Arama sonuçları: *

• Users: thanossstv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. thanossstv

Modlu Minecraft Server İçin Host Önerisi

Arkadaşlar 10-15 Kişilik 50-60 Modlu Sunucu Açacağız Bu Yüzden Sağlam Bi Vds Arıyoruz.Daha Önce Keyubu Kullandım Ara Sıra Sorun Çıkıyordu
  2. thanossstv

R24e Monitör Yanlışlıkla DP Seçtim Nasıl Düzelir

Arkadaşlar Monitörün Menüsünde İken Yanlışlıkla Hdmi yerini DP Seçtim Şuan Siyah Ekranda Kaldı Ve Düzelmiyor Nasıl Yapabilirim Elimde dp kablo yok
  3. thanossstv

CS2 Sticker Fiyatları Yarıya Düştü

Bugün csdeki tüm çıkartmaların fiyatları dibe vurdu nedenini bilen var mı ?
  4. thanossstv

Ryzen 7 5700x Isınma Sorunu

5700x İşlemci Aldım Ancak Sistemi Açtığımda 4.4 Ghzde Çalışıyor ve Sıcaklık 73 ten Aşağı Düşmüyor. Macun Olarak MX-4 Kullandım
  5. thanossstv

35k Hazır Sistem Önerisi - Monitör Dahil

Arkadaşlar Maximum 35K Bütçem Var her şey Dahil İleriye Dönük Bir Sistem Olsun İstiyorum O Yüzden Şuanlık Aklımda Bu Var https://www.gaming.gen.tr/urun/347169/murat-gamsiz-mg1-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-4060-v2-bulk-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Anakartı...
  6. thanossstv

40-42K Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar Yeni Sistem Alacağım Monitör Dahil 40-42K Bandında Sistemi Evim Yakın Olduğu İçin İtopya Mağazasından Alacağım. Şuanlık Aklımda Şu Parçalar Var AMD Ryzen 5 7500F ASUS PRIME B650M-R GoodRam 16x2 32GB IRDM 6000MHz CL30 GIGABYTE Radeon RX 7600 CORSAIR 3000D RGB AIRFLOW MSI MAG A650BNL...
  7. thanossstv

40-42k Hazır Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar Haftaya Max 42k Bütçe İle Hazır Sistem Alacağım.Aklımda İleriye Dönük 7500F Ve 4060 İkilisi Var. Gaminggen'de Şu Sistem Hoşuma Gitti. Sizinde Tavsiyeleriniz Varsa Değerlendirmek İsterim...
  8. thanossstv

CS2 Rekabetçi Mod En Kötü Skor Kimdedir ?

Arkadaşım Dün Rekabetçi Modda 0 17 İle Oynadı Daha Rezil Bi Sonuç Varsa Paylaşırmısınız
  9. thanossstv

Telefonun Arka Kamerasında Çizgi Çıkıyor

Arkadaşlar Telefonun Arka Kamerasında Çizgiler Çıkıyor , Telefona 1 2 Tıklatınca Sağa Sola Kayıyor Yada Geçiyor, Nasıl Yapabiliriz Bunu ?
  10. thanossstv

Sistemin En İyi Performansını Nasıl Alabilirim

AMD Ryzen 5 1600 3.20 GHz 14 nm Asus Prime B450M-K II Asus ROG Strix RX 570 4 GB Corsair Vengeance 2x8 3200 Mhz Sandisk 480 GB SSD MSI MAG A550BN 550W 80+ Arkadaşlar Sistemimin En Yüksek Oyun Performansını Nasıl Alabilirim ? Genelde Oyunları 1600x900 Çözünürlükte Oynuyorum. Furmark...
  11. thanossstv

Öneri Kasa Hava Akışım Doğru mu ?

Arkadaşlar Kullandığım Kasadaki Hava Sirkulasyonu Nasıl Doğru mu Önde 3 Üstte 1 Fan İçeri Hava Üflüyor Sıcak Havayı Dışarı Atan Tek Fan Var Oda Egzoz Fanı Kullandığım Kasa https://www.trendyol.com/archon/fury-4x120mm-fanli-mesh-panel-pro-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-beyaz-p-689394251...
  12. thanossstv

AMD Ekran Kartı Driver Çökme Sorunu

Ara Sıra Oyun Oynarken Oyundan Atıp Sürücü Zaman Aşımı Meydana Geldi Diyor Bunun İçin Ne Yapmalıyım
  13. thanossstv

1000 - 1500 TL Kasa Önerisi

1000-1500 TL Arası Boş Kasa Öneriniz Varmı
  14. thanossstv

YKS Soru Kitapçık Numarasını Kodlamayı Unuttum

Bugün TYT Sınavında Optikdeki Soru Kitapçığı Numarasını Kodlamayı Unuttum. Görevlilerde Uyarı Yapmadı. Bazı Kaynaklarda Kitapçık Üzerindeki Karekod İle Sınav Kitapçığınız Okunabiliyor Yazıyor. Detaylı Bilgisi Olan Yardım Edebilirmi Sınavım Boşa Yanmasın
  15. thanossstv

Deep Web Girmek Sıkıntılımı

Merak Ettiğim Bi Saldırı Olayının İnternetteki Kamera Görüntüleri Vb. İçerikleri Araştıracağım. Google Üzerinden Bulamıyorum Deep Webte Bulmayı Deneyeceğim. Tor Browser İle Girsem Sorun Olurmu ?
  16. thanossstv

Site Yapmayı Düşünüyorum Yardım Edebilecek Var mı ?

Arkadaşlar Bi Turnuva İçin Site Yapmam Lazım , Site Şöyle Olucak Kullanıcılar Burdan Oyuncu Adı Yazdığında Ordan Oyuncuların Bilgileri Fln Çıkıcak Diğer Sekmelerdede Aynı Şekilde Takımların,Maçların Bilgileri Gözükücek Bu Bilgileri Biz Haftalık Yükleyeceğiz Siteye Bu Siteyi Nasıl Yapabiliriz ?
  17. thanossstv

Kargom Ne Zaman Gelir ?

Öncelikle İyi Bayramlar 6 Nisan Cumartesi Hepsiburada Üzerinden Sipariş Verdim. Sipariş Yurtdışından Gelicekti. Gönderici Firma We World Express Firması. Şuan Aciliyeti Olduğu İçin Soruyorum Kargom Ne Zaman Elime Ulaşır.
  18. thanossstv

Kaleci Eldiveni Önerisi

Süper Amatör Ve U18 Kalecisiyim Yeni Sezon Başlıyor Yeni Eldiven Alacağım Sizin Tavsiyeniz Nelerdir ? Bütçe 2000
  19. thanossstv

Türknet İnternet Hızım Kaç Olmalı

Türknet'e Geçiş Yaptım Modemimi ADSL Modemden VDSL2+ Modeme Çevirdim. Şuan Almam Gereken Değerler Kaçtır ?
  20. thanossstv

Türknet İnternet Hızı Az

Türknete Geçiş Yaptım Ancak 100 Mbps Almam Gereken İnternet 13 Mbps Veriyor. Nasıl Düzeltebiliriz
Geri