Arama sonuçları: *

• Users: Sofu_54
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sofu_54

50K Laptop önerisi

Dostlar selam, macbook alacaktım ancak pek içime sinmediği için windows almayı düşünüyorum 50K civarına ( Duruma göre arttırabilirim) Laptop arıyorum genel olarak yazılım için kullanıcam. Core ultra serisi 3. nesil olan en ucuz cihazı mı alsam yoksa bütçenin yettiği maksimum cihazı mı aradayım...
  2. Sofu_54

Sallanmayan masa önerisi

Şuanda ikea masa kullanıyorum ama hiç memnun değilim hem sallanıyor hem monitör kolu taktığım kısım çöktü. Bütçe belirlemedim ama 3.000tl yi geçmeze güzel olur. En az 140x70 olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
  3. Sofu_54

500tl speed mouse mad önerisi.

Selam, 500tl duruma göre artttırabilirim ama sürekli aldığım için pahalı bir model almak istemiyorum. Speed bir mouse pad arıyorum. Full speed olmasına gerek yok ama control hiç sevmiyorum 40cm den büyük olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
  4. Sofu_54

300hz üstü monitör önerisi

Selamlar, 300hz üstü monitör almak istiyorum Lenovo R25-10 alıcaktım ancak fiyatı çok arttı, AOC 25G4KUR 24.5" 420Hz bununda fiyatı zamlandı bu kadar vermek istemiyorum. 8.000 TL (f/p bir ürün için 10-11 civarına kadar artırabilirim) civarı 300 Hz, 24 inç, 1080p monitör önerilerinizi bekliyorum.
  5. Sofu_54

En ucu yükseklik ayarlı masa önerisi

Selam, masa değiştirmeyi düşünüyorum almışken yükseklik ayarlı alayım dedim ama fiyatları inanılmaz çıkmış. Şuan en ucuz nereden alabilrim
  6. Sofu_54

17 Pro Max için adaptör önerisi

Merhaba 17 pro max için adaptöre ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.
  7. Sofu_54

İphone 17 Pro Max için full aksesuar önerisi.

Selam, 17 pro max aldım anneme ama biraz hor kullanacağı için sağlam koruma da almak istiyorum. Adaptör, ekran koruyucu, kılıf, kamera koruma önerilerinizi bekliyorum.
  8. Sofu_54

En ucuz iphone 17 Pro Max nereden alınır?

Selam 17 pro max alacağım 256 ve 512 arasında pek fark yok bu yüzden 512 gb en ucuz nereden alabilirim? Ben bunu buldum Amazon.com'dan
  9. Sofu_54

Kingston 2TB taşınabilir ssd ne kadar eder?

Dostlar selam, elimde Kingston taşınabilir ssd var. Satmak istiyorum ne kadara ilana koymalıyım? Amazondan alınma garanti mevcut. Dipnot: Sizin alacağınız fiyatı sormuyorum piyasadaki değerini soruyorum.
  10. Sofu_54

Cam mousepad önerisi ve alınır mı?

Dostlar selam, şuan elimde 5 tane falan orta segment mousepad var ancak hem kirlenmeleri hep bir süre sonra performanslarını kaybetmeleri sebebiyle cam almayı düşünüyorum. Önerir misiniz, önerirseniz. Çok kazıklanmadan ve performansıda iyi olan önerilinizi bekliyorum.
  11. Sofu_54

3 aylık i5- 14400F ve GIGABYTE H610M H V2 ne kadara satılır?

3 aylıklar oynadığım oyunlardan dolayı amd ye geçmek istiyorum. Bu parçalara ne kadar fiyat yazmalıyım? İşlemci: Intel Core i5 14400F Anakart: GIGABYTE H610M H V2
  12. Sofu_54

İ5-14400 yerine işlemci önerisi

Dostlar selam arc raiders oynuyorum ama 9060XT 16GB ve i5-14400F ile 100fps zor alıyorum, grafik düşürdükçe throttle oluyor. Oyunda birine denk geldim 3060 ve 7800x3d ile 300fps alıyormuş işlemci ağırlıklı oyunlar oynadığım için işlemciyi değiştirmek istiyorum. Kısaca çok fiyat farkı olmadan...
  13. Sofu_54

9060XT sistem kaça satılır?

Dostlar selam, geçenlerde vatanda satılan 9060XT sistemi almıştım ancak mace geçmek istediğim için satmayı düşünüyorum. Ne kadara satılır? Ekran kartı: SAPPHIRE RX 9060 XT PULSE 16GB İşlemci: Intel Core i5 14400F RAM: Crucial Pro 16GB (1x16GB) DDR5 6400MHz CL38 Anakart: GIGABYTE H610M H V2...
  14. Sofu_54

S23 256gb ne kadara satılır?

Telefonumu satmak istiyorum S23 256GB amazondan aldım 6 ay daha garantisi var, haki renk ne kadara satılır?
  15. Sofu_54

Türk Milleti niye böyle

Bİlgisayar başında bileklerim üşüyor diye ısıtıcı bakayım dedim, aliexpress'de 1 dolar olan ürün Hepsiburada'da 2143 TL
  16. Sofu_54

Fiber internet önerisi.

Selam, Türktelekomla olan taahhütümüz bitmek üzere ve tarifeyi (1000mbs) neredeyse 900tl gibi fiyatlara yeniliyorlar ve bence çok yüksek. Türk telekom altyapımız mevcut sanırım gpon deniyor. 200mbs lik bir paket bize yeter ama fiyat farkı çok ise 100'e kadar düşebiliriz. İstediğiniz siteden alt...
  17. Sofu_54

40-50k intel işlemcili kasa önerisi

Selamlar, 40-50k arasında intel işlemcili kasa önerilerinizi bekliyorum.
  18. Sofu_54

Sistemim kaç para eder

Toplama kasa sistemimi satışa koyacağım ama fiyat hakkında pek bir bilgim yok, ilgili bilgili arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum ! Sistem Bileşenleri Şöyle: EKRAN KARTI : Gigabyte Radeon™ RX 6700 XT GAMING OC 12G İŞLEMCİ : Amd Ryzen 5 5600 ANAKART ...
  19. Sofu_54

Motor için aksiyon kamerası önerisi.

Dostlar selam, 60fps video çeken (Tercihen 4k) dji, gopro ve insta360 markalarının ikinci el veya sfır alması mantıklı ve en ucuz moedlleri nedir?
  20. Sofu_54

Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe alınır mı?

Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe sizce alınır mı? ve en ucuza nereden bulabilirim?
Geri