Arama sonuçları: *

• Users: Seira
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Seira

Öneri 70.000 Lira Sistem Önerisi

1tb Ssd'm Var Ve kasamda var 《 Ekran kartı , Anakart , İşlemci, Ram , Sıvı soğutucu Ve Psu 》 70k bütçe ile toplarmısınız ☆ Oyun için olacak hikayeli oyunlar çoğunlukta her tür oyunda güzel hissettirecek bir sistem
  2. Seira

Yardım Rx6900xt Gigabyte hangi İşlemci Uygun olur

DDR5 OLMASI ÖNEMLİ
  3. Seira

50k bütçe ile ddr5 sistem önerin.

▪︎ 32 GB Ram olursa sevinirim ● Nvidia amd farketmez işlemcidede ekran kartındada ■ Ssd'm var 1 Tb yeteceğini artacağını düşünüyorum ● 《Monitör dahil degil》☆
  4. Seira

Ekran kartı konusunda kararsızım AMD ? NVIDIA ?

》AMD Ekran kartı alırsam Rx6700xt Almayı düşünüyorum ○ Nvidia konusunda yardımcı olursanız sevinirim ve Ekran kartı önerirseniz çok iyi olur ☆ 》AMD Ekran kartlarında yazılım sorunlarının olduğunu biliyorum wattman vesaire gözümü korkutmadı değil ♡ ▪︎Monitörün 144hz 2k çözünürlük sunuyor ▪︎
  5. Seira

İpad alınır mı? Hangi Modeli?

ipad Proya 30k verilirmi? Yoksa Ipad 10. Nesil 256 GB yeterlimi [18bin lira] Genshin impact gibi ağır Oyunlar oynuyorum , ayrıca ders çalışmam için lazım not ve pdf ağırlıklı
  6. Seira

Yardım Kasada Hem Görünüme Hemde İşlevine önem veriyorum Kasa önerilerinizi Beklerim

Kasaya herkes çok para harcamayı söylüyor fakat Ben görünüşe de çok dikkat ediyorum hal bu olunca hem işlevi (hava akışı vs) Ayrıca görünümü güzel olan bulmak zor Bütçede sıkıntım yok max 10bin lirayı bulabilir sorun değil Normalde Asus rog strix setindeki kasa Gerçekten hoşuma gitti fakat çok...
  7. Seira

Rx6700xt Ekran kartına Uygun İşlemci Amd-İntel? ♡

Rx6700xt ekran kartım var Normalde 7 5700 İşlemci düşünüyordum ki Arkadaşlarım çok Darladı Size sormak istedim İntel İşlemci almalımıyım? İntel İşlemci Önerisi Ve aralarındaki farkları kibarca anlatırsanız sevinirim ☆ Bütçede pek sıkıntım olmasada çok uçuk bir fiyatta olmasa sevinirim ♡ [...
  8. Seira

Yardım Ram Önerisi 2×16 bütçe 2000-4000 ☆

RX6700XT ekran kartı 7 5700 İşlemci 1tb ssd 32Gb Ram almayı düşünüyorum ama fiyattan dolayı 16x2 alacağım bütçe 2k-4k Önerilerinizi bekliyorum ayrıca ram Hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum ♡
Geri