Arama sonuçları: *

• Users: Rizacan67
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

VDS’de oyun karakterleri belli süre sonra oyundan düşüyor

Merhaba arkadaşlar, Bir sanal sunucu kiraladım. Sevdiğim bir oyun var, bu oyunda iki karakteri AFK bırakabiliyorsunuz ve açık kaldıkları sürece saat başı oyun parası kazanılıyor. Sorunum şu: Sanal sunucuyu açtığımda oyun sorunsuz başlıyor, ancak rastgele bir süre sonra (bazen 1 saat, bazen 3...
  2. R

FPS Oyunları için gamepad önerisi

Merhaba, Bilgisayarda FPS oyunları için şu özelliklere sahip bir gamepad arıyorum: • Mekanik tuşlar (mouse click hissi veren), • TMR (Hall effect benzeri) joysticks, • Arka tetikler (rear triggers) - tercihen Hall effect veya düşük gecikmeli, hızlı tepki veren sistem...
  3. R

Bakliyat Nereden Alınır ?

Merhaba arkadaşlar, Evimde tüketmek üzere İspir fasulyesi, nohut ve yeşil mercimek gibi bakliyatlar almak istiyorum. Uzun zamandır marketlerden alıyorduk, ama artık tadı hiç yeterli gelmiyor. Gerçekten lezzetli bakliyatları hangi siteden temin edebilirim?
  4. R

Mehmet Wear Güvenilir mi ?

Arkadaşlar, merhaba! Bu tarz ürünleri sadece marka adına değil; özellikle estetik, model ve tasarımları çok hoşuma gittiği için tercih ediyorum. Off‑White ya da Casablanca tarzı tasarımlar gerçekten çok etkileyici. Dolayısıyla, bu tarzları alıp denemek istiyorum. Bana bu tarz ürünler satan...
  5. R

Öneri 5000 TL Gaming kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba, Apex ve Warzone gibi ses yoğunluğu yüksek oyunlarda düşman yönünü net şekilde ayırt edebileceğim, ayrıca hikaye tabanlı oyunlarda da keyifle kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Laptop ile kullanacağım için tercihim kablosuz modellerden yana. IEM ya da kulaküstü olması...
  6. R

FPS oyunu için kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bugün 5060 model bir laptop aldım. Genellikle Warzone ve Apex gibi oyunları oynamayı seviyorum. Bu tarz oyunlarda nokta atışı ya da ona yakın düzeyde ses kasabileceğim bir kulaklık arıyorum. Bütçem yaklaşık 5000 TL civarında, ancak ‘Şu modeli mutlaka al’ derseniz, biraz daha...
  7. R

GeForce İle Warzone Oynanır Mı ?

Arkadaşlar merhaba, Bilgisayarım yeterince güçlü olmadığı ve bütçem de kısıtlı olduğu için bu yöntemi kullanarak oynamayı düşünüyorum. İnternet hızım 100 Mbps. Bu şartlar altında akıcı ve iyi bir oyun deneyimi yaşar mıyım emin değilim. Özellikle FPS türü oyunlarda anlık tepkiler çok önemli...
  8. R

Odadan Odaya İnternet Taşıma

Arkadaşlar merhaba, 100 Mbps hızında bir internet paketi kullanıyorum. Modeme fiber kablo geldiği için cihazı salona yerleştirmek zorunda kaldım ve dışarıya taşıma imkanım yok. İnterneti kullanacağım oda ile salon arasında yaklaşık 20 metre mesafe var. Kablo çekmek estetik açıdan uygun olmuyor...
  9. R

4-6K arası PSU/Kasa önerisi

Arkadaşlar merhaba, Belirttiğim sistem için bir kasaya ihtiyacım var. Aşağıda paylaştığım iki mesh kasa veya iki PSU'dan birini almayı düşünüyorum. Bu durumda yanına uygun bir kasa da ekleyeceğim. Sizce hangi kombinasyonu tercih etmek daha mantıklı olur? Maksimum bütçem 5-6 bin TL. İşlemci...
  10. R

30-40K Bütçe İçin Topladığım Sistem Tavsiyeleriniz

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 4 ay önce sistem toplamayı düşünüyordum ama maddi durumu bir türlü toparlayamadım. Şimdi biraz daha iyi durumdayım ve nihayet bir sistem toplamak istiyorum. Çok hardcore bir oyuncu değilim. Genellikle Warzone gibi hayatta kalma oyunlarını seviyorum. Ara sıra da The...
  11. R

