Arama sonuçları: *

• Users: thworld
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Iğdır'da işletme okunur mu?

Arkadaşlar sorum yukarıda cevaplarsanız sevinirim.
  2. T

1.467.709 sıralama ile ATA AÖF gelir mi?

Arkadaşlar ata aöf'de grafik sanatlar okumak istiyorum. 2024 sıralaması bu:1.492.559 gelir mi? (Not:EA sıralamam bu.)
  3. T

Uzaktan bilgisayar programcılığı okunur mu?

Arkadaşlar sorum yukarıda okunur mu?
  4. T

Güney korede dil okuluna gidilir mi?

Arkadaşlar tr'de 2 yıllık elektrik okuyup dil okuluna gitmek istiyorum sizce okunur mu? 1725012979 @Rulep 1725013104 @Ahmet Sevinç
  5. T

DGS ne kadar mantıklı?

6. T

20 yaşında her şey için geç mi?

Arkadaşlar her şey için geç mi? 2 yıllık bölüm okusam 22 yaşında olacağım dgs yapsam 26 yaşında mezun olacağım. Sizce her şey için geç mi?
  7. T

TYT sıfırdan 40 net yapmak için kaynak önerisi

Arkadaşlar sorum yukarıda kaynak önerisi verebilecek var mı? Kalan sürede full tyt kasacağım.
  8. T

Kalan sürede türkçede 25 net yapılır mı?

9. T

TYT Türkçe Paragrafta okuduğumu anlamıyorum.

Arkadaşlar sorum yukarıda tyt türkçede okuduğumu anlamıyorum. Sınava 3 ay kaldı hedefim türkçeyi fullemek ne yapabilirim? 1710094024 @LapsekiliRonaldo
  10. T

TYT Türkçe nasıl fullenir?

Arkadaşlar sorum yukarıda sınava 3 ay var tyt türkçe nasıl fullenir?
  11. T

3 ayda sayısal'da 200k yapılır mı?

Arkadaşlar sayısal'da 200k yapılır mı 3 ayda? Eşit ağırlıkçıyım ama sayısal'dan gireceğim. 1709653952 @Rulep
  12. T

Dgs'ye neden zor diyorlar?

Arkadaşlar elektronik teknolojisi okumayı planlıyorum ardından DGS ile elektrik-elektronik mühendisliğine geçmek istiyorum sizce mantıklı mı?
  13. T

DGS sınavı kalkar mı?

Arkadaşlar sizce kalkar mı? Birde mühendislik kontenjanlar daha fazla azaltılır mı?
  14. T

GTX 1650 sistem ne kadar eder?

Sistem özellikleri: ASUS GTX 1650 4 GB Intel B460M DS3H anakart. 16 GB (2x8) 2666 MHz ram 240 GB SSD Casper 600W PSU -Samsung 1920x1080 monitör (60 Hz) 1366x768 monitör (60 Hz) Excalibur e600 sistem 2 yıl önce almıştım kaç TL eder?
  15. T

DGS sınavı mantıklı mı?

Arkadaşlar sorum yukarıda dgs mantıklı mı çoğu üniversite kontenjan azaltmış sınava fazla kişi girmiş yığılma oldu bu yıl.
  16. T

Askerlik tecili hakkında

Arkadaşlar lise mezunuyum 19 yaşımdayım dershaneye gidiyorum askere çağırırlar mı? Bu yılda kazanamazsam çağırırlar mı askere?
  17. T

EA'da 200k yapmak zor mu?

Arkadaşlar kalan süreçte 200k yapabilir miyim? Açıktan ybs okumak istiyorum. 200k yapmam lazım.
  18. T

AÖF (Uzaktan) Ybs okunur mu

Arkadaşlar sorum yukarıda aöf ybs okunur mu? Bir komşumuz bana bilgi işlem alanında iş teklif etti. Bu yıl yks'ye gireceğim aöf'ten ybs tercih etmeyi düşünüyorum. 1698592743 @Fatih ALEMDAR
  19. T

Buharkeyf güvenilir mi?

Arkadaşlar güvenilir mi cihaz sipariş verdim. Site:buharkeyf1.org @TinerciAlper
  20. T

Buharkeyf1.org güvenilir mi?

Arkadaşlar buharkeyf1.org güvenilir mi? Daha önce alışveriş yapan varsa bilgilendirebilir mi?
Geri