Arama sonuçları: *

• Users: Deryadeniz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

A101 kasa açığı ödemesem ne olur

Merhaba arkadaşalar ben a101 de yaklaşık 1aydır çalıştın 1 hafta önce de ayrıldım şimdi benden kasa açığı ücretini ibaana yollamamı istiyolar kasaya vardiyalı geçicez demelerine rağmen sürekli beni kasaya geçirdiler yoğun bi konum üzerinde olduğu için kasada tek başıma baya yoruluyodum o...
  2. D

Bilgisayar açılmıyor

Bugün bilgisayarımın termal macununu değiştirdikten sonra bilgisayar açılmadı tuşa basmama rağmen tepki vermiyor ekran kartının işığı yanı ama güç tuşuna bastığımda açılmıyo tuş bozuk değil kısa devre de yemiyor nasıl yaparım yardımcı olun
  3. D

RX 6600 ekran kartına işlemci önerisi

Merhba elimdeki gtx 1650 erkan kartını satıp yerine Rx 6600 yükseltme yapcsğım elimdeki rayzen 5 2600 beni şimdilik idare etsene sistemi tam besleyen bi işlemci almak istiyorum fiyata biraz sıkıntım var uygun fiyatlı modellere öcelik verirseniz sevinirm teşekür ederim
  4. D

İnstagram profil fotoğrafları üstüne tıklayınca büyümüyor

Herkese merhaba öncelikle başlıkta da belirtiğim gibi instagram profil resimlerine tıklayınca büyümüyor aynı telefonda yan hesabımda tıklayınca büyüyor ama kendi hesabımda büyümüyor etrafımdaki herkesin telefonunda da büyüyor yardımcı olursanız sevinirim yardımcı olan herkese şimdiden teşekürler
Geri