Arama sonuçları: *

• Users: elemeNtary
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Monitörde yukarıdan aşağıya çizgi

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 10 ay önce aldığım BenQ Zowie XL2546X monitörüm de 4-5 aydır şöyle bir problem gözlemliyorum. Monitörü bezle silerken hafif bir baskı yaptığım da sağ tarafta yukarıdan aşağıya doğru mor düz bir çizgi geliyor elimi çektiğim an kayboluyordu. Sonra normal denemek için...
  2. E

4.000 TL Klavye önerisi

Merhaba arkadaşlar Şu an ASUS ROG scope TKL kullanıyorum yaklaşık 3 yıl kadar oldu. Biraz daha ufak 75 ya da 68'lik klavyeye geçmek istiyorum. 60 denedim ama F tuşları ve yön tuşları olmaması canımı çok sıktı yoksa memnundum. Aklımdaki bazı modelleri aşağıya bırakıyorum bu modeller arasındaki...
  3. E

5000-6000 mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar, 2 yıl kadar Zowie EC3-C kullandım son 3 aydır da Ajazz 159Pro kullanıyorum. 159Pro iyi hissettiriyor fakat biraz küçük ve avucuma oturmuyor. Palm claw arası ama palm ağırlıklı bir tutuşum var. Biraz araştırdım aklıma yatan birkaç mouse oldu aşağıya bırakıyorum. Sadece prof...
  4. E

FPS Oyunları İçin Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım. Şu an BenQ XL2411K 144 Hz kullanıyorum. 4 yıldır bu monitörleyim baya bir zaman geçirdim. Yeni topladığım sistem şöyle ; Ryzen 9800X3D 4060Ti 32 GB Ram vs. %80 CS2 oynuyorum neredeyse şu an fps 500 ün altına düşmüyor diyebiliriz fakat monitörün yetersiz...
  5. E

Çözüldü✓ 9800X3D V-Cache Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar, sistemi yeni topladım şuan bir sorun yaşamıyorum fakat yabancı bir kaç forumda da gördüğüm kadarıyla böyle bir sorun var ama Türkçe hiç bir kaynakta göremedim. Bu konuyu bilen duyan var mı ? Sanırım V-Cache çalışmıyor olabilir. Aktif edemiyorum hiç bir türlü. Bilen varsa...
  6. E

50.000 TL AM5 Sistem Toplama

Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır kullanmakta olduğum sistemimi sattım ve üstüne bütçe ekleyerek yeni AM5 bir kasa toplamak istiyorum. Sistem AM5 ve NVIDIA ekran kartlı olacak. Eski Sistem de 5600x ve 1660 Super vardı. Aklımda 7800X3D ya da 9800X3D işlemcili bir sistem kurmak var. Tek tek manuel...
Geri