VDS Önerisi ve İp Hakkında Soru

Arkadaşlar Merhaba, 1. Sorum ; Oyun için pc kiralayacağım. Oyun açık kaldıkça para kazanıyorum bunu yapmak için hangi firmadan kiralamalıyım güvenilir ve performanslı bir sunucu kiralayacağım. 2. Sorum : Bu oyunda ip üstünden kontrol yapıldığı için en fazla 2 hesap açık bırakabiliyorum...
  12. R

Kaliteli Eşofman Önerisi

Aşağıdaki linkteki ürün gibi kaliteli ( %100 Pamuk ) ürün arıyorum. Hangi siteleri önerebilirsiniz ? https://www.houseofsuperstep.com/urun/jordan-essentials-erkek-mavi-esofman-alti/fd7345/
  13. R

CC560 + PN850M vs 4000D + RM850E mi ?

Fiyat performans açısından hangisini tercih etmeliyim ? https://www.s inerji.gen.tr/deepcool-ch560-850w-80-gold-mesh-tempered-glass-argb-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50556 https://pckolik.com/urun/CC-9020151-EU?ref=akakce&v=1.11.6
  14. R

Topladığım sistem parçaları uygun mu ?

Arkadaşlar Merhaba, Uzun araştırmalar sonucunda sadece 2K oyun için 30.000 TL'ye altta belirttiğim sistem parçalarını topladım. F/P bir sistem toplamak istedim ama bir kaç forumda konu açtığımda fiyatları pahalı olduğu belirtildi. Sizlerin de görüşünü almak istiyorum. Ekran kartı dahil toplam...
  15. R

Sistemim için hangi kasa uygun

Arkadaşlar Merhaba, Sizce hangisini tercih etmeliyim. 7500F + 5070 yada 4070 S ile kullanacağım 1. DeepCool CH560 + PN850M ( 7400 TL ) 2. CORSAIR 4000D iCUE + RM850E ( 7300 TL ) + Egzoz fan almam gerekecek. 3. Psu + Ucuz Yollu Kasa ...
  16. R

750W - 850W Power ve Kasa Önerisi

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 Anakart: MSI B650M GAMING PLUS WIFI SSD : Kingston KC3000 PCIe 4.0 RAM: Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 İşlemci Soğutucusu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE Güç Kaynağı + Kasa : Ekran Kartı : 4070 Super - 5070 Serisi Belirttiğim sistem için...
  17. R

Kendi Topladığım Sistem Uyumlu Mu ?

Arkadaşlar bu şekilde alıyorum ekran kartı hariç 30.000 TL tutuyor. Ekran kartı olarakta 5070 serisi çıktıktan sonra karar vereceğim duruma göre amd yada 4070 S Alabilirim. İşlemci: AMD Ryzen 5 7600 Anakart: MSI B650M GAMING PLUS WIFI yada MSI Pro B650M-P SSD : Kingston KC3000 PCIe 4.0 RAM...
  18. R

4070 Super İçin F/P Sistem Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, 1 - 2 haftalık araştırmam sonucunda aşağıdaki gibi F/P bir sistem toplayabildim. Sistem bu şekilde 30.000 TL tutuyor. 7600 Tercih etmemin sebebi ekran kartını 1 - 2 ay sonra alacağım için en azından dahili gpu ile sistemi test edebilirim. Anakartı bluetooth ve Wifi için...
  19. R

Sistem Tavsiyesi: Kendi Sistemim mi Pckolik mi?

Tekrardan Merhaba, Benim sistemi topladığımızda 57 Bin TL yapıyor şimdi Pckolik üzerinde böyle bir sistem buldum sizce hangisini almak daha mantıklı olur...
  20. R

15 Bin TL'ye 2K Mönitör Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Altta belirttiği gibi bir sistem topladım. Genel Fps oyunları oynamayı seviyorum ama hikaye tabanlı oyunlarda oynayacağım. Benim için IPS ve DCI-P3 renk özelliği olan 15.000 civarı güzel bir monitör önerebilir misiniz ? Anakart : ASUS, PRIME B650M-K İşlemci : AMD Ryzen 5...
Geri