Arama sonuçları: *

• Users: Gökalp91
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Çözüldü✓ Bilgisayar kendiliğinden oyundan atıyor

Merhaba bilgisayarım 4-5 gündür kendiliğinden oyundan atıyor ve şu hatayı veriyor nedenini anlamadım. Onun dışında youtube da 1 den fazla sekme açınca "chrome status_access_violation" hatası veriyor ve monitör gece ışığı modundan kendiliğinden çıkıyor bunların sizce nedir?
  2. G

Ani Kasma Sorunu(Masaüstü ve Oyunda da var)

Merhaba 15-20 gündür bilgisayarımda bir kasma var normalde oynadığım oyunda aldığım fps değerleri 80-90 iken şuan 30ları görüyorum ve bu da sürekli değil 30 dk normalse 30 dk fps düşük sonra yeniden eski haline geliyor ve sürekli bu şekilde devam ediyor ve kasmasına neden olan ani eylemlerde...
  3. G

Adını Bilmediğim Bir Oyun

Merhaba Uzun zaman aradığım ve bulamadığım bir oyun var az önce steamde Spyro indirimini görünce aklıma yeniden geldi ama bir türlü oyunu bulamıyorum 2010 öncesi bir oyun evde geçiyor ve biz küçük canavarı oynuyoruz çocukluğumun oyunu aklımda kalanlar bunlar 1991'liyim belki akranlarım da...
  4. G

Oyuncu Ekran Kartında öncelik sırası

Merhaba oyun oynamak için kullanılacak bir ekran kartında öncelik sırası nasıl olmalı yani mhz hızı yüksek ama bit değeri düşük olsa olur mu ya da bit değeri yüksek ama grafik belleği düşük bir ekran kartı yüksek ayarlarda oyun oynatır mı ? sizce aşağıdakilerin sıralaması nasıl olmalı Bit...
  5. G

Ekran Kartı Tavsiyesi

Merhaba yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum bütçem 3.000-4.000 TL aralığında, Sistemim; z170 pro gaming m5 Anakart İ5 6402P İşlemci R7 240 Ekran kartı var değiştireceğim 1 adet DDR4 8 gb'lık 2400 Mhz Ram 1 adet 1 terebaytlık m2 ssd ve 1 adet 250 gblık Sata ssd 500 Wattlık güç kaynağı var
Geri