Arama sonuçları: *

• Users: mustafacn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

MSI Cyborg 15 A13VF RTX 4060 Ekran Kartı düşük watt problemi

MSI Cyborg 15 A13VF kullanıyorum bilgisayarlardan az çok anlarım sanardım çok anladığımı düşünerek 4060 kartı görüp bu cihazı aldım fakat ekran kartı 45 watt destekliyormuş bu da düşük performans vermesine yol açıyormuş watt değerini yazılımsal ya da ekran kartına fiziksel işlemler ile artar mı...
  2. M

Yks hazırlığı için laptop

kardeşime laptop alıcam yksye hazırlanıyor youtube üzerinden konu anlatımlı ders videoları seyrediyor arada netflixten dizi film izliyor o tarz bir laptop alıcağım fiyat kısıtlamam yok fakat üst düzey parçalara sahip bir bilgisayarın hiçbir özelliğini kullanmıyacak bu dediklerime uygun sıkıntı...
  3. M

Laptoplardan hangisini almalıyım

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-cyborg-15-13-nesil-core-i5-13420h-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11-144764.html https://www.vatanbilgisayar.com/acer-nitro-v-15-13-nesil-core-i7-13620h-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html...
  4. M

Laptop önerisi 50k bütçe

kardeşime laptop almayı düşünüyorum. biraz araştırma yaptım her markaya eleştiri yapılmış ısınma sorunu ekran kalitesi batarya kapasitesi vb. eleştirilmiş o yüzden marka konusunda kararsız kaldım. sorun çıkarmıyacak 5 6 sene rahat kullanılıcak bir laptop arıyorum cihazla çok oyun oynanmıcak...
  5. M

steam hesabımı nasıl satarım

steam hesabımı satmayı düşünüyorum nerden satarım
  6. M

UFC de sayılar ne anlama geliyor

ufcde ufc296 ufc300 gibi sona gelen sayı ne anlama geliyor
  7. M

casio saat alıcam öneri lazım

kendime saat arıyorum 1702666010 https://www.hepsiburada.com/casio-mtp-v002d-7budf-standart-erkek-kol-saati-pm-HB00000BT0YG?magaza=%C4%B0svi%C3%A7re%20Saat bu saati beğendim fakat orijinalmidir replika mı
  8. M

bilgisayarıma parça update yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

ryzen 7 3700x gtx1650 16gb ram bilgisayarım var 3 yıldır hergün 10 saat üzeri kullanıyorum bilgisayarın ekran kartını yenilemeyi düşünüyorum işlemcim yeni nesil 4060 4070 kartları destekler mi yoksa sıfırdan bilgisayar mı alayım çok kullandığım için parçalar eskimişmidir
  9. M

18 yaş altı yatırım hesabı açma

18 yaş altı borsa oynamak için veli izni ile hangi bankadan hesap açılabiliyor bilen var mı ziraate iş bankasına gittim böyle bir şey olmadığı söylendi ama bayağı 18 yaş altı olup açan insan var hangi banka yapıyor bunu
  10. M

voidu oyun alınır mı

Voiduda uygun fiyatlı olduğu için ubisoft oyunları alıcağım güvenilir mi? Ve oyunu alınca ubisoft.comda etkinleştireğimiz kod olarak mı veriyor yoksa voidu hesabıyla mı oynıcam oyunları
  11. M

monitörde çok fazla ghosting var garantiye gider mi

merhabalar elimde asus vg24vq monitör var alalı 1 yıl olmuştur aldığımdan beri ghosting var fakat çok rahatsız etmiyordu ve pek farkında değildim yeni oyunlar oynamaya başlayınca siyah temalar çok fazla kaydığını farkettim ve araştırınca ghosting kavramını öğrendim ghosting testini yaptım ve çok...
  12. M

2300tl ucuz fiyata woldex oyuncu koltuğu alınır mı

merhaba arkadaşlar hepsiburadada karşıma çıktı normalde oyuncu koltuğu arayışında değilim fakat fiyatı 2300 tl piyasadaki diğer koltukların yarı fiyatında koltuk almaya değermi kalite anlamında sorun çıkar mı acaba sizce almalımıyım 1700443245...
  13. M

Steelseries prime vs Asus rog keris

Hangi mouse alınır sizce fiyat farkı yüksek ama Asus rog 750 TL itopyada var steelseries 500 TL mediamarkt hangisi daha iyi veya sizin ikisini de alma bu mouse daha iyi dediğiniz mouse var mı kablolu arıyorum
  14. M

Razer deathadder alınır mı

Rekabetçi oyunlar oynuyorum ve mouse arayışındayım ıps hz konusunda hızlı bir mouse arıyorum bütçem çok fazla değil oyunlarda takılma yapmıcak sorunsuz çalışacak mouse öneriniz varmıdır 1699184954 Razer deathadder almayı düşünüyorum alınır mı
  15. M

mouse anormalleşti nasıl düzelir

2 yıldır kullandığım mousea bugün biraz sert davrandım biraz hasar verdim ne olduysa mousepadde çalışmıyor geri kalan heryerde çok güzel şekilde çalışıyor elimin üstünde gezdirdim tişörtte denedim masada denedim oralarda herzamanki gibi mouse pad üzerinde kımıldama olmuyor sorun nedir sizce...
  16. M

max 1000 tl mouse öneri

maximum 1000 tl olucak şekilde alabileceğim en iyi mouse ne alınabilir önceden kullandığım mouseler bilindik markalardı fakat takılmalar oluyordu mouse optik hızı düşükmüş öyle olmicak şekilde rekabetçi oyunlarda hızlı kullanabileceğim bir mouse var mı
  17. M

noktalarla resim çizme nasıl yapılıyor

noktalarla resim çizme nasıl yapılıyor örneğin ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⡿⢿⠿⣿⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⢫⣶⣿⣿⣿⣿⣮⣽⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠁⣿⣿⣿⡿⣿⣿⣿⢟⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠈⢑⣕⣿⣬⣭⣿⣿⡬⣝⡻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⠸⡿⠙⢟⣻⣿⣿⣿⡯⣾⣻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣄⢇⣬⣭⣿⣮⡾⠋⠄⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⠙⠛⠛⠋⠁⣠⡾⠙⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠟⣦⠄⢀⣴⣾⡿⠁⠄⠄⠄⠙⠛⠻⠿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⠟⠛⠉⠄⢰⡋⠅⢈⣝⡿⠁⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠈...
  18. M

BATTLEFİELD 2042 96 TL BATTLEFİELD 4 55 TL

1 ve 5 var hangisini alayim 4ü mü 2042yi mi
  19. M

Assasins Creed Unity oyunda sorun oluyor

assasins creed unitye başladım fakat optimizasyon sorunları var karakterler uzaktan gözükmüyor bulunduğum bölgede spawn oluyor çevrede koşarken çok sinir bozucu oluyor bir anda önüme spawnlanıyor ve çarpıyorym grafiklerde yüksek ayarlarda neden böyle oluyor bilen var mı
  20. M

saçlarıma nasıl şekil veririm

saçım duştan çıkınca şekil almıyor önce yapışıyor ve çok kötü durduğunu düşünüyorum belli bir zaman geçip biraz yağlanınca çok güzel şekil alıyor ve güzel duruyor ama yağlı kullanmak istemediğim için sık sık yıkıyorum saça şekil vericek önerdiğiniz krem vb var mı (jöle tarzı saçı sertleştirecek...
Geri