Arama sonuçları: *

• Users: neura
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Telefon ve Mesajlar uygulaması kaldırılmış onları ana ekrana nasıl ekleyebilirim

Dedemin telefonunda telefon ve mesajlar uygulaması ana ekrandan kaldırılmış uygulamalar gibi bir bölümde yok ana ekrana nasıl geri ekleyebilirim yazık adam telefonunu kullanamıyor
  2. N

Royal kludge r75 gibi uygun fiyatlı %75 klavye önerisi

R75 yeşil rengini alacaktım stokta kalmamış ona benzeyen güzel bir %75 klavye önerebilir misiniz
  3. N

I5 14400F vs i5 14600K

i3 12100F kullanıyorum işlemci upgrade etmek istiyorum aslında 14600k almak istiyordum ancak soğutma problemi canımı sıkmaya başladı birde öncesinde forumdaki arkadaşlar anakartındaki vrm ler 14600k yı besleyemez demişlerdi sizce hangisini alayım anakartım gigabyte h610m-k ddr4
  4. N

1440p monitör önerisi

2 senedir 1080p 180hz monitör kullanıyorum amacım rekabetçi oyunlardı artık rekabetçi den soğudum ve hikayeli oyunlara dönmek istiyorum bunun için de 1440p monitör alayım eskisinide ikinci monitör yaparım çok işime yarar dedim bütçem 8 bin lira ama yetmezse 10 11 seviyesine çıkarım
  5. N

7hz zero 2 IEM alınır mı

1 senedir cloud 3 kullanıyorum ama son zamanlarda uzun kullanımda boynumu ağrıtmaya ve terletmeye başladı(günde 5 6 saat pc başındayım) bende IEM kulaklıkları inceledim ve zero 2 hoşuma gitti sizce alınır mı oyun ve bazen de müzik dinlemek için kullanacağım
  6. N

7hz zero 2 mi wraith sense pro mu

1 senedir cloud 3 kullanıyorum artık uzun kullanımda rahatsız etmeye başladı bir tane iem alayım diyorum rahatlık için zero 2 mi sense pro mu sizce ikisi arasında kaldım
  7. N

30000 TL hazır sistem önerisi

Arkadaşım yeni pc alacak 30000 bütçesi olduğunu söyledi
  8. N

60000 TL oyun için laptop önerisi

Bir tanıdığım oyun için laptop almak istedigini 60000 TL ye kadar çıkabileceğini söyledi önerilerinizi bekliyorum
  9. N

Çözüldü✓ 2500 3000 tl arası %60 mekanik klavye önerisi

Klavyemi değiştirmek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
  10. N

Gta San Andreas Çökme sorunu

Pc de gta sa oynuyorum ama oyun her 5 dk da bir çöküyor ve log da problem with game's audio files yazıyor farklı ses dosyası indirip çözmeyi denedim ama olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olun lütfen
  11. N

Scyrox v8 mouse tekerleği sorunu

Cs oynuyorum zıplamayı senelerdir mouse tekerleğinde kullanıyorum scyrox v8 de mouse tekerleğini 10 kere çevirince birinde zıplıyor sadece bu her oyun için geçerli mouse tekerleğini çevirdiğimde mouse bunu algılamıyor oyunlarımda utility atarken bhop yaparken çok sıkıntı yaşıyorum bunu nasıl...
  12. N

Video izlemek için tablet önerisi

Video film dizi izlemek için uygun fiyatlı bir tablet arıyorum Bütçem belli değil Marka tercihim Samsung ve Apple
  13. N

1500 tl klavye önerisi

Arkadaşım yeni klavye alacak mekanik klavye önerilerinizi bekliyoruz
  14. N

Hdmi ile 180 hz almak mümkün mü

https://www.hepsiburada.com/msi-24-5-mag-256f-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-180hz-1ms-freesync-gaming-monitor-pm-HBC00006X87UX...
  15. N

I3 12100F den i5 13400F e geçilir mi?

Anakartım gigabyte h610m-k Soğutucum thermalright assassin king 120 mini Psu 600w
  16. N

5000 TL monitor önerisi 1080p

Arkadaşım laptop kullanıyor kendisi laptop ekranını çok sevmediğini ve monitör almak istediğini söyledi bütçesi 5000 tl oyun amaçlı kullanacak
  17. N

Scyrox v8 vs zowie u2 dw

Bir profesyonel takımda cs2 oynuyorum ama mouse um(Attack shark x3) artık beni geri çekmeye başladı başlıkta yazdığım 2 mousedan hangisini almalıyım sizce?
  18. N

Scyrox v8 vs zowie u2 dw

Bir profesyonel takımda cs2 oynuyorum ama mouse um(Attack shark x3) artık beni geri çekmeye başladı başlıkta yazdığım 2 mousedan hangisini almalıyım sizce?
  19. N

Nzxt h5 flow 2022 gibi bir kasa arıyorum

H5 flow favori kasamdı ancak 2024 versiyonunu yapmışlar ve onu hiç sevmedim eskisi de satışta yok bana 2022 versiyonu gibi bir kasa onerir misiniz?
  20. N

Bu gamepad alınır mı?

https://wraithesports.com/products/bigbig-won-gale-hall-oyun-kolu?variant=49442784215233
Geri