Arama sonuçları: *

• Users: Anumus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

15.000 TL bütçeyle Ryzen 5 7500F için DDR5 anakart önerisi

Merhaba sıstemımı DDR5e yukseltmek ıstıyorum aklımdakı parcalar sunlar. RAM'lerı taksıtle alacağım bu arada. RAM: https://www.pttavm.com/patriot-vipe...c30-ddr5-ram-p-1337869832?ref=akakce&v=1.50.8 İşlemcı: https://www.pttavm.com/amd-ryzen-5-...nsiz-islemci-p-1406841379?ref=akakce&v=1.19.7...
  2. A

Yardım R7 5700X R23'te düşük puan veriyor

Merhaba AMD rzyen 7 5700'den 5700Xe geçiş yaptım ve Cinebench testi yaptığımda 13202 skor aldım sıteden baktıgımda 14.3090 normal deger diye gecıyor ayrıca 16k alanlarda gordum arkada calısan programları da kapattım.
  3. A

2k bütçeye kaliteli psu önerisi

sistemim rtx 5060 8gb ryzen 7 5700 1 ay ıcınde x ıle degıstırıcem kasamda bu https://www.incehesap.com/meder-silver-oem-paket-fiyati-83154/
  4. A

Çözüldü✓ İnce hesap sistemim hasarlı geldi

kule tipi işlemci soğutucusu yamuk gıbı ve soğutucunun fanı çıkık geldi kasayı acarken videoyada almıştım ne yapmalıyım bu yamukluk normalmı alta videoyu bırakıyorum.
  5. A

30-35k Arası sistem önerisi

ekıpmanlarım var sadece kasa için bütçem 30-35k Arası nvdıa gpu ıstıyorum sadece oyun ıcın kullanılıcak sımdıden teşekkürler
  6. A

35-40k hazır sistem önerisi

Sadece oyun oynamak için kullanacagım ekran kartı 12gb olursa cok ıyı olur tesekkurler
  7. A

45.000 TL mimarlık için laptop önerisi

Bütçe maksimum 45k programları zorlanmadan calıstıracak bır laptop lazım oyun oynamak ıcın kullanılmayacak.
  8. A

Maksimum 25-26 bin hazır sistem

25-26 butcem var bu butceye ne alabılırım
  9. A

DualSense Xbox tus dızılımı

Gamepadde sorun yok uyum sorunuda yasamadım fakat Devil May Cry 5 de yus dızılımı normel olarak Xbox gamepadı olarak gozukuyor gamepadle daha once Devil May Cry 5 tarzı oyun oynamadıgım ıcın tusları Xbox dızılımıne gore ezberlemek zor gelıyor oynaya oynaya alısır mıyım yoksa bır çözümü var mı?
  10. A

Güvenilir DualSense 5 satıcı önerisi

Daha önceden sıkıtnı yasadıgım ıcın guvenemıyorum benim icin onemlı olan hususlar beyaz renk olması yenu uretım olması ve Sony garantili olması teşekkürler.
  11. A

Xbox 9.nesil gamepad vs DualSense 5

Arkadaşlar şu anda bilgisayarda Xbox 9.nesil gamepad kullanıyorum memnunum fakat YouTube'dan baktığım zaman çok kolay şekilde mod kurarak bazı oyunlarda da kurmanıza gerek kalmayarak adaptive triggers kullanabiliyormuşuz kullanan kişiler yorum yaparsa sevinirim.
  12. A

Xbox 9.nesil kol garanti süresi kaç yıl

Aldığım yerde 2 yıl yazıyor fakat musteri hızmetlerını aradıgımda extra olarak gamepad alırsam 1 yıl garantısı olacagını soyledıler sadece sıtede 3 aydan az gözukuyorsa 1 yıl olarak güncelleriz dedi ama aldıgım yer bana o sitede gozuken garantı degıl dedı garantınız fatura yazıldıgı zaman baslar...
  13. A

Xbox 9. nesil Controller lb tuşu rb tuşundan sesli çalışıyor

Ürünü Hepsiburada'dan aldım elime bugün geçti kullandığımda lb tusunun rb tusundan bir tık daha hıssıyatlı oldugunu fark ettım yanı daha seslı sizce garantiye yollayayim mi ve ürünün içinden normelde Game Pass kodu cıkması gerekıyor fakat bende cıkmadı kutunun kosesı cok ufak ezıktı +olarak da...
  14. A

GB-2428FF ekranda bozulmalar

Daha düne kadar hiçbir sorun yoktu bugün bilgisayarı açtım ekranda değişik küçük çizgiler vardi ama masasutunde gözükmüyordu bende dedikmi herhalde Discord'un hatasi fakat Hz düşürdüğüm zaman aşırı fazla belli oluyor çizgiler ekran kartimdami sorun var diye de baktım fakat 2.monitorde hiçbir...
  15. A

Videoda çalan şarkı nedir?

https://www.youtube.com/watch?v=lo_qPHHXWy video bu arka planda çalan şarkıyı bulmamda yardımcı olur musunuz teşekkürler.
  16. A

OBS kayıt almak için en iyi ayarlar nedir?

Valorant'ta kayıt alacağım güzel kaliteli akıcı bir görütü istiyorum aynı zamanda kastırmayacak sistem özlliklerim GTX 1060 3GB i5.6500 16 GB RAM internet hızımda bu şekilde https://turknetsdk.speedtestcustom.com/result/0b02db10-36ae-11ee-b4b2-bfa7c1fba794
  17. A

Valorant'ta rekabet cezam zamanından önce kalktı

1 haftalık ban yemıstım normalde. O da bugün kalkıyordu Bugün oyuna gıreyım dedım. 335 saat ban yemısım. Sebebi de yoktu. Şu an tekrar baktım. 5 saat kalmıs kalkmasına. Aşağıya resimlerini koydum. Bu arada ticket da atmıstım ama tıcket yanıtlanmadı.
  18. A

FPS düşürmeyen kastırmayan anti virüs önerisi

Arkadaşlar sistemimde GTX 1060 i5.6500 16 GB RAM var crack oyun indirmiyorum ama güvenlik için FPS düşürmeyen anti virüs önerisi yapar mısınız ücrteli ücretsiz fark etmez.
  19. A

Futbol hayatım ve olumsuzluklar

Merhaba bu konuyu sadece içimi dökmek için yazıyorum ben Efe 16 yasına gireceğim ve 11 sene futbol oynadım halada aktif olarak oynuyorum ve gerçekten çok yetenekliyim bunu sadece ben söylemiyorum çevremdeki herkes olsun halı sahadaki abiler olsun herkes söylüyor ama olmadı benden yani soyle...
  20. A

TurkNet sayfalar yavas yuklenıyor

Türk Telekom'dan TurkNet'e bugünde oglen 5 gıbı modemı gelıp kurdular sıkıntısız sekılde calısıyor Speedtest'e de sorun yok fakat bilgisayarda sekmeler yavas acılıyor. Bazen sitelere girerken VDS yok falan dıyor fakat 30 sanıye ıcınde sıte aclıyor ayrıca mahallemde de altyapı var nasıl cozebılırım?
Geri