Arama sonuçları: *

• Users: Bytw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çift fiziki sim yurt dışı cihazları kullanım süreleri

Çift fiziki sim + esim iphone 15 pro kullanım süresi ne kadardır internette bir çok bilgi yazıyor. 3 simle beraber her yıl açık kullanabiliyor muyum. esim den tekrar fiziksel sime geçiliyor mu?
  2. B

Yazılım Öğrenirken Tümdengelim ve Tümevarım Yöntemleri

Merhaba, İstanbul'da bilgisayar mühendisliği okumaktayım. İlk senemi bitirdim ve yaz tatilini boş geçirmemek ve kendimi geliştirmek adına tanıdık vasıtasıyla bir yazılım firmasıyla görüştüm. İş öğretmeyi kabul ettiler. Ben üniversitenin ilk senesinde C ve HTML öğrenmiştim. İlk iş olarak bana...
  3. B

SSD Karşılaştırması (Hikvision) ve Alınır mı?

1)https://www.hepsiburada.com/hikvision-desire-p-1tb-2500-1000mb-s-pcie-3-0-gen-3-x-4-nvme-ssd-hs-ssd-desire-p-1024-p-HBCV00003IX3LC?magaza=Elmac%C4%B1k...
  4. B

Dip ses Asus tuf a15

Asus tuf a15 (2023) kulaklıkta dip ses sorunu yaşıyorum ses sürücüsünü kaldırıp yeniden yükledim ama düzelmedi sürekli dip ses yok ara ara kesilip geliyor kulaklığı değiştirip denedim gene vardı ( iki kulaklıkta aynı marka model) işletim sistemi Windows 11
  5. B

Genel Matematik 1 Çözümlü Mustafa Balcı

Merhabalar "Mustafa Balcı Genel Matematik - 1 Çözümlü" kitabını PDF olarak arıyoruz hiç bir yerde bulamadık üniversite dersi için gerekli yardımcı olur musunuz?
  6. B

Yazılım Mühendisliği Laptop önerisi (Huawei Matebook D14 2023)

Merhaba bu sene yazılım mühendisliği bölümünde 1.yılıma başlayacağım ve laptop arıyorum ilk başta asus tuf a15 düşünüyordum sonra uzun pil süresi ve taşınabilirlik ön plana çıktı hala kararsızım bu konuda macbooklara bakmaya başladım ama fiyatlar çok fazla birde program uyumluluğundan sorun...
  7. B

Yazılım Mühendisliği - Bilgisayar Mühendisliği

Merhaba üzerine çok araştırdım ama karar vermedim. Genel kanı ikisinin arasında çok fark olmadığı yönündeydi. (işte bilgisayar mühendisliğinde donanım ek olarak yazılım dersleri de var vs.) Bilgisayar mühendisliği seçip yazılımda kendimi geliştirmeyi düşünüyorum şu anda inşallah gelirse ama ne...
Geri