Arama sonuçları: *

• Users: Vegabond
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vegabond

S25 mi Yoksa iPhone 15 Pro mu?

herkese merhaba, S25 mi(ultra veya plus değil) İphone 15 pro mu nedeni ile birlikte yazarsanız çok iyi olur
  2. Vegabond

Odamdaki İnternet Hızı ve Mesh Wi-Fi Hakkında

Selamlar millet, Şöyle bir durumum var: 1000 Megabit internet kullanıyorum ve bu hızı odama taşımak istiyorum. Ancak ethernet kablosu çekme şansım yok. Aklıma takılan soru şu: Mesh Wi-Fi sistemleri bu durumda bana ne kadar çözüm olur? Daha önce böyle bir deneyimi olan veya teknik konuya hakim...
  3. Vegabond

Yardım Siyah Ekran/Ekran kartı arızası

Herkese merhaba, Bilgisayarımda can sıkıcı bir siyah ekran sorunu var. daha Windows kilit ekranına gelir gelmez veya masaüstünde kısa bir süre kaldıktan sonra ortaya çıkıyor. Windows yükleme ekranı normal bir şekilde görünüyor ancak kilit ekranına geçince görüntü tamamen gidiyor (ekran...
  4. Vegabond

Bilgisayarım sıfırlanmıyor format atılmıyor hiç bir şey yapılmıyor

Bilgisayarım 2 gün önce kendi kendine dondu ve siyah ekran vermeye başladı her kapatıp açtığımda siyah ekran veriyordu ekran kartından şüphelendim ve sistem geri yükleme yapayım dedim ve hata verdi daha sonra sıfırlayım dedim sıfırlama da başarısız daha sonra format atayım dedim format USB...
  5. Vegabond

Öneri sistem için PSU yeterli olur mu ?

Merhaba öncelikle kendime yeni bir apu sistem aldım ve yakın zamanda ekran kartı almak istiyorum sistem: AMD ryzen5 4600g 4.2Ghz MSI B450M-A PRO MAX Anakart XPG 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek FSP 450W Güç kaynağı bu sisteme RX6600 almayı düşünüyorum fakat bu sistem de darboğaz yapar mı veya...
  6. Vegabond

Ryzen 5 4600G işlemci için GPU tavsiyeniz nedir ..?

Merhaba Ryzen5 4600g ve 16Gb 3200MHz belleğe sahibim anakartım MSI B450M-A PRO MAX sizce bu sisteme hangi ekran kartını almalıyım
  7. Vegabond

opera o kadarda iyi değil mi ?

bu değerler opera için normal mi 16 gb ram var
  8. Vegabond

İşlemcim ekran kartı ile uyumlu mu

Merhaba Ryzen 5 4600g 16 GB ramli bir APU sisteme sahibim ve yakında ekran kartı alacağım rx6500 veya rx6600 almayı düşünüyorum fakat uyumlu mu veya dar boğaz sorunu yaşar mıyım bilmiyorum veya bunlar dışında önerdiğiniz güçlü bir ekran kartı var mı ?
Geri