Arama sonuçları: *

• Users: sadecekin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Öneri Kablosuz CarPlay Adaptörü lazım

Babama doğum günü hediyesi olarak kalietli gecikmesi az bir carplay adaptörü arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. bütçem 3k ya kadar çıkabilirim
  2. S

Öneri Kulak içi kulaklık lazım

Dostlar normalde kulaküstü kullanıyorum ve space one pro kullanıyorum memnunum ama bazen kulak içi olması gereken yerler oluyor ve buna ihtiyaç duydum. Kulak içi kulaklık arıyorum kablolu veya kablosuz farketmez 3k ya kadar çıkabilirim müzik kalitesi ve oyun kalitesi iyi olursa tadından yenmez...
  3. S

Yardım SuperBOX mu Kendi Mobil Tarifeme Ek Paket Mi ?

Arkadaşlar ben şuanda aktif olarak türktelekom mobil hattı kullanıyorum ve sözleşmenin bitmesine daha çok var cayma bedeli çok fazla yurtta kalıyorum ve seçeneklerim pek yok ya superbox alıcam veya tarifeme ek paket alıcam. Şuanda kullandığım paket 10gb lık ama ek olarak 190 tl ye 30 gb alıyorum...
  4. S

SuperBOX alınır mı ?

Dostlar kyk yurtlarında kalıyorum ve internet lazım oluyor şuan ki hattım türktelekom ve 10gb tarifesine ek 190 tl ye 30 gb internet aldım toplamda 40 gb internetim oluyor ama bu yetmiyor bende alternatif seçeneklere bakmaya başladım ve superbox gördüm sizce alınır mı mesela oyun filan oynatır...
  5. S

Yardım Hangi Klavye Daha İyi Yardım Edin

[H3 id='GameRaider+K1+HE']GameRaider K1 HE[/H3] [H3 id='Beast+R75+HE+PRO']Beast R75 HE PRO[/H3] [H3 id='Mchose+Jet+75FONTarialHangi+klavye+daha+iyi+hangisini+almam+gerek+ve+neden++Ltfen+yardmc+olun.FONT']Mchose Jet 75 Hangi klavye daha iyi hangisini almam gerek ve neden ? Lütfen yardımcı...
  6. S

Yardım Beast R75 HE PRO vs GameRaider K1 HE White Hangisi veya Ne alınmalı

Dostlar laptop klavyesi sevmediğim için ek klavye arıyorum bu iki klavyeyi buldum. Aradığım özellikler %75 olması ve gerçekten uzun ömürlü olması sizce alınır mı bu fiyatlara bilmiyorum o nedenle sizlere danışmak istedim. Sizce ne alabilirim 3k bütçeye
  7. S

Yardım Epomaker Vter ATO87 HE 8K.Hz. kalvye alınır mı

Bu klavye sizce alınır mı 1900 tl bandına yoksa önerdiğiniz bu fiyat skalasında klavyeler var mı ?
  8. S

Yardım KABLOSUZ MEKANİK VEYA MANYETİK KLAVYE LAZIM

Dostlarım yeni laptop aldım klavyesini sevmedim hemde eskitmek istemesim kendime kablsozu klavye arıyorum. İsteklerim; %75 yani fonksiyon tuşu olacak ve delete tuşu olmalı Mekanik veya manyetik olursa iyi olur Sessiz Kablosuz Bütçe max 2.500 tl ama tercihen 2k civarı DÜZENLEME: Kablosuz...
  9. S

Öneri 1000 BÜTÇE KABLOSUZ MOUSE ÖNERİ

Dostlarım kablosuz mouse arıyorum bu bütçeye ne alabilirim claws var gözüme çarpan sizin öneriniz ne olur
  10. S

MAX 60 K LAPTOP ÖNERİ

Dostlarım laptop ihityacım var ve bütçem maks 60 bin kafamda https://app.hb.biz/vqIW0SU2DKSs bu model var sizce bu fiyata veya bu fiyattan aşağı alınabilir laptoplar nelerdir ? İnşaat mühendisliği okuyorum gelecekte kullanacağım programlar için kasmaması gerekiyor genelde matematiksel...
  11. S

30-35 K Laptop lazım Acilinden

dostlarım 30-35 k bütçem var ve laptop lazım kasım indirimlerini bekliyordum başladı sizce ne alayım 26k yamhp victus var alınır mı 3050 i5 12. Nesil
  12. S

ERAZER DEFENDER 17P1 ALINIR MI

Dostlar https://app.hb.biz/YU3VTPG7Yd5u laptop ihtiyacım var sizce bu alınır mı alınmazsa ne alabilirim bunun yerine
  13. S

50 Bin civarı mühendis için laptop önerisi lazım

Hepaiburada 10 taksit seçeneği ile bir laptop alıcam ne almalıyım bu fiyat bandına eğer ucuza güzel varsa onlar daha iyi olur
  14. S

Xiaomi mi 13 Çin eu rom alınır mı ?

Arkadaşlar çin telefonu olan bir mi 13 buldum eu rom kullanıyormuş istersem global romda kurabilirmiş sizce mantıklı mı değil mi
  15. S

Öneri Mi 14T vs Mi 13 vs Mi 13 Pro

Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım ikiside aynı fiyat neden hangisi alınmalı? Acil almam gerekiyor bir telefon ve mi 13 daha iyi gibi geldi ama birisi 3 yıl öncenin telefonu
  16. S

Yardım 14.000 TL Mi 13 Alınır Mı ?

Dostlarım yeni telefon bakıyorum 2. Elde global mi 13 buldum 14 bine pazarlıksız fiyatı sizce alınır mı yoksa bu fiyat bandında neye bakmamı önerirsiniz ?
  17. S

İpad pro 4 vs ipad air 6 Hangisi alınmalı?

Dostlarım üniversite için tablet arıyorum ve ikinci el olarak bu iki tabletleri buldum. M3 air 6 23k M2 pro 4 26k Sizce hangisi alınmalı ve neden veya başka tablet önerisi olan varsa sebebi ile yazarsa sevinirim.
  18. S

Öneri Redmi Pad 2 Alınır mı ?

Dostlarım redmi pad 2 + kalem + xiaomi buds 6 9500 tl sadece üniversite için kitap almaktansa tablet almaya karar verdim sizde iş görür mü yoksa başka öneriniz var mı ?
  19. S

50K Bütçeye Telefon Önerisi

Dostlar aradığım özellikler çok büyük olmasın kamerası güzel ve tasarımı şık olsun donanım olarakta geri kalmasın istiyorum: Aklımda Xiaomi 15 var 50k ya sizce alınır mı alınmazsa neden alınmaz veya neden başka bir telefon almalıyım hangi telefon olmalı yazarsanız sevinirim
  20. S

Xiaomi Pad 7 Pro Alınır mı Alınmaz ise Altenatifi Nedir ?

Dostlarım üniversite için tablet arayışındayım not alma ve teknik çizim için İnşaat mühendisliği okuyorum ve tablet arayışına girdim. Uzun süre araştırdım ve huawei ve xiaomi çıktı lakin google desteği olmaması beni yorabilir bu arada matepad 11.5 kullanıcıyım xiaomide o dert yok google desteği...
Geri