Arama sonuçları: *

• Users: cronus.xy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Hp laptop Standoff 2 de kaç fps verir?

gameloop falan indirip oynamak istiyorum. bu laptop 60-70 fps verirmi? https://support.hp.com/gb-en/document/c05548803 Intel® Core™ i3-7100U
  2. C

Standoff 2 hesabının değeri ne kadardır?

bu hesabı satmak istesem kaç tl den satışa koyabilirim? Ayrıca satmak için hangi platformu kullanabilirim?
  3. C

Bloody w90 max faremin hz i ayarlanmıyor

Merhaba. Bu fareyi kullanıyorum. Farenin uygulamasından herhangi bir hz seçtiğimde bunun gerek olmadığını söylüyor ve hz i seçmiyor. Sanırım birtek farenin altından hz i ayarlayabiliyorum. Bu işlemle uygulamadaki işlem aynımı? Ayrıca lod diye bir ayar var oyunlarda dönüşlerimize göre...
  4. C

500 tl ye pc mikrofonu önerisi

Merhaba 500 tl yi çok az aşabilirim. En F/P ürünü arıyorum. Önerileriniz varmı?
  5. C

Aliexpress güvenilir mi??

Merhaba. Keycaps almak istediğim için araştırma yapıyordum. Aliexpress te bu ürünü buldum. Çok hoşuma gitti üstelik ucuzda geldi fiyatı. Daha önce hiç aliexpress ten alışveriş yapmadım. Güvenilirmidir? Keycaps linkide bu...
  6. C

Valorant rgx katana vs rgx kelebek

Merhaba. Rgx katana ile rgx kelebek arasında kaldım. Sizce hangisi?
  7. C

Farklı internet sitelerinde farklı fiyatlar neden oluyor?

Merhaba. Bloody w90 max almak istiyorum. Trendyolda ürün 640 tl iken itopyada 950 tl oluyor. Aradaki bu fiyat farkı beni tedirgin etti. Trendyolda falan acaba çakma ürün veya bozuk ürün satıyorlarmı diye düşündürttü. Bu kadar fiyat farkı normalmi...
  8. C

Steam bu oyunu analiz ediyor uyarısı nedir?

Merhaba bir oyuna baktım ve alt kısmında böyle bir şey yazıyordu. İnsanlara sorduğumda virüs taraması vb. Şeyler olduğundan bahsettiler. Oyunun sadece video larını izledim ve fotoğraflarına baktım. Virüs vb. Şey varsa bana bulaşırmı?
  9. C

Virüslü pcde kullanılan windows hesabı,formattan sonra virüsleri geri getirirmi?

Merhaba. Diyelim bir pc de virüs var. Formattan sonra, virüslü halinde kullanılan windows hesabını aktif etmek, tekrar virüslü dosyaları geri getirirmi?
  10. C

Mod.io güvenilir mi??

Sorum bu. Steamdeki oyunları daha iyi oynayabilmek için burdan mod indirdim. Sonra direkt saf gibi indirdiğimi düşündüm ve içine kurt düştü. güvenilir mi??
  11. C

Descenders'ten indirilen moddan virüs bulaşırmı?

Merhaba steamden descenders isimli oyunu aldım. Oyunu adam akıllı oynamak için fan yapımı olan modlar indirmek lazım. Bu modlar oyunun kendi içinde. Virüs bulaşma ihtimali varmı?
  12. C

Whatsapp'tan arayan numara bot olabilirmi?

Merhaba bugün 2 kere +92 kodlu bir numara aradı beni. Telefonu açmadım. Sadece mesajlardan '?' yazdım. Öğrendiğime göre bunlar telefon açıldığında verileri ele geçiriyorlarmış. Dolandırıcılarmış. Bende mesaj yazdığım için içim rahat etmedi. Bir sıkıntı çıkarmı?
Geri