Arama sonuçları: *

1. M

Sizce kekeme olmak insanın elinde mi?

Sizce Kekeme olmak insanın elinde mi?
  2. M

Sizce dershaneye hafta sonu grubuna mı kaydolayım yoksa hafta içi grubuna mı?

2. kez mezuna kaldım bu yıl tekrar dersaneye gideceğim geçen yılda dershaneye gidiyordum geçen yıl dershaneye hafta sonu grubundaydım 11. sınıflarda gecen yil birlikte beni öyle kaydetmislerdi. Sizce dershaneye hafta sonu grubuna mı kaydolayım yoksa hafta içi grubuna mı?
  3. M

2.kez mezuna kalınır mı?

Bu yıl ilk senemdi sınavda 2 milyon 122 bin sıralama yaptım 2.kez mezuna kalınır mı?
  4. M

Tyt 2.1 milyon sıralama ile hangi bölümler gelir?

Tyt 2.1 milyon sıralama ile hangi bölümler gelir?
  5. M

Bu puanlarla ve sıralamayla Van da üniveriste gelir mi?

Tyt ham puanım 174 yerleştirme puanım 222 sıralamam da 2 milyon 122 bin. Bu puanlarla ve sıralamayla Van da üniveriste gelir mi? Van da yaşıyorum üniversiteyi de Van da okumak istiyorum.
  6. M

2 yıllık organik tarım bölümü mezunları ne iş yapar?

Önü açık mı?
  7. M

Tyt 223 puanla hangi bölümler gelir?

Tercih yapacağım ona göre bölüm önerir misiniz?
  8. M

Sizce mobil banka hesabı açmalı mıyım?

18 yaşındayım bu yıl üniversiteye gitme durumum olabilir bu yüzden banka kartı çıkarmak istiyorum sizce mobil banka hesabı açmalı mıyım?
  9. M

Kekemelik kitap okumayla geçer mi sizce?

18 yaşındayım kekeme biriyim kekemeliğimi yenmek için kitap okuyorum hem sesli hem de sessiz okuyorum okuyabildiğim kadar ama konuşmamda daha bir fark bir değişiklik fark etmedim kekemeliğim hala aynı daha fazla arttığı da oluyor babam bana hep kitap oku sürekli geçer diyor bende bu yüzden kitap...
  10. M

Bu bölümlerden hangisinin iş imkanı daha fazla?

Puanım 2 yıllık bu bölümlere yetiyor: Elektrik. Elektronik teknolojisi. Bilgisayar programcılığı. Otomotiv teknolojisi. Özel güvenlik ve koruma. Bankacılık ve sigortacılık. Muhasebe ve vergi uygulamaları. Turizm ve otel işletmeciliği. Turist rehberliği. Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı...
  11. M

Sizce ilk yıldan üniversiteye gitmek mi yoksa seneye tekrar mezuna kalmak mı?

Bu yıl ilk mezun senemdi YKS sınavına girdim 2 yıllık bölümler kazandım okuduğum şehirdeki üniversite de puanım 2 yıllık bölümlere yetiyor. Sizce ilk yıldan üniversiteye gitmek mi yoksa seneye tekrar mezuna kalmak mı?
  12. M

Kendi işlerimi kendi başıma nasıl halledebilirim artık?

18 yaşındayım kendi işlerimi kendi başıma halledemiyorum kekemeyim insanlarla iletişim kuramıyorum bu yüzden bir işim olunca ya da bir yere gidince babam hep benimle geliyor benim yerime o hallediyor işlerimi artık oda kendi işlerimi kendi başıma halletmemi söylüyor hep. ne yapmalıyım?
  13. M

Vodafone yeni faturasız hat fiyatları kaç TL?

Güncel fiyat ne kadar bilen var mı?
  14. M

TYT puanım bu bölümlere yetiyor sizce hangi bölüm daha iyi?

TYT puanım 2 yıllık bu bölümlere yetiyor bilgisayar programcılığı elektrik elektronik otomotiv teknolojisi turizm ve otel işletmeciliği muhasebe ve vergi uygulamaları turist rehberliği işletme.
  15. M

TYT 190-240 puan arası hangi 2 yıllık bölümler gelir?

TYT 190-240 puan arası hangi 2 yıllık bölümler gelir?
  16. M

Kekemelik nasıl yenilir?

18 yaşındayım kekemeyim insanlarla konuşamıyorum konuşurken takılıyorum kilitleniyorum bir de konuşurken dişlerim birbine deyiyor tak tak tak sesler çıktığını duyuyorum böyle olunca da kilitleniyorum karşımdaki insana geç cevap veriyorum bugün babamla birlikte sürücü kursuna kaydolmaya gittim...
  17. M

Yardım Telefonum sim kartımı okumuyor ne yapmalıyım?

iPhone 6S telefon aldım 1 hafta önce eski kullandığım Türk tekekom SIM kartımı kaybettim yenisini çıkardım kart abimin adına olduğu için aynı numara üzerine yeni SIM kartı o çıkardı hat sahibi olarak bu yeni aldığım telefonu 4 gündür tamire vermiştim her şeyini değiştirdiler telefon oldu ama bu...
  18. M

iPhone 6S sim kartımı okumuyor ne yapmalıyım?

iPhone 6S telefon aldım 1 hafta önce eski kullandığım Türk tekekom SIM kartımı kaybettim yenisini çıkardım kart abimin adına olduğu için aynı numara üzerine yeni SIM kartı o çıkardı hat sahibi olarak bu yeni aldığım telefonu 4 gündür tamire vermiştim her şeyini değiştirdiler telefon oldu ama bu...
  19. M

En sevdiğiniz Kürt sanatçılar kimler?

En sevdiğiniz Kürt sanatçılar kimler?
  20. M

Bu puanlarla 4 yıllık üniversite gelir mi sizce?

Ayt sözel 205 ham puan Ayt sözel 255 yerleştirme puanı Ayt eşit ağırlık 173 ham puan Ayt eşit ağırlık 223 yerleştirme puanı 80 obp
Geri