Arama sonuçları: *

• Users: EthemTuran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Havit fuxi h3 ses az geliyor

havit fuxi h3 ses az geliyor kukalğımda oyundayken ses çok az geliyor diğer uygulamalara göre sebebi ne nasıl düzeltirim (bugun aldım)
  2. E

14 pro max nerden alınır

Selam 0 14 pro max almayı düşünüyorum ama piyasada yok 0 satan neresi var ve güvenilir mi?
  3. E

fifa 24 istenilen kulube gitme

merhaba öncelikle takımda bütün başlarıları elde ettim ama sırf 1 maç kaybettim diye kovuldum eski klubume nasıl geri gidebilirim hızlısından
  4. E

Çözüldü✓ işlemci sıcaklığı artışı

merhaba stok fan kullanan viriyim işlemcim 80 85 bazen 90 c oluyordu termal macun aldım kullandım değişen bişey olmadı macun coolmastyerin bir macunu ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz ?
  5. E

bu eğitim yazısını nasıl gideririm

merhaba mount and blade bannerlord oynuyorum fakat her girdiğimde bu yazılar çıkıyor savaşlarda demircilerde vs. kapatmayı bilen varmı acaba
  6. E

Elektrik gitmesi sıkıntı yaşatırmı

Bilgisayar ımı yeni aldım ve ve yaşadığım şehirde 1 haftadır elwktrik gidip geliyor günde 2 kere gidiyor ve bu sıralarda pc açık kalıyor bi anda gidiyor sıkıntı olurmu
  7. E

Masaüstü bilgisayar aldım Bluetooth olup olnadığını nasıl anlarım

Merhaba ben masa üstü pc aldım ama Bluetooth varmı bilmiyorum daha elime gelmedi pc nasıl anlarım olup yada olmadığını
  8. E

Sizce nasıl toplam 31k

9. E

4060 ve 5600x darboğaz yaparmı

4060 ve 5600x darboğaz yaparmı
  10. E

beyler laptopumda bluetooth özelliği var ama bluetooth cihaz bulmuyor

beyler laptopumda bluteth özlliği var ama bluteth cihaz bulmuyor
  11. E

Valorant rdr gta gibi oyunlarsa kaç fps alırım ultra ayarlarda

genel olarak oyunlarda full grafiklerde kaç fps alırım dlss 3 ile kaça çıkarırırım
Geri