Arama sonuçları: *

• Users: Raidocix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Raidocix

30k bütçe monitör dahil sistem önerisi

Bütçem 30k monitör dahil bir sistem istiyorum yardımcı olabilecek var mı tercihim nvidia ekran kartları oyun oynamak için alıyorum
  2. Raidocix

Pc açılmıyor ne yapmam lazim

Hiçbir değişiklik yapmadim pcyi actim ve boyle oldu ne yapmam lazim boyle kaliyor
  3. Raidocix

OYUNU BAŞLATTIKTAN SONRA PC DONUYOR

Merhabalar sistemimdeki ekran kartı driverım güncel ve bir süredir bu sorunu yaşıyorum fortnite ı başlattığım zaman epic gameste oyun başlatılıyor olarak gözüküyor fakat açılan hiçbirşey yok ardından pc donuyor mouse hareket ediyor fakat işlevi olmuyor örneğin pc kapayamıyorum o kısım açılmıyor...
  4. Raidocix

İNDİRME HIZIM DÜŞTÜ NE YAPMALIYIM

merhaba normalde max 10mps hızlarda indirme yaparken 1 hafta önce steamde 450 civarı epic gamestete 100 indirme hızlarını gördüm bu 1 hafta devam etti ve bugun tekrar eskisi gibi oldu hız testi yaptığımda sonuç resimde bıraktığım gibi oluyor pcde herhangi bir indrme güncelleme vs yok.
  5. Raidocix

işlemci fanı açılışta çok hızlı dönüyor 5-6saniye sonra normale dönüyor

İşlemcim Ryzen 5 3500x işlemci fanıda rampage açılırken fazla hızlı dönüyor ses çıkartıyor 5-10 saniye arası ve düzeliyor eski haline işlemi sıcaklıgım boştayken 50-60c arası degisiyor sizce neden
  6. Raidocix

Ekran yok pc açılmıyor

Ryzen 5500x in yazılımını kuruyordum uzun sürdüğü ve uykum olduğu için kurulumda çıkan cmd yi kapadim pc mavi ekran verdi basıyorum ekran gelmiyor bios ekrani bile yok yardım lutfen
  7. Raidocix

Ekran gelmiyor pc acılmıyor

Pcye ryzen 5 5500x in yazılımını indirdim kuruyordum ve cmd açıldı bende geç olduğu için uğraşmak istemedim cmd yi kapadim pc mavi ekran verdi fanlar dönüyor ama ekran yok simsiyah lütfen yardım edin
  8. Raidocix

Göz ve deride sarılık

son 3 aydır vs gözlerimin beyaz kısımları ve yüzüm ve kollarım çok sarı gözüküyor çok az su içiyorum bazen 2 gün hiç içesim gelmiyor o yüzdenmidir
  9. Raidocix

2.el sistem alırken nelere dikkat etmek lazım

abim için bi sistem alacağız adamla anlaştık ve evine gidip test edip alacağız ne gibi unsurlara bakmamız gerekiyor
  10. Raidocix

Çözüldü✓ GTX 1660 Super'de Dlss Mi̇ Nis Mi̇

1660s ekran kartlı sistemim var dlss teknolojisinimi kullanmalıyım nıs mi
  11. Raidocix

Eski ram sisteme eklenirmi

Yeni sistemimde xpg 8x2 ram var evde bulduğum hyperx 2x2 rami taksam performans olurmu sizce yoksa yavaşlatırmı
  12. Raidocix

144hz alınmalı mı sizce

2 adet 75hz monitörüm var satıp 144 almalımıyım
  13. Raidocix

Çözüldü✓ Sistem alınır mı bütçe 8k

Hocam sistem alınır mı? bütçem 8k
  14. Raidocix

Pc ne zaman almalıyım

9k civarında borsada param var sence bir yandanda çalışıyorum aylık 3 4 5 k arası kazancım oluyor sizce hemen 2.el mi almalıyım yoksa bekleyip sıfır mı almalıyım yardımcı olursanız cok sevinirim
Geri