsada evimiz epey büyük ve isinmiyor
  18. A

12 mb internet hzim var oyun içn yeterlimi

beyelr bzm evde 12 mb internet hizi var evde genel olarak 4 kişiyiz ama genel olarak babam ve annem pek girmiyor internete gündüz dısarda oluyorlar onun harici ben köyde yasiyorum ping en düşük 12 en fazla 16 gördüm oyun oynanirmi??
  19. A

bu pc almaya karak verdim

beyler uzun uzun düşündüm ve bütçeme uygun en iyi bu sistemi almaya karak verdim içinde bende olmayan bütün ekipmnalar var fazladan aklimda olan 1 tane wifi adaptör var onu alicam onun hariçi sistem bu ayrıca söylemeyi unutmadan sisteme 120m bir adet hava soğutma aldim 5600 işlemciye yeterli...
  20. A

40 bin tl ye monitör artı kasa

arkadaşlar ben başlikta da dedigim gibi 40 bin tl limitim var lutfen aşmayin sizden ricam güzel bir hazir sistem önermeniz ilk pc olucak muhtemelen başka da almam ztn yardimlarinizi bekliyorum önerisi olan kalvye mouse kulaklikta önerebilir😌😌
Geri