Arama sonuçları: *

• Users: Ensiance
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ensiance

Xiaomi Redmi Note 12 5G IMEI olayı nedir?

Ben bu telefonu kaçak alsam istediğim zaman bir telefoncuya gidip 300 liraya imei attırıp ömrümün sonuna kadar bir daha 1 kuruş vermeden kullanabiliyor muyum? Bazıları 8 ay diyor yeni yıl diyor bir şey diyor herkes sallıyor o yüzden araştırdım ama anlayamadım.
  2. Ensiance

Ucuz Sıfır Telefon Tavsiyesi

Bütçe 10.000 TL. En az 128 GB olmalı, 128 GB gayet yeterli olur. Telefon en çok arama yapmak için kullanılacak, bunun yanı sıra Facebook, Instagram, WhatsApp vb. uygulamalar kullanılacak. Bu uygulamaları kullanırken kasma, donma ve yavaşlama olmamalı. Hiç oyun oynanmayacak. Çok uzun yıllar...
  3. Ensiance

Yenilenmiş Iphone Önerisi

Sıfır fiyatları pahalı olduğu için alamıyorum. Yenilenmiş iPhone önerir misiniz? Bütçe 11.000₺. Büyük ekranlı olursa sevinirim. Ekranda çizik olmaması ve güvenilir olması yeterli.
  4. Ensiance

2K Monitör 900 ( dokuz yüz ) TL?

Bu monitörü almalı mıyım arkadaşlar en kötü 5000'e satılır diye düşünüyorum https://www.pazarama.com/viewsonic-vx2718-2kpc-mhd-27-1ms-qhd-curved-oyuncu-monitoru-p-766907009637
  5. Ensiance

Ekrandaki Renkler Soluk

Şu laptop'u kullanıyorum: Lenovo ThinkBook 15 (G2) 20VE00FRTXA12 Notebook Yeni format attım ve ekrandaki renkler soluk. Windows update yaptım. Lenovo'nun sitesinden sürücü taraması yaptım ve tüm sürücülerimin güncel olduğunu söyledi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  6. Ensiance

Film Karanlık Gözüküyor

Stremio'da film izliyorum. Çoğu film kaynağı, filmi karanlık gösteriyor. Aradan 1 tane renkleri normal gösteren kaynağı cımbızla seçmeye çalışmaktan bıktım. Windows 10 1080p laptop kullanıyorum. Renk farkı şu şekilde: https://imgur.com/a/oyqkaf8 İzlediğim film kaynaklarının başlıklarını not...
  7. Ensiance

Bu Mousepad Alınır mı?

RGB kullanmıyorum, ışıklar dikkatimi dağıtıyor. Günde 15 saat bilgisayar kullanıyorum, mousepad'im yok ve ihtiyacım var. Bu mousepad 290₺, alınır mı? Işıkları kullanmayacağım için boşuna mı para vermiş olurum...
  8. Ensiance

Çözüldü✓ Eli terletmeyen 700₺ ve altı Mouse önerisi

Merhaba. Günde en az 10 saat mouse kullanan birisiyim. Pek bilgisayar oyunu oynamıyorum. Özellikle eli terletmeyen bir mouse arıyorum. Kablolu veya kablosuz olması fark etmez. Bu mouse ile yıllarca idare edebilmeliyim, zira 6 ayda bir mouse değiştirmekten bıktım. Bütçem 700₺ ve önerilerinizi...
Geri