Arama sonuçları: *

• Users: Neutew
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Başlangıç İçin Otomatik Motor mu Manuel Motor mu?

Merhaba. Daha önce hiç motor veya trafik geçmişim yok. Motor almak istiyorum, annemi ikna ettim babamla da konuştum ama net bir şey söylemedi ama daha önceden kesinlikle hayır diyen adam şu an konuşalım sonra diyorsa umut var diye düşünüyorum. Neyse babamı da ikna etmem için alacağım motorun...
  2. N

125 CC başlangıç için motor önerisi

Merhaba. Yazın motor alacağım. 16 yaşındayım doğum günüm yazın olduğu için yazı bekliyorum, böylece doğum günümden sonra ehliyetimi alacağım. Ehliyetimi almadan önce motor almayı düşünüyorum ama peder beye daha söylemedim. Neyse yazın alacağım motorlar arasında bir kaç tane seçenek var ama ben...
  3. N

Pilot mu olmalıyım Carrefour mu işletmeliyim?

Merhaba. 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. Babamın Antalya Kemer de Carrefour mağazası var ve Göynükte 1 tane daha açmayı düşünüyor bu yıl. İleride işletme okuyup mezun olup babamın Carrefourunun başına geçmeyi düşünüyordum. Ancak küçüklük hayalim olan pilotluğuda şu anda da çok istiyorum. Türk...
  4. N

Bir carrefoyr mağazasını kurmak için sermaye

Merhaba. 150-200 metrekarelik bir Carrefour marketin her türlü giderleriyle beraber sermayesi kaç tl olur? Bu konuda bilgisi olan cevaplasın, teşekkürler.
  5. N

Valorant nasıl rank atlanır?

Merhaba. Valorantta nasıl rank atlarım? Nasıl yüksek elolarda oynarım? Neler yapmam, neler yapmamam gerek? Hangi heroları oynamalıyım? Veya rank atlama herosu diye bir şey var mı? Yardımcı olur musunuz?
  6. N

Araba al-sat yapmak mantıklı mı?

Merhaba. Araba al-sat yapmak mantıklı mıdır? Araba al-sat yapmaya illa bir rakamdan mı başlamak zorundayız? Peki bu iş gerçekten çok karlı mı? Yıllık bilmem kaç milyonlar kazandırabilecek potansiyeli var mı? Eğer gerçekten iyi kar etmek istiyorsak yüksek fiyatlı arabalardan mı başlamalıyız? Eğer...
  7. N

2 Carrefour ile ne kadar kazanırım?

Merhaba. 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. İşletme okuyacağım. İleride babamın Carrefour mağazasını işletip yeterli sermayem olunca 2 tane daha Carrefour açmayı düşünüyorum. Biri 150 metrekare diğeri 100 metrekare olmasını planlıyorum. 150 metrekare olan Antalya Muratpaşa da 100 metrekare olan...
  8. N

Sizce hangisini yapmalıyım?

Merhaba. 15 yaşında lise öğrencisiyim. İşletme okuyacağım. Okulu bitirdikten sonra kendime iki seçenek verdim. 1. si şu: Babamın Carrefour marketini devralmak ve ileride yeni şubeler açmak. 2. si şu: Yine babamın Carrefour marketini devralıp birkaç yıl işletip yeterli sermayeyi elde ettikten...
  9. N

Türkiye de kafe açılır mı

Merhaba. İleride kafe açmak gibi bir planım var. Aslında Kanada da açmayı düşünüyordum bazı kişiler değmez bazı kişiler değer diyor iyice kafam karıştı. Kanada da açmak daha yakın geliyor ama orada açmak için Türkiye ninkinden çok daha fazla sermaye gerek en az 5-6 milyon TL gibi. Türkiye de...
  10. N

İşletme Üniversitesi

Merhaba. Lise öğrencisiyim, işletme okumak istiyorum. Türkiye de veya Almanya da okuyacağım. Türkiye de okursam diye bu konuyu açtım konu dışı bir şey yazmayın lütfen. Akdeniz Üniversitesi nde okumayı düşünüyorum. Ancak şu ana kadar insanlardan duyduğum bilgiye göre Türkiye de bir kaç üni...
  11. N

Nerede kafe açmalıyım

Merhaba. İleride kafe açmayı düşünüyorum. Sizce Türkiye de mi açmalıyım yoksa Kanada da mı? Ne kadar sermayem olması gerektiğini de bilmiyorum ancak Kanada da açmak için sanırım 6 milyon tl gibi bir sermaye gerekiyor ancak Türkiye de ne kadar gerekir bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  12. N

Geleceğime yardım edin

Merhaba ben 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. Türk ve alman vatandaşıyım. İşletme okuyacağım. Üniversite bittikten sonra babamın turizm sektörünün geliştiği bir ilçesinde bulunan Carrefour marketini birkaç yıl boyunca (gerekli sermayeyi elde edene kadar) işleteceğim. Daha sonra Kanada veya...
  13. N

EA APP OYUN İADE SÜRECİ

EA App uygulamasından 600 TL FIFA 24 almıştım sonra Epic'te daha ucuz olduğunu gördüm ve EA destekten iade talebi oluşturdum. 2 gün oldu mu bilmiyorum belki 2 günü geçmişte olabilir hala in progress yazıyor. Ne zaman gelir karta para?
  14. N

Fortnite safir hagiri satın alınır mı?

Selamlar fortnitedeki safir hagiri pack satın alınıyor mu 80 tl imiş ama quest pack olduğu için içime şüphe düştü cevaplarsanız sevinirim
  15. N

Max 1500 tl kulaklık önerisi

Selamlar bana en fazla 1500 tl kulaklık önerin
  16. N

Amd 5 5600x RTX 4060 ti sıvı soğutma gerekir mi?

Selamlar amd ryzen 5 5600x rtx 4060 ti için sıvı soğutucu şart mı?
  17. N

Amd işlemci mi Intel işlemci mi?

Selamlar 4060 ti lı sistem almak istiyorum ancak işlemcisinin amd mi intel mi olduğuna karar veremedim sizce hangisini tercih etmeliyim?
  18. N

RTX 3050li Sistem Alınır mı?

AMD Ryzen 5 7600X 4.7 GHz İŞLEMCİ MSI PRO B650M-A WIFI AM5 DDR5 6400MHZ(OC) ANAKART Gigabyte Nvıdıa Geforce Rtx 3050 8 GB 3 FAN TRİO Gaming EKRAN KARTI KINGSTON NV2 1TB 3500MB/2100MBS NVME PCIE M2 SSD Kingston KF552C40BB-16 Furybeast 16GB 5200MHZ DDR5 RAM Gamebooster Nıtro 240 ARGB Fanlı 240MM...
  19. N

Ps5 ve laptop mu sadece pc mi?

Selamlar ps5 ve laptop mu yoksa sadece pc mi?
  20. N

35k gaming laptop önerisi

Merhabalar bana 35k civarı gaming laptop önerir misiniz ve alakasız ama konsol alınır mı bilgisayar yerine?
Geri