Arama sonuçları: *

• Users: imosystem
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. imosystem

Detroit Save Game İndirme

Merhaba arkadaşlar. öncelikle Chapter 14 teyim şu the nest bölümü hanki çatıdan kurtarmayı seçtiğimi bölüm o görevi baştan oynarım sorun değil bu göreve kadar gelmiş save game yok mu diğer görevler yani sonraki görevler kapalı olacak şekilde bu görevi oynayıp diğer görevlere gelmek istiyorum bu...
  2. imosystem

Yakınıma mesaj üzerinden link geldi

bi yakınıma iphone imassage üzerinden bi link gelmiş fakat kendi hocasından doğal olarakta korkmuş ve bana söyledi bir şey olur mu diye bende size soruyorum bu iphone lara phishing falan bulaşabiliyor mu açıklarsnız sevinirim bu da ss
  3. imosystem

Küçükken oynadığım oyunun ismini bulamıyorum

2 tane oyun söyleyeceğim, yardım. Abim CD'sini getirmişti küçükken, böyle GTA benzeriydi kapalı bir alanda karakteri first person ile yönlendiriyorduk. Kapalı alanda dediysem, çitlerle çevrili ancak bayağı yüksek çitler ve oyunun introsu da şöyleydi: Kamera havadan çekiyordu, sonra doğdumuz yere...
  4. imosystem

Tor tepki vermiyor, yardım edin nasıl açabilirim

Tor tarayıcı açılmıyor yani basıyorum ama tık yok açılan ne pencere var ne bir şey.
  5. imosystem

Tor dan başka deep Wep'e giren tarayıcılar

Onion uzantılı sitelere giren başka tarayıcılar var mı?, Brave'i önermeyin onion sitelere bir türlü giremedim onunla. Not: Tordan başka tarayıcılar istememin sebebi torun açılmıyor olması tıklıyorum tepki vermiyor sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
  6. imosystem

Mikrofonlu kulaklık la video çektiğim zaman videodan cızırtı geliyor

Mikrofonlu kulaklığımla video çektiğim zaman çektiğim videodan o kadar cızırtı geliyor ki kendi sesim bile duyulmuyor. Farklı farklı kulaklıklarda denedim ancak nafile bu arada jak girişli kulaklıklar denedim arkadaşım da da jak girişli kulaklık var ancak ondan cızırtı gelmiyor. Kasayı daha yeni...
Geri