Arama sonuçları: *

1. G

4070ti uyumlu parçalar önerir misiniz?

Arkadaşlar yakın arkadaşımdan kendisi ekran kartını yükselteceği için 25k'ya Asus Rog Strix 4070TI OC Edition satın aldım. Arkadaşım ile aynı sitede oturuyoruz ve ekran kartını sadece oyun için aldığını ve temiz kullandığını biliyorum (zaten beraber oyun oynuyoruz genellikle). Ben bilgisayar...
  2. G

Çözüldü✓ Amd ryzen 7800x3d işlemci soğutucu önerir misiniz?

Arkadaşlar kule veya sıvı tipi fark etmez genellikle 2k oyunlar oynıyacağım için bana serin tutacak işlemciyi F/P bir soğutucu önerir misiniz? Ayrıca hali hazırda 7800x3d işlemcisi olan varsa lütfen hangi soğutmayı kullandığını ve kaç dereceler de dolaştığını söylesin, şimdiden teşekkürler...
  3. G

42.000,00₺ Tavsiye Sistem Önerir misiniz?

Arkadaşlar haziran ayında sistem alacağım. 42K kasaya, 8k monitöre bütçe ayırdım. Ama o kadar çok sistem var ki neyi alacağımı hala kararlaştırmış değilim. Bir yanım RX7800XT sistem istiyor diğer yanım RTX5060Tİ 16GB'lık bir sistem istiyor. Fakat piyasada bir türlü adam akıllı 5060Tİ 16GB'lık...
  4. G

Yardım Gürcistandan 5000 Serisi İle Sistem Toplamak Mantıklı mı?

Arkadaşlar malumunuz ne yazık ki ülkemizde sırtımıza yüklenen onlarca vergi yükü ile gönül rahatlığı ile sistem toplamak çok zorlaştı. Şuan aktif olarak işte çalışıyorum, kenarımda toplayacağım sistem için 50k bütçem var. Bunun yaklaşık olarak 30k'sını kasa için diğer donanımlar içinde geri...
  5. G

15,000₺ Kasa + Monitör

Dostlar arkadaşım 15,000₺'lik bütçe ile kasa ve monitör almak istiyor. Monitör çok önemli değilde 10,000 - 15,000₺ arası alanabilecek en mantıklı hazır kasa hangisidir? 1735660105 Toplama da olabilir
  6. G

Sistemim ikinci el piyasada ne kadar eder?

- RX590 Nitro+ - R5 2600x - 16GB Ram - B450 PRO-VDH PLUS - 1TB HDD - 250 GB SSD Dostlar 4060 lı bir sistem almayı planlıyorum kasa için ayırdığım bütçe 20-25k arası fiyatta. Ayrıca NOC 75hz monitörümüde içine ekleyeceğim satarken sizce dürüst bir fiyata ne kadara satmalıyım? Ortalama piyasa...
  7. G

Sistem Yükseltmek İstiyorum, Tavsiye'ye İhtiyacım Var!

Merhaba, Bilgisayarım günden güne tarihini doldurmaya başlıyor. Oyunları kaldırıyor ama istediğim sonucu alamıyorum. Bunun için yeni bilgisayar almak yerine hali hazırda olan parçaları satıp, yükseltme yapmak istiyorum. En mantıklısı bu geliyor bana. Neyse sistem parçalarımda neler varmış...
Geri