Arama sonuçları: *

• Users: Miella0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ 2.EL LAPTOP SOĞUTUCU SATACAĞIM FATURA KISMINDAKİ KİŞİSEL BİLGİLER NE OLACAK?

1-1,3 ay önce falan memo fl08 laptop soğutucu aldım kullandım fakat benim laptopu ızgaralı gereği soğutmuyor sanırım bunu satıp normal fansız laptopun altını 2-3 cm yükselten metal çelik standlardan alacağım fakat garanti belgesi kutu fatura her şey var ama garantiye gönderileceği zaman sadece...
  2. M

Çözüldü✓ GameGaraj Slayer R9T RTX-5060 Boşta İşlemci Isınma Sorunu

Laptop'u kullanmaya başlayalı yaklaşık 2 hafta oluyor ilk günlerde böyle değildi diye hatırlıyorum fakat dün yanında aldığım soğutucuyu test için sıcaklık değerlerine bakmak amacıyla HWINFO , MSI AFTERBURNER falan indirdim oyunlarda da test ettim. Laptop'un performans modunu özel moda alıp w...
  3. M

Çözüldü✓ AJAZZ AK820 PRO Klavye Tuşların Yeri Değişti

Kullandığım klavyemde yanlışlıkla bir tuşa mı bastım noldu bilmiyorum bir şey oldu ve tuşların yeri değişti yazı yazdığım tuşlar normal yerinde onlarda sıkıntı yok ama alt tab falan atamıyorum mesela windows tuşu windowsda değil de soldaki alt tuşuna basınca windows yeri açılıyor driverdan...
  4. M

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIMDA CMD AÇAMIYORUM

Cmd yi açamıyorum veya .cmd uzantılı dosyalar da açılmıyor goodbyedpi silicem silemiyorum nasıl düzeltebilirim format mı atsam?
  5. M

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını almalıyım?

1080p kullanacağım 2k ya geçme gibi bir düşüncem pek yok b450 anakart 16 ram r5 5600 gtx 1660 sistem var ekran kartını arkadaşa satacağım için şu kartlar arasında kaldım. Sıfır kartlar çok pahalı olduğu için o kadar para veresim pek yok ikinci elde 6700xt 6800 gibi çok temiz kartlar buldum sizin...
  6. M

Çözüldü✓ İŞLEMCİM 80 DERECE NAPMALIYIM

Anakartım Gigabyte B450M S2H amd ryzen 3 4100 işlemci kullanıyordum yeni işlemci ve soğutucu aldım r5 5600 işlemciyi takıp termal macunu güzel bir şekilde sürdüm ve sonra kule tipini yerleştirdim ve kablosunu cpu fan girişine taktım soğutucunun kutu içeriğinden ekstra 1 kablo çıkıyordu kablo 3...
  7. M

Çözüldü✓ Hazır Sistem Tavsiyesi, Yeni Yılda Zamlanır mı?

Belki şuan olmasa da yakın zamanda pc almayı düşünüyorum yeni yılda sağlam zam gelir mi? sizce yeni yılı beklemeyip şuan almalı mıyım? veya aksine fiyatlar düşer mi? şuan alırsam taksitle almayı düşünüyorum.
  8. M

Çözüldü✓ R7 5700X3D mi DDR5 mi?

Şuanda kullanmakta olduğum bir sistem var Gigabyte B450M S2H Gskill Ripjaws RED 8x2 Gigabyte 1660 OC Ryzen 3 4100 512 GB SSD, 1TB HDD, 300GB HDD Kasam: Corsair Spec Delta RGB, Corsair PSU 650W +80 İşlemciyle Ekran kartını yükseltme yapmayı düşünüyordum acaba ddr5 e geçmeye gerek var mı diye...
  9. M

Çözüldü✓ AK820 PRO FLYING FISH SWITCH MODEL - KEYCAPS ÖNERİSİ

AK820 Pro klavyeme keycaps satın alacağım klavyem oem profil ama bir sorum olacak keycaps profilleri var ve her klavyeye her profil olur mu acaba cherry mx profil keycapsler oluyor veya xda falan kullanabilir miyim klavyemde?
  10. M

Çözüldü✓ 2500-3000TL Klavye Önerisi

Oyun için yakın zamanda yeni bir mekanik klavye almayı düşünüyorum tüm önerilerinize açığım, kablosuz olursa daha iyi olur, hot-swap özelliği olursa iyi olur, yurtdışı sitelerinden almayacağım. Kafamda bunlar var: Ajazz AK820 Pro - VGN V87 ikisi arasından da bir öneride bulunabilirsiniz. Genede...
  11. M

Çözüldü✓ Yurtdışı Klavye Ajazz AK820 Pro

Ajazz sitesinden bu klavyeyi almayı düşünüyorum klavyeyi sepete ekleyip hesapla dediğimde standart kargo için 60 dolar dışında bir ücret gözükmüyor, gümrükte kalma, ekstra vergi gibi herhangi bir şey çıkarmı başıma klavyenin ücreti 60 dolar dışında?
  12. M

Çözüldü✓ Corsair kasamın üç fanından biri dönmüyor.

Corsair Spec Delta Rgb bir kasaya sahibim kasamın içindeki bütün fanlar dönüyor önde de iki fan dönüyor fakat üstteki 1.fan dönmüyor sebebi ne olabilir acaba sanırım bu sorun sonradan oluştu ilk başlarda dönüyordu onuda pek hatırlamıyorum garantisi var fakat uğraşmak istemiyorum gönderip...
Geri