Arama sonuçları: *

• Users: Eren Aslan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eren Aslan

Forza Horizon 5'de Eklentiler Yüklenmiyor

Forza Horizon 5 Premium pack aldım. Oyunu yükledim ve oynayabiliyorum ama şunu fark ettim. Paketin içinde Vip, Car Pass, Welcome Pack, Treasure Pack, yeni başlayanlara özel verilen araçların dışında 36 tane araba bulunuyor. Ve hiçbiri yüklü değil. Hatta videosunu da buraya bırakıyorum. Daha net...
  2. Eren Aslan

Forza Horizon 4 Gri Ekran Verip Kapanıyor

Sistemim yetiyor. Uzun zaman boyunca oynadım ve son 2 gündür bu şekilde hata alıyorum yardım ederseniz sevinirim. Olay görüntüleyicisinden hata ya baktım bu şekilde; Hatalı uygulama adı: ForzaHorizon4.exe, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x60dcb4a3 Hatalı modül adı: ForzaHorizon4.exe, sürüm...
  3. Eren Aslan

Yayın açmak istiyorum yardım eder misiniz?

arada bi olsa da yayın açmak istiyorum özellikle cs:go yayınları açacağım bu sistemle yayın açsam sıkıntı olur mu? ve yayın kamerasız olacak. Sistemim: R5 1600 RX 580 4 gb OC versiyonu 8 gb ram (ramden bi 8 daha takmaya çalışacağım) 250 GB SSD 150 GB SSD 500 GB HDD (bunları niye yazdım...
  4. Eren Aslan

Elektro gitar önerisi

Arkadaşlar ben hayvan gibi metal şarkı dinliyorum bana elektro gitar önerir misiniz? tek elektro gitar değil yanında amfi falan da önerirseniz memnun olurum :d (bu ara hiç klasik yada elektro gitar çalmadım başlangıç gitar önerilerinizi istiyorum bütcemde çokk fazla yok )
  5. Eren Aslan

Bugün internet sözleşmesi bitiyor ne almalıyım yardım edin

Bugün türktelekomda kullandığımız tarıfenin son günü. Bulunduğumuz yerde altyapı yok. türknet bağlattırmayı düşünüyordum fakat boş port kalmadığı için internet veremiyeceklermiş. Millenicom firmasının internet paketleri falan var. Lütfen yardım edin :D Ayrıca modemimi değiştirmem gerekmi...
  6. Eren Aslan

BackTrack 3 Destekli Wi-Fi Adaptörü Önerisi

Selam BackTrack 3 Destekli Wi-Fi Adaptörü Önerisi verebilirmisiniz?
  7. Eren Aslan

American megantrends hatası

Herkese iyi akşamlar. Bende eski pcden kalan hdd vardı ve pc de alan azalınca onu taktım ve başlat tuşuna bastım her seferinde American megantrends hatası alıyorum bios a girip windows un kurulu olduğu ssd yi seçmek zorunda kalıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı?
  8. Eren Aslan

HP 1510 yazıcı kesik kesik yazıyor.

Herkese selamlar :) Benim hp 1510 yazıcım var kartuşunda boya kalmamıştı bende (doldurttum bu ilk doldurtmam). Şimdi kağıda DENEME yazdırıyorum yazıcı bana yazıyı kağıda kesik halde veriyor. Nedenini bilen var mı? Kağıda çıkan yazı bu şekilde. Kalibrasyon ayarı falan yapmam gerekiyor mu?
  9. Eren Aslan

Herkese selamlar. ASP.NET veya C# dan anlayan biri yadım edebilir mi?

Youtube'a videosunu attım. Buradan bakabilirsiniz. (Sorum çözüldükten sonra kaldıracağım eğer kaldırmazsam banlayın :)) Soruma gelecek olursak videoda ki arka planı nasıl bulabilirim ve o arka planı diğer sayfalara nasıl uygulayabilirim? Gerekirse Discord, Instagram, Facebook ve istediğiniz bir...
  10. Eren Aslan

Online bir oyunu 2 veya 2 den fazla nasıl açabilirim?

CS GO vb. online oyunları nasıl 2 den fazla açabilirim ve herhangi bir uygulamadan açarsan ban yiyebilir miyim?
  11. Eren Aslan

Win 10 2004 güncelleştirmesi yapılır mı?

Bir ara baya sıkıntılı bir güncelleme demişlerdi ondan yapmamıştım. Düzeltildi mi? Yapılır mı güncelleme?
  12. Eren Aslan

Max 7K lık sistem

Arkadaşlar maksimum 7k lık sistem arıyorum içinde monitör olmayacak sadece kasa. Önerilerinizi bekliyorum.
  13. Eren Aslan

Sizce Gamepower medusa almalı mıyım?

Uzun zamandır araştırıyorum Gamepower olsun James Donkey falan aralarında en çok beğendiğim kulaklık oldu ama kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye:confused:. Medusa nın Linki bu. Benim yerimde olsaydınız medusayı alır mıydınız? Bu ara bütcem max 230tl.
  14. Eren Aslan

200 TL ye Oyuncu kulaklığı arıyorum

Arkadaşlar herkese selamun aleyküm. Başlıkta gördüğünüz gibi 200 tl ye oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Benim aklımdan medusa ggeçmişti ama şimdi ki zamanlarda medusanın fiyatı nerdeyse 50 tl ye yakın zam geldi ö yüzden almaktan vaz geçtim.
  15. Eren Aslan

Coil Whine Sorunu Yaşıyorum (Coil Whine FPS Düşürür mü?)

Merhaba arkadaşlar, 2 ay önce bir sistem topladım. Şimdiye denk bir sıkıntım yoktu. Ekran kartının fanlarının belirli bir sıcaklıktan sonra çalıştığını biliyorum fakat benimkileri hiç çalışırken görmedim. Asus GPU Tweak II'yi kurup, fanları manuel moda alıp çalışıyor mu diye baktım...
Geri