Arama sonuçları: *

1. A

Laptop bakım nerede yaptırılmalı

Arkadaşlar selamlar. 2 yıl önce almış olduğum ASUS TUF Gaming A15 RTX 4060 laptopuma termal macun değişimi yapmayı düşünüyorum. Ayrıca fanlardan birazcık ses geldiği için fanları yağlamayı da düşünüyorum. Kısaca bilgisayara bakım yapmak istiyorum. Sizce termal macun ve fan yağı alıp işlemleri...
  2. A

Grizzone Preworkout alınır mı?

Arkadaşlar selamünaleyküm. Antrenman sırasında enerji vermesi için preworkout almayı düşünüyorum. Daha önce Proteinocean'dan almıştım lakin karıncalanma, kaşınma vs etkiler bende olmadı ve bende fazla bir etki yaratmadı. Grizzone markasının preworkoutunu almayı düşünüyorum lakin yağ yakma...
  3. A

Tatlandırıcı önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm. Diyetteyken kullanmak için düşük kalorili kakaolu tatlandırıcı bakıyorum. Grizzone ve HIQ markasının buldum. İkisinin fiyatları birbirine çok benzer lakin Grizzone markasının ürününde besin değerleri verilmemiş ve satıcı kalorisinin olmadığını belirtiyor. Sizce...
  4. A

Grizzone Platinum protein tozu alınır mı?

Arkadaşlar selamün aleyküm. Spor yaparken destek amaçlı protein tozu almayı düşünüyorum. Grizzone Platinum 960 gr protein tozu 299 tl ye buldum. Sizce alınır mı?? Besin değerlerini aşağıya bırakıyorum.
  5. A

700 TL Bütçe Gamepad Önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm. Arada sırada pes, FIFA gibi oyunları oynamak için gamepad almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz gamepad var mı acaba? Maksimum bütçem 700 TL.
  6. A

Öneri 1 TB M2 SSD ÖNERİSİ

Arkadaşlar selamünaleyküm. ASUS TUF Gaming A15 laptopumda kullanmak için M.2 1TB SSD almayı düşünüyorum. https://www.n11.com/urun/kingston-nv2-snv2s1000g-1-tb-pcie-40-nvme-m2-ssd-23261811?magaza=victory...
  7. A

Yardım ASUS TUF Gaming A15 RAM yükselttikten sonra mavi ekran veriyor

Arkadaşlar selamünaleyküm. Bugün ASUS TUF Gaming A15 laptopuma 16 GB RAM taktım. Laptopun içinde 8x2 RAM vardı ve 8 GB RAM'lerden birini çıkarıp 16 GB Crucial'ın bir RAM'ini taktım. İlk başta bir sorun yoktu lakin sonrasında bilgisayar mavi ekran vermeye başladı. Bunun sebebi nedir acaba...
  8. A

ASUS TUF Gaming A15'e RAM önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm. 1 yıl almış olduğum ASUS TUF Gaming A15 laptopuma RAM yükseltmesi yapmayı düşünüyorum. Laptopta DDR5 4800 MHz 2x8 toplam 16 GB RAM var. 8 GB ramlarden birini çıkarıp 16 GB'lık RAM ekleyip RAM'i 24 GB yapmayı düşünüyorum. Yapacağım işlem ne kadar doğru sizce. Yapacağım...
  9. A

Asus Tuf Gaming A15 bakım

Arkadaşlar selamünaleyküm. Yaklaşık 1 yıl önce aldığım Asus Tuf Gaming A15 RTX4060 model laptopum bu aralar fazla ısınmaya başladı. Laptop boştayken 75-80 dereceleri görüyor. Bunun için Asus Teknik servisini aradım lakin bu değerlerin normal olduğu, bu yüzden servis kaydı açamayacaklarını...
  10. A

6000 tl monitör önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm. ASUS TUF Gaming laptopum ile kullanmak için 5000-6000 TL arasında monitör almak istiyorum. Önerebileceğiniz monitör var mı acaba?
  11. A

Volta vsm araç tescil belgesi ne yapmalıyım

Arkadaşlar selamünaleyküm. Yaklaşık 1.5 ay önce A101 .com üzerinden Volta vsm aldım. Bugün kargo ile araç tesciline ilişkin geçici belge diye bir belge geldi. Belgede motorun model bilgisi, kim üzerine olduğu vb. bilgiler yazıyor ve motorun plakası numarası yazıyor. A101 motora plaka çıkarmış...
  12. A

Hop Scooter ücret ne zaman yatar?

