Arama sonuçları: *

• Users: kroski7458
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

İ5 14600Kf RTX5060 iyi mi

Yeni sistem alicamda kendime life is strange civilazation sons of the forest falan oynamayi dusunuyorum STAR-5060 V3 / NTEL Core i5 14400F / INNO3D GeForce RTX 5060 TWIN X2 OC 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi https://share.google/6uzpNObZLs8e4TUrJ şöylede bi...
  2. K

Yardım Hp victus alinir mi?????

Şimdi gençler ben hp victus un şu modeline kanım fena ısındı ancak işte hall sensörü sorunu falan varmış baya yorum falan gördüm bununla alakalı ama işte f/p olarak piyasadaki en iyisi diyorlar o yüzden alıp almama konusunda karasız kaldımm yani bunu almazsamda istediğim bilgisayarla da işte hem...
  3. K

40-50k laptop onerisi🙏🙏

Simdi gencler dedigim gibi butcem 40-50k o da maximum laptopdan beklentim ise böyle orta üst segment oyunlarda patlayacak gibi ısınmamasi ve ayni zamanda uzun ömürlü olması. Asiri üst segment oyunlar oynamicam extrem bir şeye gerek yok yani mesela life is stragne ve genshin impact gibi oyunlar...
  4. K

9.sınıf geometri tekrarı

gençler merhabalar bu yaz bittikten sonra 10.sınıfa geçiyorum yaz bitmek üzereyken bazı konuları tekrar ediyim diyorum kafamda şu anlık üçgenleri ve yetişirse denklemler ve eşitsizlikler ünitesinin bir kısmını tekrar etmek var önerebileceğiniz bir kanal ve kamp var mı veya tekrar etmem gereken...
  5. K

MUN E NASIL KATILABİLİRİM

Arkadaşlar şu an yaz ayındayız biliyorum ama yinede aklıma geldi ve sormak istedim. Okulum bir anadolu lisesi ve maalesef ki etkinlikler konusunda çöp bir okul ama duyduğum kadarıyla diğer okulların mun ve zirve gibi etkinliklerine katılabiliyormuşum. Ama benim şuanda aklımda olan tek etkinlik...
  6. K

30K BÜTÇEYE ALINABİLECEK LAPTOP ÖNERİSİİ

Arkadaşlar merhabalar ben kendime oyun oynamak için bir laptop almak istiyorum. Ama oyundan kastım bilgisayarı gerçekten zorlayacak türden oyunlar değil. Yani bilgisayarda oynayabileceğim en zorlayıcı oyunlar Cyberpunk,Valorant gibi oyunlar yani bu tür oyunlarıda kaldıran ısınma sorunu mümkünse...
  7. K

9.SINIF FİZİK KANALI ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR KAFAM FİZİĞE BASMIYOR BİR NOKTAYA KADAR ANLAYABİLİYORUM AMA BİR NOKTADAN SONRASI YOK HERKESİN ÖNERDİĞİ VIP FİZİK KANALINDAKİ HOCAYI KÖTÜLEMEK İSTEMEM AMA ADAMIN KONUYU ANLATIŞ ŞEKLİ KONUYU ANLASAM BİLE KAFAMI KARIŞTIRIYOR LÜTFEN KONUYU SIKMADAN ANLATAN AMA BİRAZDA TEMELDEN ALAN BİR...
  8. K

10.SINIFTA NAKİL ALDIRMAK İSTİYORUM AMA KAFAM ÇOK KARIŞIK

Merhabalar ben 9.sınıfa gidiyorum ve şu anki gittiğim lise yerel yerleştirme ile tercih edilen bir okul ben bu okuldan memnun değilim ve 10.sınıfta lgs puanım ile nevzat ayaz anadolu lisesine nakil aldırmak istiyorum lgs puanım 413 bu arada şimdi bu emsal puan sistemi diye bir şey var. Gördüğüm...
  9. K

GALAXY BUDS 2 Mİ YOKSAA JBL T560BT Mİ

Daha bugün galaxy buds 2 aldım ancak kulaklığın yapısı kanal içi olduğu için her kulağa tam oturmuyor aslında kulaklık gayet güzel ama kulağıma tüm gönderdekleri uçları denememe rağmen kulağımı acıttı bu kulaklık ile ilgili yapılan yorumlarda gördüğüm kadarıyla çok az kişi kulaklığın durmadan...
  10. K

Amazondan telefon alınır mı

Hocam yakın zamanda telefon alıcam ve en uygun fiyata satan yer amazon türkiye telefonun satıcısı direk amazon ama korkuyorum kredi kartını patlatırlar diye Yani amazon türkiye güvenilir mi
  11. K

S20 FE İÇİN 128 GB YETERLİ Mİ

Yakın zamanda s20 fe almayı düşünüyorum yaklaşık 4 5 sene kullanıcam telefonu günlük kullanım haricinde kullanmicam (sosyal medya oyun gibi) şu anda 128 gb 11k ya satılıyor 256gb ise 13.800 e yaklaşık 3k fark ödemeye değer mi konusunda kararsızım çünkü yanında buds 2 de alıcam o yüzden...
  12. K

S20 FE Mİ GT2 Mİ ALMALIYIM

Yakın zamanda yeni telefon almayı düşünüyorum ve s20 fe ile gt2 arasında kaldım donanım açısından gt2 çok daha iyi diyorlar ancak samsung daha itibarlı bir marka olduğu için o yönden ikilemde kalıyorum bir de dış tasarım yönünden samsung daha beni tatmin etti özellikle belirtmek istediğim bir...
Geri