Arama sonuçları: *

1. G

5 5600 için kule tipi soğutucu

Butçe 900 İşlemci ryzen 5 5600 İstekler:kaliteli cok ses cıkartmasın perfonmanslı olsun yeterlidir
  2. G

1000tl Kulaklık önerisi

Mikrofonu iyi olsun kaliteli olsun Butce:1k
  3. G

Yardım Yeni ekran kartı aldım ekran yanıp sonuyor

Sistem sıfır ekran kartı hariç bunu almadan once r7 200serisi ekran kartı vardı onda sorunsuz kullanıyırdum gtx 1080 şimdi taktım start verdim ve ekran(mönitor eski lg marka) yanıp sonup durdu cozum nedir
  4. G

Hdd taktım boyle oldu

Ne yapmalıyım
  5. G

Ram hız hakkında yardım

Sıfır corsair 3200mhz cl16 rammim var xmp alakalı bi sorun cıkmısdı bilgisayarcı etti ama ram hızı bios da 2133mhz 3200 e ceksem bişe olur mu
  6. G

Sıfır ram xmp hatası verir mi

Corsair 2x8gb 3200mhz cl16 ram intel xmp anakarttımda destegi var işlemcide intel soru baslıkda
  7. G

Sistem calısmadı yardım

İ312100f ekran kartı r7 serisi bi kart anakart msi pro h610m e sorunum sistemdeki bütün ısıklar fanlar calısıyor ama ekrana goruntu gelmiyor hiçbir sekil(ekran kartına ve anakartda taktım) mönitorden(eski bi mönitor)sadece vga kablosunu tak cıkar yaparken save power mode diye pencere açıldı ne...
  8. G

Yardım Param güvende hakkında yardım

Sarı siteden param gğvendeyle bi ürün aldım hizmet için 500 lira odedim baska birşeyr ucret odüyecekmiyim kargo vs yani
  9. G

Ekran kartı 8+6 pin bende 8+8 var ne yapmalıyım

Soru baslıkta
  10. G

Klavye mouse set önerisi

ışıklı olsun fp olsun kafidir Bütçe 1k
  11. G

Anakart montaj yardım

Oranın sarı vidası kasaya takılmıyor takmasam sorun olur mu diğer hepsini takmısım 1712582069 Birde anakart kutusundan soyle iki tane vida cıktı bunları takıyorsak nere takcaz
  12. G

İ3 12100f için termal macun

İlk olarak sunu sormak istiyorum(merakımdan) kutulu aldım stok fana uygulanmıs gelmiyor mu yada kutunun içinde olup biz mi uyguluruz bide 300tl ye fp termal macun oneriniz nedir
  13. G

1080p için laptop onerisi

Oyunlarda 1080 high ultrada en dip 35fps de oynatacak laptop onerisi ikinci el olabilir eli yuzu duzgun oldugu takdirde Bütçe:21k
  14. G

5-6k ya ikinci el ekran kartı onerisi

Eli yuzu duzgun varsa kfg ekran kartı oneriniz nedir
  15. G

İkinci el ekran kartımı sıfır mı

Bütçe 8-9k soru baslıkta Not:ikinci el olursa eli yuzu duzgun garantili vs olursa sevinirim
  16. G

Hangi sistem tercih etmeliyim

I5 12400f rtx 4060 mi(parca kalitesi olarak digerinden iyi ve 1k daha ucuz)yoksa 5 5500 rtx 4060 ti geri kalan parcalar perfonmans vs bes asagi yukari ayni sizce hangisi en mantiklisi
  17. G

Bi ürünün kesin bi sekilde sıfır oldugunu nasıl anlarız

Sarı sitede sıfır baslıklı ekran kartı vs goruyom ama ğretimi durmus ekran kartının baya bizaman hatta kartı modelini vermek gerekirse 2080ti magza satıyor bu iş nasıl oluyor yalan veya dogrumu diyor dogru diyorsa ne zamanında almıs komus keneramı ne aklımdaki soru işaretini giderirseniz sevinirim
  18. G

5 3600 vs 5 5600 hangisi

Rtx 3060 12gb arada 1.5k gibi bir fark var deger mi sizce
  19. G

İşlemci sogutucu onerisi

Kasa vento VG15FE AnakartGigabyte B650M S2H AM5 Ram https://www.epey.com/bellek-ram/corsair-vengeance-cmk16gx5m2b5200c40.html İşlemci 5 7600 Bu kasanın boyutlarına işlemci soketi vs uygun işlemci sogutucu önerilerinizi bkliyorum İşlemci mi soguk(ses olayı cok onemli degil) tutabilcek uzun...
  20. G

Ryzen apu vs intel apu

Suan ki piyasayla ryzen 5 7600 mü 7500f(arada 600 lira var) mi tercih edilmeli amd tarafında Yoksa i5 13400f li mi apu bi sistem mi toplamalıyım Not:ilerde ekran kartıda buyuk ihtimal takılacak en düşük 4060
Geri