Arama sonuçları: *

• Users: rescue
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Çözüldü✓ Valorant ve lol de sistemim iyi olmasına rağmen düşük fps alıyorum

selamlar sistemim r5 5500 rtx3070ti 16gb ram valorantta 200fps dahi alamıyorum monitörüm 240hz olmasına rağmen millet daha kötü sistemlerle nasıl 400 500 fps alıyor hayret içindeyim problem ne acaba tahmini olanlar yardımcı olursa sevinirim (depolama m2ssd 1tb alanım boş)
  2. R

3070 işlemci önerisi

selamlar pny 3070 ekrankartı satın aldım şuan işlemci olarak r5 5500 kullanıyorum 16 gb ram am4 anakart sahibiyim anakart değiştirmek istemiyorum bana am4 işlemci ne önerirsiniz psu 850w 80+gold
  3. R

Öneri wifi 6 ve bluetooth destekleyen adaptöre önerileri

selamlar şuan kullandığım usb adaptör wifi 5 desteklemesine rağmen çok kötü performans alıyorum sürekli anlık kesilmeler oluyor bunu en çok discord ve online oyunlar oynarken farkediyorum kopma yaşamayacağım bluetooth ta destekleyen bi adaptöre ihtiyacım var anakarta bağlanan cihazlar...
  4. R

Çözüldü✓ İşlemci ısı değerlerim normal mi ?

R5 5500 cezanne işlemci aldım ve stok soğutucum ile kullanıyorum boşta iken 40-42 derece apex gibi lol valorant gibi oyunlar oynarken ortalama 50-60 derece arası çalışıyor bu değerler normal midir ekran kartım rx580 8gb rog serisi stok soğutucunun üzerini temizledim ve mx-4 sürdüm bilgiler bu...
  5. R

Youtube Reklam Engelleyici Bugu

Reklam Engelleyici kullanmamama rağmen reklam engelleyiciyi kapa diyor ve hiçbir video açılmıyor çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim
  6. R

keenetic extra dsl ac1200 kn-2111-01tr fiber bağlantı

arkadaşlar keenetic extra dsl ac1200 kn-2111-01tr modeme sahibim şuan türktelekom kullanıyorum onun modemi ve çeviricisi ile birlikte ama sözleşmemiz bittiği için sağlayıcı değiştirdim ve sağlayıcı modem desteği vermiyor elimde de bu modem var ben bu modem ile fiber internet kullanabilir miyim...
  7. R

oyunlarda özellikle lol de

Özellikle lolde aşırı düşük fps alıyorum sistem r3 3100 rx580 8gb 8x2 16gb 3200 mhz ram 90-120 arası alıyorum format sonrası bi 3 4 saat 240 sabit aldım sonradan yine düşüşe geçti sebebi nedir sizce (240hz monitör)
  8. R

Askerlik Yapmadan Çalışabileceğim işler

üniden yeni mezun oldum stajımı tammaladım yeni 6 ay kadar çalışıp kpss ye hazırlanmak istiyorum bu sürede çalışabileceğim işler arıyorum yaşadığım yer istanbul silivri 21 yaşındayım sigortamı yapsın asgeriden biraz fazla olsun yeter maaşı birde benim hayatımı almasın garsonluk gibi yada...
  9. R

Çözüldü✓ Monster Aryond a27 v1.2 ekran dan duman çıktı

işten eve geldim bilgisayarımı açtım youtube a girdim video izlerken bi anda ekran gitti ,arada gidip geliyordu diye çok önemsemedim 1 2 saniyeye geri gelir dedim sonra bi baktım yanık çip kokuyor ve geri gelmiyor hemen gücünü kestim soğumasınıı bekledim ardından 1 kere daha denedim ve ses soluk...
  10. R

nays hesabı açtım numara verene 20 tl kazandırayım

boşa gitmesin maksat
  11. R

Çözüldü✓ termal macun 2 kullanımlık

Arkadaşımla ikimiz ortak termal macun alıcaz aşırı iyi olmasına gerek yok ortalama olsa yeterli ikimizde 1 kere sıkıcaz yani 2 kullanımlık maç mg almamız lazım birde marka önerisi yaparsanız seviniriz
  12. R

Öneri Laptop Önerisi Yardımm

Arkadaşlar evimde masaüstü pc var kampa giderken yazlığa giderken yada bi arkadaşıma giderken kullanabileceğim dizi filim izleyebileceğim küçük oyunlar örnek veriorum Lol tft gibi oyunları 60 fps oynatsa yeticek bi laptop lazım aradığım özellikler 1080p olsun ekranı en azından 8 gb ram ortalama...
  13. R

Çözüldü✓ i5 1135g7 işlemci mx450 ekrankartı

i5 1135g7 işlemci mx450 ekrankartı olan bi laptop buldum genel olarak video izlemek filim izliemek için kullanıcam ama arada mini oyunlar lol tft gibi oyunları oynatır mı 8 gb ram i var alınca 16 yapıcam bilgisayar MSI Modern 14 Yardımcı olur musunuz
  14. R

Öneri Fsr ve Dlss ile ilgili soru ?

Arkadaşlar merak ettiğim bi husus var nvdia dlss teknolojisi amd kartlarda kullanılamıyor iken fsr neden nvdia kartlarda kullanılabiliyor ?
  15. R

Yardım r5 5500 vs r5 3600 ??

Başlıktaki gibi arkadaşlar 3600x te alabilirim oyun oynayacağım fps moba ağırlıklı
  16. R

Devlette Staj yapan varmı ?

Selamlar üniversite son sınıf öğrencisiyim stajımı yapıp mezun olacağım sgk da staj yapıyorum, staja başlayalı 20 gün oldu ayın 15 inde yatıcak maaşlar ama insan kaynaklarına sormaya utanıyorum yakın zamanda devlette staj yapan biri varsa bilgi verebilir mi "devlet stajer öğrencileri maaşı "...
  17. R

Öneri Mevcut İşlemci Upgrade

Selamlar şu an kullandığım işlemci ryzen 3 3100 bunu satıp işlemci almayı düşünüyorum kendi işlemcimi 1300 e alıcı buldum 15 gün sonra satışı yapacağız benimde kenarda 1500-1600 tl param var bütçe belli yani max 3k ya çıkabilirim ikinci el alacaığm gibi duruyor zaten şimdi asıl soruma gelelim...
  18. R

Yardım b450 tuf gamign pro tamir

Selamlar b450 Tuf Pro serisi anakartım var pc açılırken arada start almıyordu bi süre sonra hiç tepki vermemeye başladı her neyse değiştirdim ben anakartı düzeldi düzgün kullanıyorum ama aldığım kart çok kötüa320 takmış tamirci ucuz diye (param yoktu en ucuzunu tak demiştim) şimdi o kartın...
  19. R

ryzen 5 5600 vs ryzen 7 3800x

Arkadaşlar alacağım işlemci başta r 5 5600 idi ama sonra uçuk fiyatları görünce vazgeçtim ona mudair r 7 3800x var piyasası biraz daha düzgün uygun fiyatlı ne diyorsunuz yakın performans alır mıyım kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  20. R

Çözüldü✓ hala 1080 alınır mı ?

şuanki kartım rog rx 580 bunu satıp 1080 almayı düşünüyorum fikirlerinizi beklerim benim için performans önemli rtx dlss çok umrumda değil
Geri