Arkadaşlar selamünaleyküm. Bugün hop elektrikli scooterı ilk 10 dk ücretsiz kampanyası olduğu için kullanmak istedim. Scooter a binerken sistem 80 TL provizyon ücreti kesti. 10 dakika kullandıktan sonra sistem bana herhangi bir borç yansıtmadı lakin başta ödediğim 80 tl kartıma yatmadı. O para...
  13. A

volta vsm telefon tutucu önerisi

Arkadaşlar selamün aleyküm Volta vsm için telefon tutucu almayı düşünüyorum. https://www.trendyol.com/joyplus/motorsiklet-bisiklet-telefon-tutacagi-p-732115689?boutiqueId=61&merchantId=833382...
  14. A

Geçici öğretici e-ticaret yapabilirmi

Arkadaşlar selamünaleyküm. Bir yakınım diyanet te geçici kuran kursu öğreticiliği yapıyor. Ek ders üzerinden para alıyor. Bu yakınım internet üzerinden e-ticarete başlamayı düşünüyor. E-ticarete başlaması için şirket açması gerekiyor galiba. E- ticaret için şirket açsa bir sorun olur mu acaba?
  15. A

Elektrikli motosiklet önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm. Şehir içinde kullanmak için iki teker Volta vsm tarzı bir eletktrikli bisiklet almayı düşünüyorum. Volta vsm ile motolux arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim. Önerebileceğiniz alternatif varsa onları da söyleyebilirsiniz.
  16. A

Laptop soğutucu zararlımı

Arkadaşlar selamün aleyküm.Kendi imkanlarımla görselde ki laptop soğutucusunu yaptım. Fanların hepsi çalışınca baya hava veriyor. Bu soğutucunun laptop a zararı olurmu acaba?
  17. A

Asus Tuf Gaming Yüzey ısınması

Arkadaşlar selamünaleyküm. Elimde ASUS TUF Gaming A15 RTX 4060 AMD Ryzen 7 7735HS laptop var. Laptop boştayken 50, 60 derece arasında oluyor üst kasası ısınıyor. Klavyesine el tutulunca sıcak olduğu anlaşılıyor. Ayrıca performans modunda hafiften fan seside geliyor. Bu durum normal mi acaba?
  18. A

25 bin tl hazır sistem önerisi

Arkadaşlar selamünaleyküm. Bir arkadaşım için hazır sistem kasa bakıyoruzda 25 bin TL bütçeli önerebileceğiniz hazır sistem kasa var mı acaba?
  19. A

Led Trafosu Cızırtı Yapıyor

Arkadaşlar selamünaleyküm. 3 çipli 10 metrelik bir LED'i çalıştırmak için 12v 33a değerlerinde bir LED trafosu aldım. Trafoyu LED'ler bağlı olmadan çalıştırdığımda cızırtılı sesi geliyor lakin LED'leri çalıştırdığımda bu ses kesiliyor. Bu cızırtılı sesin gelmesi normal mi acaba?
  20. A

Led Trafosu Ses yapıyor

Arkadaşlar selamünaleyküm. LED çalıştırmak için 12 v 33'a değerlerinde bir LED trafosu aldım. Ürünü ilk çalıştırmamda LED'ler bağlı olmadığı halde cızırtılı bir ses geliyor. LED'leri bağlayınca da o cızırtılı ses devam ediyor. Trafo arızalımı acaba. O cızırtılı sesin gelmesi normal mi?
Geri