Arama sonuçları: *

• Users: hamzasrq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hamzasrq

50-65k arası laptop önerisi

Genelde işlemci ağirljkli ve ram ağırlıklı programlar çaliştircam. Renderda aliyorum arada ama pek değil, önericeğiniz bir laptop varmı. Bu fiyat bandına 5060lı laptop var ama 5050 seçip işlemci, ram ve ssd daha ıyi almayi düşünüyorum. Üst modellerde önerebilirsiniz (omen alinware) gibisinden.
  2. hamzasrq

Steam hesabimdan para cekilmis

merhabalar yakin zamanda 2-3 adet oyun aldim kartim girili oldugu icin tek tusla aliniyor. gunduz vakti disaridayken 20 dolar para cekilmis sonra steam kisitlama getirmis hesaba, ceken eleman buyuk ihtimalle kisitlamadan dolayi parayi kullanamadi. yapmam gereken birsey onerebilceginiz birsey...
  3. hamzasrq

Poco x7 pro alinirmı hala

15-20k bütçem var yd cihaz alicam Alınır mı? sizce
  4. hamzasrq

45k bütçeye nasıl bilgisayar alabilirm

45k bütçem var ne önerirsiniz laptop olabilir masa üstüde
  5. hamzasrq

35-45 arasi laptop onerisi

35bin-45bin arasi laptop bakiyorum oneri verebilirmisiniz hp victus. msi ve lenovo loq modellerine baktim forumlarda hep skintili olduklari konusuluyor
  6. hamzasrq

35-40K Laptop önerisi lazım!!!

30-40k arasi laptop bakiyorum taksit seçeneği olsun çok oyun oynayan birisi değilim 3d modelleme ve render alicam. Ekran karti nvidia olursa iyi olur ana bilgisayarimda amd var renderlari işlemciden yapmak zorunda kaliyorum.
  7. hamzasrq

Xioami telefon alacağım. Kendim server kayit yapabilirmiyim

Bugün yarın xioami telefon alacağım modeli 14t pro kendim server kayit işlemi yapabilirmiyim ( bilgisayarim bulunuyor)
  8. hamzasrq

Yd bu telefon Alınır mı?

Arkadaşlar önceki konuda fikir almiştim şimdi büyük ihtimal bu telefonu alicam sizce mantiklimi yd 14t pro
  9. hamzasrq

Yd telefon almayi planliyorum sizce hangisi

Arkadaşlar server kayit diye bir olay var pek bilmiyorum oyle olan birde telefon almak istiyorum onerdiğiniz bir telefon varmi. Bütçem 20-30k arasi
  10. hamzasrq

Vinç operatörlüğü yapan varmı?

Neler önerirsiniz memnunmusunuz
  11. hamzasrq

Merhabalar win rar acarken donuyor ve yer kaybi var gibi hissediyorum

merhabalar kingston marka m2 ssd im var ve uzun suredir formatlamadim win rar dosya ayiklarken donuyor bilgisayar ve yer kalmadi icerisinde neden bilmiyorum 1745773882 sicaklik yuzunden olma ihtimali varmidir
  12. hamzasrq

Türknet zte modem kırmızı ışık

Beyler yarım saat önce gelip fiber taktı türknet şimdi çalışmıyor Modem dikine bir modem tek ışık var oda kırmızı
  13. hamzasrq

Wifi adaptoru alicam uyumlumudur

merhabalar wifi adaptoru alacagim kali ve parrot kullanicam 7601chip setli bu adaptor uyumlumudur degilse hangisini onerirsiniz https://www.hepsiburada.com/pix-link-lv-uw10-wifi-anten-adaptor-150mpbs-5dbi-uydulara-uyumlu-p-HBCV0000127RHB?magaza=OFISGRUP
  14. hamzasrq

Realme telefona root atmak

Realme 6i bir telefon var kenarda ona root atmak istiyorum internette bir sürü içerik var hangisi doğru ve yapmam gereken bilemiyorum daha once yapan yada bir yolunu bilen birisi açiklarsa sevinirim
  15. hamzasrq

25-35k laptop önerisi

Render 3d modelleme ve linux ile ilgileniyorum önerileri fiyat bandinda yaparsaniz sevinirim
  16. hamzasrq

Laptop onerisi lazim 35k

35k alti laptop alicam 3d modelleme ile ugrasiyorum
  17. hamzasrq

VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-2 185HZ 1MS IPS QHD alınır mı? ?

iyi günler yakın zamndır monitör bakıyorum ve bu fiyata bu alınır mı? ona göre akşam pckoliğe gidip alacağım VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-2 185HZ 1MS IPS QHD https://www.pckolik.com/urun/viewsonic-27-vx2758a-2k-2-185hz-1ms-ips-qhd-hdmi-dp-freesync-gaming-monitor
  18. hamzasrq

LG UltraGear 24" 180hz "3499tl"

https://app.hb.biz/HXDRCZiENRun
  19. hamzasrq

TEMU 450tl klavye önerisi olan varmı

115tl sınırı geçtiği için daha ucuz bir kalvye bakıyorum bilen kullanan önerisi varmı
  20. hamzasrq

TEMUda fp kulaklık varmı önerdiğiniz ?

varsa link atarmısnız
Geri