Arama sonuçları: *

• Users: Atlasm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bilgisayarımda Bluetooth yok

Anakartım gigbayt h610 v-2 Bluetooth drive kurmama rağmen Bluetooth bağlantısı gözükmüyor ve çalışmıyor İnternetten birkaç çözüm yolu aradım olmadı yardımcı olur musunuz Windows 10 kullanıyorum
  2. A

Yeni Sistem Aldım WiFi Görünmüyor

Yeni pc aldım hazır sistem itopyadan Herşeyi kurdum ama wifi yok gözükmüyor kablosuz bağlıyamıyormuyuz windows 10 deneme sürümü var illa kablolu wifi mi lazım İnterneti kullanamıyorum lütfen yardım edin teşekkür ederim şimdiden
  3. A

Toplam 1000-1100 tl klavye mouse

merhabalar kasa beyaz (rampage) Monitörde 3000tlye beyaz bir monitör buldum gamebossterın Geriye tek mouse ve klavye kaldı onlar içinde bin tl gibi kısıtlı bir bütçem kaldı öyle aman aman bir şey istemiyorum olabilirse rgb olmazsada hiç sorun olmaz ben buldum birkaç model lakin bu forumdaki...
  4. A

Maks 2.5k monitör önerisi

Arkadaşlar öyle pek bir şey istemiyorum parada koyamam üstüne en fazla bütçeyi zorluyarak 2.5k para ayarlayabilirim 24 inç monitör önerir misiniz?
  5. A

Maksimum 3.5k monitör

Öncelikle cevapladıpınız için çok teşekkür ederim maksimum 3.5k bütçem var daha fazla yok cidden yok arttır diyenler olucaktır ama çıkamam malesef bana f/p monitör önerir misiniz?
  6. A

İtopyadan bu sistem alınır mı

Öncelikle merhabalar Bu sistemi dün yine forumda önermişlerdi bana Bende tekrar size sorayım birkaç kişinin daha fikrini alıyım istedim. Cevapladığınız için 🙏 Yoksa biraz daha para koyup 2-3k daha ekleyip daha iyi sistemler mi alıyım? https://www.itopya.com/planet-minor_h23769
  7. A

Hayatımın ilk defa pc sahibi olucam parçalar nasıl yardımcı olur musunuz

Merhabalar 23 yıllık hayatımda ilk defa bilgisayarım olucak kendimce bir sistem topladım öyle ahım şahım bir sistem değil 10-12k arası tutuyor bu sistem ve parçalar uyumlu mu? ilerleyen zamanlarda yükselticem sistemi şimdiden cevapladığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Not:Şuanlık...
Geri