Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ C# – Türkçe Alfabe ile Anlamlı Kelime Tespiti

C# ile Düzgün kelimeleri secip filtrelemek Elimde 60 adet kelime var. Bunlardan 1’i anlamlı, normal bir Türkçe kelime (örnek: “armut”) 59’u ise anlamsız, rastgele harflerden oluşan kelimeler (örnek: “SIEWK”). Bu kelimeler uygulamayı her başlattığımda farklı şekilde çıkıyor; yani 1 anlamlı...
  2. E

Pc soğutma temizlemelimiyim

pc acılalı 1 saat oldu olmadı sadece tarayıcıda 4 sekme acıkken durumu bu GPU Sıcaklığı (GPU TEMP) 61 ° CGPU Saat Frekansı (GPU CLK) 1777 MHz GPU Voltajı (GPU V) 0.962 V pc 2 3 yıldır temizlenmiyo ama temizlerken yanlış bişey yapmaktan korktuğum icin temizlemiyorum sizce temizlemelimiyim? sistem...
  3. E

Leptop alacağım ama config olarak ram yükseltilmiş?

https://www.trendyol.com/asus/vivobook-x1504va-nj2405v1-intel-core-i5-1334u-16gb-512gb-ssd-15-6-inc-full-hd-60hz-fdos-laptop-p-940929260?boutiqueId=61&merchantId=106198 bu leptop'u almaya karar verdim ram eklememi yazdığımda satıcı şu şekilde dönüş yaptı Soru: bu ilanda acaba ram arttırma...
  4. E

Dizüstü laptoplar arasında kaldım, yardım edermisniz lütfen hangisini almalıyım?

İlk baştan bütcem 15b tl ile 16b tl civarı ama 17k filan olmaz https://www.teknosa.com/lenovo-nb-82yu0123tx-ryzen-5-7520u-156-16-gb-ram-512-gb-ssd-0b-freedos-laptop-p-786295377 (bilmiyorum)...
  5. E

10.000 - 12.000 TL aralığında bir laptop arıyorum ve neden öneriyosunuz acaba?.

10.000 - 12.000 TL aralığında bir laptop arıyorum. Bu fiyat bandında en iyi fiyat/performans dengesini sunan bir model almak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz cihazları neden önerdiğinizi de açıklarsanız çok sevinirim. Örneğin; işlemci gücü, ekran kalitesi, güncellik, yükseltilebilirlik ya da soğutma...
  6. E

C# için hangi sertifika işe alımda beni öne çıkarır?

Bu soruyu sorma amacım,yazılım alanında C# diline odaklandığım için, bu alandaki bilginliğimi belgelendirecek ve iş başvurularında beni rakiplerimden ayıracak bir sertifika arıyor olmam. Hangi sertifikaların sektörde geçerliliği olduğunu ve işverenler tarafından ciddiye alındığı hakkında bilgi...
  7. E

NVIDIA ekran kartım var ama AMD özellikleri acabiliyorum

Ekran kartım RTX 3060 işlemcim Intel i3 12100F NVIDIA kartlarda olan özellik FPS göstermeyi acıp oyunda 70 80 FPS DLSS ile alırken resimde görünen özellikleri yani AMD özelliklerini acınca 120 FPS lerdeyim en yüksek grafiklerde. Acaba nasıl oluyor bu bir bag'mı yoksa NVIDIA kullanıcılırı AMD...
  8. E

Elden ring oyununda yatay üste doğru giden cizgiler var

hatanın örnek vidiosu: | | | bende yatay değil sadece monitör acılırken bu mesela MSİ yazcaksa MSİ harflerin üstüne doğru cizgiler oluyor ve pc acılınca bir...
  9. E

Hdmi ile görüntü aktarma ?

https://www.epey.com/televizyon/vestel-32hd7100.html bu televizyona https://www.akakce.com/hdmi-kablo/en-ucuz-polosmart-psh14-3m-siyah-fiyati,436636604.html bu kablo uyumlumudur pc den görüntü aktarcam
  10. E

18 yaş altı paparadan nasıl ödeme alırım

18 yaş altı papara ile nasıl yurtdığından nasıl ödeme alırım bi site aracılığıyla vs. olur babanın kartını kullan demezseniz sevinirim
  11. E

cs2 de hile kullanmıyorum ama vac hile yazılımı hata veriyo

tamam düzeldi konuyu kapatabilirsiniz
  12. E

the walking dead a en cok benzeyen diziler ne?

the walking dead a en cok benzeyen dizi önercek olan varmı tv+ da olan
  13. E

The Walking Dead 11.sezon 24 bölümden sonra ne izliyeceğim

The Walking Dead 11.sezon 24 bölümden sonra ne izliyeceğim biraz araştırdımda hala anlamadım napmam lazım daha hikayede bitmemişdi ki
  14. E

valorant'ı acamıyorum

valoarnt bugün öğlen acılmamaya başladı ve yöntem olarak vanguardı silin vs. diyordu normalde valorantı acınca görev yöneticisnde vs. hicbiyerde acılmıyordu nedeni nedir bilen varmı
  15. E

Öneri oyuncu mouse pad arıyorum

oyuncu mouse pad arıyorum dümdüz siyah olmassa iyi olur bütce max 400
  16. E

windows sandbox özelliği neden yok

windows 10 pro dayım ama windows sandbox özelliği yok naparım
  17. E

bana 123 tane valorant random hesap icin başlık lazım

bana 123 tane valorant random hesap icin başlık lazım nerden bulabilirim chatcpt ye sordum cevaplamıyo
  18. E

bi dosya yükledim trojen hatası verdi windows

bir dosya yüklemiştim trojen algılandı dedi engelledi bir sıkıntı cıkarmı 1706043904 karantinaya alındı dedi
  19. E

valorantta skinlerin ingilizcesini nerden buluruz

valorantta skinlerin ingilizcesini nerden buluruz
  20. E

vaolorantta bilgisayarım bir anda donuyor

bu şeyi en son 4 5 ay önce yaşadım bilgisayarım bir anda donuyor 6 ayda toplam maks 4 5 kere oldu neden kaynaklıdır bilgisayar donmasının detayları bir anda ekran donuyor kasam calışıyor kasanın üstünde olan acma/kapatma tuşum calışmıyor bilgisayarı kapatmam icin prizden cekmem gerekiyor napmam...
Geri