Arama sonuçları: *

• Users: Zeybek
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Laptop Soğutucu önerisi

İyi forumlar arkadaşar HP Omen 16 sahibiyim soğutması kesinlikle iyi fakat daha serin çalışmasını istediğim için 500-600 civarında bir soğutucu bakıyorum var mı önerisi olan?
  2. Z

Omen 16 incelemesi hakkında merak ettiğiniz detaylar?

İyi forumlar arkadaşlar HP Omen 16 4070 ve 13700HX 1 TB 2x8 16 gb olan versiyonu biraz sonra tam olarak elime ulaşacak pazar günü ilk inceleme tadında bir inceleme yapmak istiyorum. Bu laptopu almak isteyen Rog G16 ile arasında kalan ve kafasına takılan soruları olanların öneri, sorularını...
  3. Z

Samsung 980 pro nasıldır?

İyi forumlar arkadaşlar HP Omen 16 laptop sipariş verdim 1 tb başlangıç için yeterli olacağını düşünüyorum içinde yanlış bilmiyorsam 980 pro var. İleride yanına bir tane daha almayı düşünüyorum ama nasıl bir üründür? En son 3 yıl önce SSD aldığım için piyasa bayağı değişmiş, cevaplarınız için...
  4. Z

🔥İndirim Hepsiburada'da laptoplarda %5 indirim

İyi forumlar arkadaşalar şuan laptoplarda geçerli %5 indirim var benim gibi 50 bin tl üzeri bütçe ile laptop bakan arkadaşlar için cidden güzel fırsat, başka ürünlerde de indirim mevcut. Not: Son 3 saat
  5. Z

4070 laptopa windows 11 mi kurmalıyım?

İyi forumlar arkadaşlar 4070 13700HX bir laptop sipariş verdim 16 gb ram var fakat 32 yapacağım (win 11 için artı bir şey sanırım), fakat kafama takılan soru win 11'de çok sorun var diyorlar. Bir yandan ram ve cpu kullanımı daha az diyorlar, ayrıca sistem güncel olduğu için win 11 daha iyi olur...
  6. Z

Çözüldü✓ Rog G16 vs Omen 16 hangisi?

İyi forumlar arkadaşlar direkt özet olarak Rog G16 veya Omen 16 hangisini almalıyım? Kendim de ROG ürünler kullanıyorum fakat Rog G16'da klavyede çökmeler ölü piksel sorunu gibi şeyler gördüm ayrıca taksit seçeneği ve yazılım olarak HP daha iyi duruyor siz ne dersiniz? Bu fiyatta varsa başka...
  7. Z

50 Bin TL bütçe ile laptop önerisi

İyi forumlar arkadaşlar sorum başlıkta zaten bu fiyata 4060-4070 bir laptop bakıyorum Tuf Gaming A15 4070 7940HS kombosu var bu fiyatlarda fakat başka mantıklı laptop var mıdır? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  8. Z

30-50 bin TL aralığında laptop önerisi

İyi forumlar dostlar, bu sene yazılım mühendisliği bölümüne yerleşeceğim (umarım) fakat kendim unity unreal engine gibi oyun motorları ile de uğraşıyorum bu yüzden almışken sağlam bir laptop almak istiyorum. Kafamın karıştığı nokta kimisi 3060 ile 4060 arasındaki fiyat farkına değmez diyor 50...
Geri