Arama sonuçları: *

1. M

35.000 tl laptop önerisi lazım

35.000 tl bütçem var iş için kullanılcak mutfak dolabı tasarım programları için en uygun laptopu önerir misiniz? bütçem bu kadar çıkıyor
  2. M

Laptop önerisi lazımda 35.000 tl bütçem var

35.000 tl bütçem var iş için kullanılcak mutfak dolabı tasarım programları için en uygun laptopu önerir misiniz? bütçem bu kadar çıkıyor
  3. M

Saz almak ve çalmak istiyorum

herkeze hayırlı akşamlar çok heves ettim ve saz almak istiyorum uzun sap yani öğrenciyim ve 1995 tl param zor çıkıyor iyi bişi almak istiyorum sahibinden felan sazdan anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  4. M

Ets 2 yardım edermisiniz lütfen

Konvoy açmak istiyorum arkadaşımla ama böyle hata alıyorum
  5. M

Vatandan PC aldim ne zaman gelir

Vatandan ayın 11 rinde PC aldım ilk bilgisayarim tahmini ne zaman elimde olur bilginiz varmı vatandan sipariş verenler
  6. M

Kulaklık alinrmi arkadaşlar bı bakin

Hyper x 2 2100 TL lik olan alinirmii
  7. M

Vatandan PC alan bakabilirmi

Vatandan PC alınca kaç günde geliyor tahmini alan varmiydi onceden
  8. M

Bunu aldım acil bakin

bunu aldım iyidir dimi
  9. M

Beyler ilk defa PC alcam bı yardımcı olun da

nasil Beyler Alınır mı? yoksa bekleyimmi iyi sistem gelirmi 21k ya
  10. M

Hayatımda ilk defa bilgisayar alacağim lütfen yardım edin

Arkadaşlar hayatımda ilk defa bilgisayar alacağim şuanda cebimde tam olarak 21.200 TL em var sizce donanım arşivinin fp sistemini bekleyimmi 4060 felanpaylaşirmi bekleme diyorsanız lütfen bana sistem önerin ozelleşireceğim parçalarida soyleyin ama 21.200 TL yi geçmesin lütfen bide sağlam olsun...
  11. M

Aula f75 aldım ne zaman gelir

Aula f75 aldım kaç güne gelir gumrukte kalma ihtimali varmi temudan bir şey alanlar kacgunde geldi bilgilendirirmisiniz
  12. M

20.000 TL ye 4060 sistem

Arkadaşlar çalişiyorum 15 gün sonra tam 20.000 TL em olcak ilk kez PC alcam bana lütfen sorunsuz bişi onerebilirmisiniz
  13. M

Sahibindenden ekran kartı Alınır mı?

arkadaşlar bu Alınır mı? bilgisayarım yok 1 ay duracak test edemicem diğerlerini alana kadar sizce Alınır mı?
  14. M

Oyuncu monitör tavsiyesi

Arkadaşlar iyi bir ıps panel 5000 6000 civarı güzel monitor tavsiye eder misiniz 180 Hz 240 Hz olabilir
  15. M

Gamepower fujin pro efsane indirim

Arkadaşlar gamepower fujin pro var elimde PC toplamaya çalıştım toplayamadim nasip olmadı akakçeden baktım 1600 diyor uygun fiyata vereceğim jelatinleri üzerinde 0 sadece test ettim
  16. M

T10 ultra şarj aleti

Watch t10 ultra akıllı saatine manyetik şarj aleti önerebilir misiniz? bazı manyetik şarj aletleri var ama hangisi uyar hangisi uymaz bilmiyorum yardımcı olurmusunuz (uygun başlik bulamadiğim için bu başlık altında yazdım )
  17. M

Watch t10 ultra şarj aleti

Akılı saatime uygun şarj aleti. Bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
  18. M

Çözüldü✓ Bu monitör alınır mı? çok ucuz

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2428ff-23-8-280hz-1ms-ss-ips-fhd-freesync-g-sync-hdmi-2-dp-2-flat-gaming-monitor-p-HBCV00004488EM?url_src=and-product-detail 280 Hz ıps Alınır mı?
  19. M

Bu monitör alınır mı?

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-27-vg279q1a-165hz-1ms-hdmi-dp-elmb-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monitor_u15043 Böyle bir monitör buldum sizce nasıl Alınır mı?
  20. M

Bu sistem Alınır mı? bütçe 20k birazda olsa aşsabilirim

https://www.itopya.com/teknohayat13msigeforcertx4060ventus2xblack8gboc16gbddr4480gbnvmem2ssdgeforcertxr_h25186 Bu sistem Alınır mı? veya alınması için hangi parçalari ekletmem lazım butçek 20k
Geri