Arama sonuçları: *

• Users: Sofu_54
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sofu_54

Ofis laptopu önerisi

Selam avukat arkadaşım için laptop bakıyorum numpadli ve batarya süresi iyi olsun belirli bir bütçe yok f/p önerilerinizi bekliyorum.
  2. Sofu_54

Asus ROG Flow Z13 alınır mı?

Selam, intel core ultra 300 serisi işlemcili laptop stok beklerken Ryzen AI Max+395 işlemcili Asus Rog Flow Z13'ü teşhir 85k'ya gördüm. Localde LLM ve genel olarak yazılım için kullanacağım. Rami 64 veya 128 olsa direkt alırdım ama 32 haliyle alınır mı size sormak istedim.
  3. Sofu_54

Garantiden ürün gelene kadar iadelik fare önerisi.

Selamlar, ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz kullanıyorum. Orta tekerleği bozuldu garantideyken kullanmalık yedek fare arıyorum. Tutuş tipi olarak şuanki faremden çok memnunum. Bütçe var ama 1-2 hafta kullanacağım için çok arttırmak istemiyorum.
  4. Sofu_54

Resident Evil Requiem kaça satılır?

Resident Evil Requiem için key var elimde korku oyunlarıyla aram olmadığı için satıcam ne kadara ve hangi platformdan satabilirim?
  5. Sofu_54

7500f yerine 9600x alınır mı?

420hz monitörüm var 14400F kullanıyorum bazı oyunlarda daha iyi olsada benim oynadıklarımda daha kötü bu yüzden amd ye geçicem valorant ve arc raiders oynuyorum 7500F öneriliyor genelde ama bütçe arttırıp 9600x mü almak daha mantıklı?
  6. Sofu_54

Asus mouse garantiden kaç günde gelir?

Dostlar selam Asus Rog Gladius 3 mouse'um var tekerlek yukarı aşşağı yaparken sapıtıyor. Garantiye göndermek istiyorum ama o süre boyunca mousesuz kalacağım daha önce gönderen var mı ortalama ne kadar sürüyor?
  7. Sofu_54

Asus ROG Pelta mı Mchose X9 mu?

Dostlar selam 2 kulaklık arasında kaldım size danışmak istedim Asus ROG Pelta mı Mchose X9 mu? FPS oyuncusuyum konfor ve mikrofon benim için önemli. Aradaki farka değer mi? Artık olarak rog klavye mouse vs de mevcut.
  8. Sofu_54

4-5K kablosuz kulaklık önerisi

Selamlar, şuanda barracuda x 2022 kullanıyorum ancak hem ses kasmada daha iyi hemde başımı uzun kullanımlarda ağrıtmayacak başka model bakıyorum. Kumaş pad olması tercihimdir, önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Versus.com da HATOR Hyperpunk 3 Wireless çok övülmüş alınır mı?
  9. Sofu_54

İntel core ultra 300 serisi stok takip.

Dostlar selam, ofis bilgisayarı alıp ekran kartıda güçlü olsun diyenler için intel core 300 serisinin dahili grafik birimi 4050 gücünde. Stok geldikçe konuya link ekleyeceğim ilgilenen arkadaşlar için. Şuanlık MSI'ın çok pahalı 2 modeli var ona bakarak fiyat tahmin etmeyin :) MSI Prestige 16...
  10. Sofu_54

Klasse Longteng mouse pad alınır mı?

Selamlar, Glorious Element Ice alıcaktım ama Klasse Longteng Huoyun Special Edition alsam mı diye kararsız kaldım. Farka değer mi? veya başka öneriniz var mıdır? Amazon indirim kodu varsa o da iyi olur :D
  11. Sofu_54

Ryzen Aİ 400 serisi işlemcili laptoplar ülkemize ne zaman gelir?

Selamlar, Lenovo Yoga Pro 7 cihazını almayı düşünüyorum ama araştırırken Ryzen Aİ 400 serisini gördüm, sizce yakın zamanda ülkemizede gelir mi ve fiyat olarak 300 serisi ile aynı olur mu? Yoksa beklemeye değmez mi? Daha önce 4000 serisi ekran kartlarını beklemiştim ocakta duyrulup şubat sonu...
  12. Sofu_54

50K Laptop önerisi

Dostlar selam, macbook alacaktım ancak pek içime sinmediği için windows almayı düşünüyorum 50K civarına ( Duruma göre arttırabilirim) Laptop arıyorum genel olarak yazılım için kullanıcam. Core ultra serisi 3. nesil olan en ucuz cihazı mı alsam yoksa bütçenin yettiği maksimum cihazı mı aradayım...
  13. Sofu_54

Sallanmayan masa önerisi

Şuanda ikea masa kullanıyorum ama hiç memnun değilim hem sallanıyor hem monitör kolu taktığım kısım çöktü. Bütçe belirlemedim ama 3.000tl yi geçmeze güzel olur. En az 140x70 olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
  14. Sofu_54

500tl speed mouse mad önerisi.

Selam, 500tl duruma göre artttırabilirim ama sürekli aldığım için pahalı bir model almak istemiyorum. Speed bir mouse pad arıyorum. Full speed olmasına gerek yok ama control hiç sevmiyorum 40cm den büyük olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
  15. Sofu_54

300hz üstü monitör önerisi

Selamlar, 300hz üstü monitör almak istiyorum Lenovo R25-10 alıcaktım ancak fiyatı çok arttı, AOC 25G4KUR 24.5" 420Hz bununda fiyatı zamlandı bu kadar vermek istemiyorum. 8.000 TL (f/p bir ürün için 10-11 civarına kadar artırabilirim) civarı 300 Hz, 24 inç, 1080p monitör önerilerinizi bekliyorum.
  16. Sofu_54

En ucu yükseklik ayarlı masa önerisi

Selam, masa değiştirmeyi düşünüyorum almışken yükseklik ayarlı alayım dedim ama fiyatları inanılmaz çıkmış. Şuan en ucuz nereden alabilrim
  17. Sofu_54

17 Pro Max için adaptör önerisi

Merhaba 17 pro max için adaptöre ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.
  18. Sofu_54

İphone 17 Pro Max için full aksesuar önerisi.

Selam, 17 pro max aldım anneme ama biraz hor kullanacağı için sağlam koruma da almak istiyorum. Adaptör, ekran koruyucu, kılıf, kamera koruma önerilerinizi bekliyorum.
  19. Sofu_54

En ucuz iphone 17 Pro Max nereden alınır?

Selam 17 pro max alacağım 256 ve 512 arasında pek fark yok bu yüzden 512 gb en ucuz nereden alabilirim? Ben bunu buldum Amazon.com'dan
  20. Sofu_54

Kingston 2TB taşınabilir ssd ne kadar eder?

Dostlar selam, elimde Kingston taşınabilir ssd var. Satmak istiyorum ne kadara ilana koymalıyım? Amazondan alınma garanti mevcut. Dipnot: Sizin alacağınız fiyatı sormuyorum piyasadaki değerini soruyorum.
Geri