Arama sonuçları: *

1. A

Asus ROG Strix XG249CM Çözünürlük Destekleri Yardım!!

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-xg249cm-23-8-inc-270hz-1ms-fhd-freesync-premium-hdr10-gaming-monitor-p-HBCV00003O1V6R?wt_gl=cpc.dsa.camp10778897643adgr138021457650&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwtdi_BhACEiwA97y8BDKMt8MTDIMxvXcV3C3dqiJedEnAa__WkXk43bjlL-caLU3OPBIjFhoCGaIQAvD_BwE...
  2. A

Logitech g413 se G hub da gözükmüyor

klavyeyi bugün aldım fakat hiçbir şekilde drive görmüyor yardım edebilecek varmı? 1740671261 !!YARDIM EDİCEK BİRİSİ VARMI!! Klavyenin renkleride değişmiyor driverada girmiyor
  3. A

Aula f75 kendini Kilitleme (başka moda alma) sorunu ve yazı yazmama sorunu

Klavye bazen yada uzun süre kullanılmadığında tam olarak nedenini bilmiyorum ama klavyeyi kullanamıyorum yazı yazamıyorum klavye çalışıyor ama yazı v.s yazdırmıyor aynı şekilde bu olay olduğunda mouseda da yine benzer problemler oluyor (ajazz 159 apex) mouse ile bişeye sol tık yaptığımda onun...
  4. A

Program get config setting error ret 1 Hatası

programı yeniden yüklemem mi lazım bilgisi olan varmıdır?
  5. A

Facebook üzerinden mouse,kulaklık, 2.el satım grupları mevcutmudur

Facebook üzerinden mouse,kulaklık,klavye 2.el satım grupları mevcutmudur (GPU WORLD TÜRKİYE) benzeri
  6. A

Yardım RTX 4060 EKRAN KARTIMDAN PORTLARDAN GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Bilgisayarı itopya üzerinde satın aldım fakat bilgisayarı çalıştırdığımda sadece hdmı ve 1 adet display portdan görüntü alabildiğimi farkettim diğer 2 adet display portdan görüntü anlamıyordum kablo değiştirdim, monitör değiştirdim lakin çözüm bulamadım sistemi garantiye yolladığımda ise ekran...
  7. A

Yardım RTX 4060 3 ADET DİSPLAY PORTU ÇALIŞMIYOR!! Yardım

İtopyadan 4060 ekran kartına sahip bilgisayar aldım, bugün geldi lakin bir sorun var sadece hdmı ve bir adet display port çalışıyo diğer 3 port çalışmıyor kart 1.4 display port destekliyormuş acaba bendeki karttamı bir problem var yoksa kartta herhangi bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim..
  8. A

3000 tl civarında kulaklık önerisi

1500 2000 tl civarlarında da olur 3000k en maks verebileceğim fiyat fps oyunları ve dizi izliyorum bu segmentte alabileceğim en üst seviyesi ne olur 1727537597 up
  9. A

.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-3070-founders-edition-tr-de-tek-koleksiyon-karti-1193456197/detay/
  10. A

Rtx 3070 Founders Edition Kaça Satabilirim?

Neredeyse bütün forumlara baktım inceledim gerçekten galiba tr de sahip olan yada satan ilk kişiyim (şuanda) ürün neredeyse kimsede olmadığından nasıl bir fiyata satabilirim yardımcı olursanız sevinirim?
  11. A

RTX 3070 undervolt yapmalımıyım?

hikayeli oyunlarda orta ayarlarda kartım 83-84 derecelerde geziyor undervolt yapıp mhz yükseltsem fps kaybı olmadan sıcaklığı düşürebilirmiyim yada kartı açıp termal macun v.s yenilemek daha doğrumu olur?
  12. A

Yardım Ekran kartı Termal Pedlerini ve Termal macununu değiştirmek kaça patlar?

Hiç böyle bir iş yapmadığım için bırakalımda işin ustaları yapsın diyorum lakin usta ne kadar fiyat çıkartır yakın tarihte gitmiş olanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?
  13. A

Rtx 3070 Founder Editions 0 Db fan hızı bulunmuyor ve 1000rpm sabit dönüyor

boştayken kart 1000rpm seviyelerinde dönüyor Asus GPU Tweak III kullandığımda O db ayarı bulunmuyor bunu nasıl düzeltebilrim otomatik fan ayarımı yapmam gerekli?
  14. A

Rtx 3070 Founders Edition Sıcaklık Sorunu !!!YARDIM!!!!!

Aile Yakınımda bu kartı aldım fakat kart yük altındayken yüksek ayarlarda 86 89 derecelere kadar çıkıyor internetten biraz araştırdığımda termal pedlerin ve termal macunun değişince sorunun büyük bi kısmının azalacağını söylüyorlar fakat ekran kartımın termal ped kalınlığını tam olarak...
  15. A

League of Legends da attack tuşunu sol tuşa nasıl atanır?

config dosyalarından da denedim fakat yapamadım help.
  16. A

Msı g2412 vs Asus vg249Q1R

Hangisini alınır arkadaşım için soruyorum ikiside ıps 1693577372 Arkadaşlar bugün monitörü alıcam lütfen yardımcı olur musunuz 1693579180 @ardacanci
  17. A

Asus rx6600 dual v2 ile Asus rx6600 arasındaki farklar neler

Arasındaki farklar nelerdir v2 de teknik herhangi bir sorun varmı? 1693515537 Yardım edicek birisi varmı?
  18. A

MSI 23.8" G2412 oyunda drop sorunu

MSI 23.8" G2412 dün akşam kullanma fırsatım oldu ve oyun oynarken yada oyunda merdivenlerden çıkarken (valorant) böyle takılmalar oluyor öldüğüm zaman da böyle çok hızlı sanki bi anda 500 ms olmuş ve geri 10ms e düşmüş gibi oluyor inşallah derdimi anlatabilmişimdir ve son olarak bu monitörü...
  19. A

Yardım Video izlerken ekran kartında render sorunu

Youtubede video izlerken videolar böyle çamur gibi gözüküyordu ve arkasında ghosting gibi şeyler bırakıyordu (oyunlarda hiçbir sorun yok her şey cam gibi) gittiğimiz bilgisayarcı ekran kartının ramlarında bir sorun olduğunu söyledi haftaya Rx 580 Gtx 1660 ti gibi ekran kartlarını getirip bidaha...
  20. A

1080p ama sanki 360p gibi

Gigabyte G24f-2 modelini kullanıyorum monitör oyunlarda şahane perfonmans veriyor ama youtube da yada netflix de bir video açtığımda video çamur gibi gözüküyor ne edersem edeyim çözümünü bulamadım aranızda bu sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirlermi?
Geri