Arama sonuçları: *

• Users: Tamo04
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Bilgisayara bağlı kablosuz cihazların sürekli bağlantısı kesilmesi

Merhaba, klavye, fare ve kulaklık üçlüsünü kablosuz olarak kullanıyorum. Ancak kullanırken mousede takılma yaşıyorum yani sağa doğru götürürken takılma yapıyor veya sol tık basılıyken bir anda basmamaya başlıyor. Kulaklıktan ise sesler cızırtılı geliyor, klavyenin de bağlantısı gidip geliyor...
  2. T

DDR5 2x32 gb ram sorunu

Dostlar merhaba, elimde 2 adet ddr5 32 gb ram var sadece 2 ve 4 slotlarda çalışıyor. Ancak ikisini beraber kullandığımda bilgisayarda oyunlarda ara sıra takılma oluyor sesler cızırtılaşıyor mouse kendiliğinden bilgisayara girip çıkıyor bu neden oluyor yardımcı olabilecek avrmı
  3. T

DDR5 Sistem Takılma Sorunu

Merhabalar, bazen bilgisayarı açıp oyun oynadığımda 0.5 saniye kadar takılma yaşıyorum 10-15 saniyede bir ama bazen de açtığım zaman hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Takılma yaşadığım zamanlar kablosuz ekipmanlarım sürekli bağlantıyı kesip tekrar bağlanıyor kulaklığımdan ise cızırtılı sesler geliyor...
  4. T

DDR5 sistem beyaz ram önerisi

Dostlar selam, 2x32 GB 6000-6400mhz expo özellikli beyaz ram arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  5. T

6000 mhz ram yerine 6400 mhz ram almak problem yaratır mı?

Dostlar merhaba, Asus Rog Strix B650-A modelini kullanıyorum. Beyaz sistem toplayacağım ve kasamda ryzen 5 7600x işlemci var. EXPO ram satın almak istiyorum fakat beyaz EXPO ram bulamadığım için XMP özellikli bir ram almam gerekiyor. EXPO sistemde XMP ram bir problem yaratır mı veya 64 gb beyaz...
  6. T

Anakart pin yamulması düzeltilebilir mi?

Dostlar merhaba, Asus B650-A modelini satın aldım ve işlemciyi okların gösterdiği yöne doğru internetten bakarak da doğru şekilde taktım. Fakat sonradan baktığımda anakarttaki birkaç pin yamulmuştu. Bunları düzeltmeyi mi deneyeyim yoksa servise mi göndereyim anakartı bugün aldım.
  7. T

Asus rog Pg248q Overclock hatası

Merhabalar, bu sabah bilgisayarı açtığımda monitörümde beyaz,siyah,yeşil,kırmızı ledler sıra sıra yandı. Ardından asus logosu geldi ve bilgisayar açıldı. OSD menüsünden baktığımda overclock ayarı kapalıydı, onu açmaya çalıştığımda kırmızı bir ekran geldi ve asus logosu geldi. Ardından monitör...
Geri