Arama sonuçları: *

• Users: MedRules
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Eski oyunları güvenle hangi siteden indiririm

need for speed most wanted 2005 gibi oyunları güvenle indireceğim site öneriniz varm ? Not : Sadece bu oyun değil böyle nostaljik ve satışta olmayan oyunlar için bildiğiniz siteleri bekliyorum.
  2. M

1 tb uygun m2 ssd arıyorum

Merhaba arkadaşlar uygun fiyatlı soğutuculu m2 tavsiye edermisiniz asus tuf b650 wifi anakarta takıcam 1 tb ve üstü olursa sevinirim
  3. M

❌İndirim Bitti! 3050 casper 12.400 tl efso pazar dolandırıcı kanmayın

Bu site güvenilir mi alışveriş yapan varmı ona göre sipariş vereceğim https://efsopazar.com/casper-excalibur-g770-intel-core-i7-12700h-16gb-500gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-g770-1270-bvj0x-b/
  4. M

Efsopazar sitesi güvenilir mi??

https://efsopazar.com/casper-excalibur-g770-intel-core-i7-12700h-16gb-500gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-g770-1270-bvj0x-b/ Bu linkte efsane bi indirim var 2. El fiyatına sıfır ürün görderdiğini idda ediyorlar daha önce efsopazar'dan alışveriş yapan varmı ona göre bu laptopu...
  5. M

10k bütçe ile 2. el leptopta en iyi özellikler sizce ne olmalı

10k bütçe ile laptop arıyorum şuan youtube'a başladım ama masaüstü bilgisayarımda kardeşimde oyun oynadığı için bazen video çekemiyorum o bilgisayar başındayken video çekebileceğim bir laptop arayışındayım yardımcı olurmusunuz
  6. M

Oyun içi olmaması gereken ping artışı

oyunlarda ping artışım oluyor evde kimse olmamasına rağmen nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz?
  7. M

Davinci resolve ile youtube

Davinci'nin ücretsiz versiyonu ile youtube a başlamayı planlıyorum şuanda edit öğreniyorum Pr'ye şuanda bütce ayırıcak durumda değilim spankram ın ücretsiz eklentisi ile beraber sizce youtube güzel bir video çıkarılabilirmi ?
  8. M

5600x 120mm sıvı soğutma da hava soğutmada kurtarmadı soğutmuyor

2 sene önce kendim topladığım pc evin elektriğinden dolayı ilk seferde 750w power yaktım daha sonra 1000w bi power aldım 2 sene idare etti şimdi işlemci aşırı ısınıyor sıvı soğutma pompası bozulmuştur diye hava soğutma taktım fayda yok günlük kullanımda da bir mesele yok ama oyuna bi giriyorum...
  9. M

5600x aşırı ısınıyor

millet 5600x işlemcim var 120mm sıvı soğutma vardı kapanıyor diye hava soğutma aldım 240mm lik thermate ama hala kapanma yapıyor sebebi nedir sizde
  10. M

Aksiyon kamerası Motovlog için

Selamlar millet motovlog kanalı açıcam güzel bi kamera almak istiyorum ama bütçe max 5 bu bütçeyle de güzel kamera bulamadım bilginiz varmı?
  11. M

SIFIR MX BRİO ÇOK ISINIYOR SEBEBİ NEDİR ?

vatandan sıfır mx brio 4k aldım çok ısınıyor arkadaşlar sebebi nedir
  12. M

telefonu tanımıyor ne yapmalıyım

selamun aleyküm kasaya telefonumu takıyorum aygıt düzgün çalışmıyor diyo aynı kablo ile başka telefon takıyorum aynı marka görüyor nası çözerim bu sorunu
  13. M

Bilgisayarda telefonumu bağlı göremiyorum

telefonu bilgisaayara bağladığımda usb aygıtı tanınmadı diyor geliştirice seçenekleri açıp dosya aktarımını seçtim ama yinede olmadı (telefon Xiaomi note 10 pro)
  14. M

Ekran kartındaki bu çıkışın ismi nedir?

3080 suprimx ekran kartında 1 hdmı çıkışını kullandım 2. Bi ekrana görüntü vermek istiyorum diğer çıkışların ismi nedir? Elde foto bulunmakta
  15. M

Millet acil yardım yüksek hız monitör lazım

3080 suprimx ve Ryzen 5600x li sistem için yüksek hızlı monitör arıyorum hemde büyük olsun istiyorum bu ikisi arasında kaldım bu fiyatlarda bildiğiniz başka monitör varmı yada hangisini önerirsiniz...
  16. M

165 1ms ve üstü uygun fiyatlı güzel bi monitör

güzel bildiğiniz ygun fiyatlı en az 165 hz 1ms olan monitör varmı bildiğiniz
  17. M

30k verdiğim sistem kendi kendiliğine kapanıyor yardım edin !

beyler bilgisayar kapanıp duruyor sebebi nedir yeni aldım 30k verdim asus tuf b550 plus anakart amd 5600x işlemci cooler master su soğutmalı viper 16x2 3200 mhz ram rtx 3080 suprimx ekran kartı 2000w psu not bilgisayarcıya götürdüğümde adamın dükkanında kapanmıyor evde kapanıyor.
  18. M

akım önleyici priz önerisi yaparmısınız

pc kapanıp duruyor evde başka eve gittiğimde bi sorun yok akım önleyici priz alacam önerisi olan varmı 3-5 li olursa harika olur
  19. M

pc kendi kendine kapanıyor sebebi nedir.

arkadaşlar sselamın aleyküm benim pc normal kullanımda bi sorun yaratmıyor cs lol giriyorum bi sıkıntı yok rainbow six edge giriyorum raunt ortasında kapanıyor sebebi ne olabilir. sistem özellikleri; asus tuf b550 m plus ana kart ryzen 5600x işlemci cooler maser su soğutmalı msı 3080 suprimx...
  20. M

3080 suprim x 5600x li sisteme 31k para verdim çok mu ?

beyler acil tavsiye verin
Geri