Arama sonuçları: *

1. T

Algida 10000 puan Bedava, Trendyol yemek 400/250 kodu

Algida ile Kazan uygulamasında giriş yaptıktan sonra anasayfada ilk sırada 10000 puan hediye veriyor. Çıkan kodu sol altta kırmızı kod gir kısmına yazın. Cüzdana hemen düşüyor. Cuzdandan kullanabilirsiniz. Onun dışında SADECE ALGİDALI MENÜLER VE TRENDYOL GO (yemek) uygulamasında 400/250 TL...
  2. T

Migros mini anketi doldur 50 MigrosPara hediye

Bildirim geldi üstüne bastım. Migros money ve money cüzdan çıktı. Migros money olana bastım. Migros ile ilgili 7-8 sorudan oluşan 1 anket doldurdum ve 50 MigrosPara yüklenecek yazdı. Bildirimlere bakın veya bildirim gelmeyenler migros money uygulamasını karıştırın belki bulabilirsiniz. Not...
  3. T

Öneri Millenicom'a geçilir mi?

Merhaba. Millenicom kullananlar yazabilir mi? En ucuz şu an millenicom.
  4. T

Öneri Hangi İSS'ye geçmeliyim?

Merhaba. Netspeed'den başka bir operatöre geçeceğim. Geçiş sebebim 3. Ayım doldu, fiyatı 429 TL oldu. Yoksa çok memnunum hatta gördüğüm en hızlı bağlanan müşteri hizmetlerine sahipler. Şu an aklımdakiler Fixnet (flix değil) TıklaNet Gigaspeed Millenicom Bunları deneyimleyen veya başka iss...
  5. T

Öneri 2000 bütçeye VXE R1 mi Rapoo VT9 Air mi Mchose A5 Ultra mı?

Merhaba. VXE R1 1550 TL ye ulugameste satılıyor ama iade koşulları iyi değil. 2000 TL ye kadar alınabilecek en iyi mouse sizce hangisi? Başka önerileri de bekliyorum. Yeni ajazz 159 pro önermeyin. Yurtdışı garanti veya iade süreciyle uğraşmak istemiyorum. Not: Furylevel Z1 stokları yok. Müşteri...
  6. T

Çözüldü

Konu çözüldü.
  7. T

Öneri En f/p mouse ajazz 159pro mu?

Merhaba. F/p bir kablosuz mouse arıyorum. Ajazz 159 pro çok iyiyse 1k üstü de vermek istemiyorum. Sanırım ajazz 159 PRO vergi dahil 700-750 civarı satın alınabiliyor. Konusu vardı ama bakmam lazım. Türkiye'de baktım 1k altı hiç kablosuz mouse yok. 750 ye temudan alabilirsem sizce almalı mıyım...
  8. T

Öneri 350 TL' yi geçmeyen hangi iss önerirsiniz?

Netspeed sanırım şu an ucuz. Netgsm var ama ona da çok güvenmiyorum sonu comnet gibi olabilir. Gigaspeed yeni duydum ama bilgim yok. Tüm önerilere açığım. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. NOT: 350 yi geçmezse sevinirim.
  9. T

Turknetten geçerken modem iadesi oluyor mu?

İyi forumlar. Comnetten turknete geçmiştim ve 2. Ücretsiz ayım doldu. Şimdi netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Ama eski modemimi comnete iade ettim çünkü iade etmezsen 1000 TL cezası vardı. Şimdi turknetin verdiği modemi iss değiştirsem geri alırlar mı? Çünkü tam hatırlamıyorum ama bakır kablo...
  10. T

Öneri 600K ya kadar alınabilecek araç önerisi

Merhaba. Arabalar hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Yani donanım kısmında. Duyduğum kadarıyla ve benimde zaten tip olarak sevdiğim (Sedan) Aklımda Civic ve Corolla var. (Hangi motor, model falan hiçbir bilgim yok. ) Başka öneriler varsa da her zaman açığım. Civic ve Corolla arasında da...
  11. T

Çözüldü✓ HDMI 1 No Signal hatası

Çözüm mini dp kablosunu iade edip normal HDMI kablosuyla bağladım düzeldi. Yorum atanlara teşekkürler. Konu kapanabilir.
  12. T

Vodafone Yanımda Premium ilk ay 4.90 ve 100+100 TL kod+ hediye çeki

Merhaba. Kendim VF faturalıyım. Faturasızda da oluyor sanırım. Şart göremedim. Sanırım sene başından beri Yanımda Premium var. Bende bugün satın aldım ve ilk ay 4.90. Her ay 10 GB Garanti çark var. Geri kalan aylar sanırım 35 TL. Premium avantajlarını ekte bıraktım. Bilmeyenler için faturanızı...
  13. T

Öneri Euronet vs EfsaneNet

İkisinden birini kullanan varsa lütfen yazabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Bugün geçiş yapacağım.
  14. T

Öneri NetGsm veya Comnet hangisine geçmeliyim?

Kontratım bitmek üzere. Hangi iss geçmeliyim? Memnun olanlar yazabilir mi? Başka önerisi olanlar da yazabilir.
  15. T

🔥İndirim Prime özel Ugreen Type-C USB 3.0 Dönüştürücü Adaptör 199 değil 139 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B07HFTQS99?m=A1UNQM1SR2CHM @KYTECHNGAMING Hocamdan görerek konu açıyorum. Kendisine teşekkür edebilirsiniz. Ayrıca bende gözüken kampanyalar var, onları da ss atıyorum, belki yardımcı olabilir. Not: Prime gereklidir.
  16. T

❌İndirim Bitti! 🔥S24 ULTRA 54.679 TL ve Katlanabilir Telefonlar 4000 TL indirimli🔥

Sanırım kişiye özel. https://www.hepsiburada.com/samsung/android-telefonlar-c-60005201?filtreler=fiyat:55000-max;satici:Hepsiburada https://app.hb.biz/vBvxA7PM8jP7 Açılmayanlar için link yukarıda Satıcı Hepsiburada ve 16 Eylül'e kadar geçerli 5 telefonda 4000 TL indirim var. S24 Ultra'da en...
  17. T

Öneri Assassin Creed hepsini oynamak şart mı

Yeni seri güzel diyorlar. Eski seriyi oynamam gerekiyor mu? Yani kesinlikle oyna dediğiniz Assassin Creed ve oynanış sıralaması öneriniz var mı?
  18. T

Yardım Laptop ışığı neden yanıp sönüyor?

Merhaba, Dün otomatik laptop güncelleme yaptı. Ondan sonra ilk kez yani bugün açtım, sonra kapattım işim bitince. Tekrar açtım şimdi ama bu şekilde ışık yanıp sönüyor ve klavye ledleri de yanmıyor. Sebebi nedir? Laptop Asus Tuf Gaming A15 Video...
  19. T

Yardım Yeni hat Turkcell Hazır Kart paket önerisi

Turkcell yeni hat Hazır Kart alacağım. Hangi tarife uygundur veya sizin hat alırken kullandığınız, önerdiğiniz tarife var mı?
  20. T

Yardım Laptopu hangi modda kullanmalı?

Asus Tuf gaming a15 laptopum var. Metin2 gibi hafif oyunlar veya internette gezinirken, performans modunda ve şarja takılı hep oynamalı mıyım? Yani hep şarjda olsun mu? Yoksa arada bir şarj 0 olmayacak şekilde çıkarıp, sadece yüksek oyunlarda mı şarja takılı ve perf. Modunda oynayayım? Ayrıca şu...
Geri