Arama sonuçları: *

• Users: sadecekin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Xiaomi mi 13 Çin eu rom alınır mı ?

Arkadaşlar çin telefonu olan bir mi 13 buldum eu rom kullanıyormuş istersem global romda kurabilirmiş sizce mantıklı mı değil mi
  2. S

Öneri Mi 14T vs Mi 13 vs Mi 13 Pro

Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım ikiside aynı fiyat neden hangisi alınmalı? Acil almam gerekiyor bir telefon ve mi 13 daha iyi gibi geldi ama birisi 3 yıl öncenin telefonu
  3. S

Yardım 14.000 TL Mi 13 Alınır Mı ?

Dostlarım yeni telefon bakıyorum 2. Elde global mi 13 buldum 14 bine pazarlıksız fiyatı sizce alınır mı yoksa bu fiyat bandında neye bakmamı önerirsiniz ?
  4. S

İpad pro 4 vs ipad air 6 Hangisi alınmalı?

Dostlarım üniversite için tablet arıyorum ve ikinci el olarak bu iki tabletleri buldum. M3 air 6 23k M2 pro 4 26k Sizce hangisi alınmalı ve neden veya başka tablet önerisi olan varsa sebebi ile yazarsa sevinirim.
  5. S

Öneri Redmi Pad 2 Alınır mı ?

Dostlarım redmi pad 2 + kalem + xiaomi buds 6 9500 tl sadece üniversite için kitap almaktansa tablet almaya karar verdim sizde iş görür mü yoksa başka öneriniz var mı ?
  6. S

50K Bütçeye Telefon Önerisi

Dostlar aradığım özellikler çok büyük olmasın kamerası güzel ve tasarımı şık olsun donanım olarakta geri kalmasın istiyorum: Aklımda Xiaomi 15 var 50k ya sizce alınır mı alınmazsa neden alınmaz veya neden başka bir telefon almalıyım hangi telefon olmalı yazarsanız sevinirim
  7. S

Xiaomi Pad 7 Pro Alınır mı Alınmaz ise Altenatifi Nedir ?

Dostlarım üniversite için tablet arayışındayım not alma ve teknik çizim için İnşaat mühendisliği okuyorum ve tablet arayışına girdim. Uzun süre araştırdım ve huawei ve xiaomi çıktı lakin google desteği olmaması beni yorabilir bu arada matepad 11.5 kullanıcıyım xiaomide o dert yok google desteği...
  8. S

Yardım Yüksek kapasiteli powerbank ihtiyacım var

Dostlarım yüksek kapasiteli ve hızlı şarjı olan powerbank arıyorum parasını hak edecek biçimde varsa öneriniz bekliyorum
  9. S

Mi 14 vs İphone 16 pro

Arkadaşlar kendime yeni telefon bakıyorum. Mi 14 türkiye ile ip16 pro yurtdışı neredeyse aynı fiyat sizce hangisi alınmalı ve neden ? İp 16 pro dan yanayım açıkcası kapanma durumunda ise eski bir iphone veya ucuz bir android kullanmayı düşünüyorum veya telefoncular bir yılı döndürebildiklerini...
  10. S

Öneri 40 K Bütçeye uzun ömrü olan telefon lazım

Dostlar 40k bütçem var aklımda ip16 pro yd var hem stabilite olarak Android kısmından daha iyi hemde kamera açısından. Gönlüm bu yanda lakin biliyorsunuz ki tr kayıt olayı var o nedenle tr kayıtlı telefonlara baktım s24 ve mi 13-14 gördüm sizce hangisini almam daha mantıklı olur ve hangi...
  11. S

Öneri 1.2m sedan öneri lazım

Selam dostlar sedan araba arıyoruz hali haızrda 16 kasa egea 1.3 var satacağız ve 1.2m bütçemiz olcak aklımızda kiler 1.8 corolla hybrid Veya 23-24 model egea
  12. S

Öneri MatePad Pro 12.2 Alınır mı

Selam dostlar şuanda matepad 11.5 kullanıyorum bunu kardeşime verip kendime üst seviye bir tablet almak istiyorum öğrenciyim ve inşaat mühendisliği bölümünde okuyacağım sizce alınır m. Benim için en önemli şeylerden birisi papermatte ve kalem samsung vs de var lakin kalemleri keçe uçlu ve çok...
  13. S

Letgo Cüzdanım Güvende ile Ürün Alınır mı ?

Selam dostlar letgo cüzdanım güvende ile ürün alınır mı ? Alan varsa deneyimlerini aktarabilir mi ?
  14. S

Kiralabunu.com Güvenilir mi ?

direksiyon seti kiralamayı düşünüyorum güvenilir bir site mi
  15. S

Yardım Direksiyon Seti Alıcam Yardım ve Öneri Lazım

Uzun yıllardan beri hayalimdir direksiyon seti almak ve oynamak. Şuanda bakıyorum 2. elde vites dahil temiz g29 lar 10k civarına filan ve param güvende gibi güvenli ödemeyede yanaşmıyor kimse. Bende dedim acaba sıfır mı alsam 14800 e 6 ay peşin fiyatına taksitli şekilde mi alsam ? Sizce alınır mı ?
  16. S

G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2X16) 5600 MHz CL28 VS Patriot 6000 mhz cl30

Hangisi alınmalı ve neden ? Ben gskillden yanayım cl28 olmasından ötürü
  17. S

Yardım 2x16 + 1x16 Ram takarsam sorun yaşar mıyım ?

merhaba dostlar ben yeni ram aldım ve bu ramler G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2X16) 5600 MHz CL28 olacak şekilde ve eski ramim Crucial Pro 16GB DDR5-5600 UDIMM CL46 hem yeni hemde eskiyi takıp 3 slotluk yer kaplasam sorun yaratır mı yoksa sadece 2x şeklinde yeni ramlerimi kullanayım
  18. S

Öneri G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 6000Mhz Alınır mı ?

G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 6000Mhz CL28 DDR5 Ram (F5-6000J2836G16GX2-TZ5RK) Model ram buldum 2. el 3500-4000 civarı alınır mı yoksa patriot sıfır mı alayım Anakartım destekliyor mu emin değilim bir yerde 6800 yazıyor bir yerde 4800
  19. S

Ripjaws M5 2x16 RGB CL36 vs Patriot 32GB(2x16) EXPO CL30 Hangisi Alınmalı

Dostlarım işlemcim ve anakartım intel gskillde baktığıma göre xmp var ama patriot kanadında yok ve biri cl30 biri cl36 fark yaratır mı. Patriot sıfır olarak 3600-3700 e denk geliyor Gskill ise 3400 tl geliyor 2. el kgf var sizce hangisini almam lazım
  20. S

🔥İndirim BEYAZ 9070 XT 33.799 TL XFX SWİFT

Beyaz sistem toplayanlar için piyasanın en uygunu ve soğutması yeterli derecede bir model lazım olan alabilir...
Geri